פענוח

שרון321

New member
פענוח

כפי שכתבתי אתמול, קיבלתי זריקת דקאפפטיל ארוכה ב-27.8, מאז הספקתי לעבור הפריה לקבל תשובה שלילית לדמם במשך שבועיים (סליחה על התיאור), לסבול בטירוף מגלי חום, גירודים, סחרחורות ומה לא. העניין הוא שהיה לי לאחרונה דימום מאד מאד קל שנעלם וזהו. לאחר התייעצות עם פרופ' דור התבקשתי לעבור שוב בדיקת הריון, למרות שידעתי שאני לא בהריון עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. ידעתי שאני לא בהריון ובכל זאת כמעט בכיתי. אתמול בערב התבקשתי ע"י דור לעבור בדיקת הריון נוספת והפעם בדיקת דם ובדיקה הורמונלית. שוב קיבלתי תשובה שלילית. ולשאלתי ה E2 שלי יצא 243 והפרוגסטרון 2.10. משהי יודעת מה זה אומר ?

ליזט2

New member
מצטערת לשמוע !!....

לגבי שאלתך אין לי מושג אבל מקפיצה לך כדי שאחרות יענו לך תרגישי טוב ושאלוהים יפצה אותך במהרה על הסבל שעברת ועוברת וכנ"ל לכולנו

יעליק27

New member
שרוני ../images/Emo140.gif

מצטערת לשמוע על עוגמת הנפש שחווית לצערי לא יודעת לענות לך אבל מקפיצה
לך את ההודעה מקווה שתקבלי תשובה בקרוב
המון
ים ממני בנתיים

debby12

New member
מנהל
נדמה לי שזה אומר

שאת לא אחרי ביוץ כי בין ביוץ למחזור שמגיע בעקבותיו הפרוגסטרון הוא בערך של מעל ל-5. אני לא 100% בטוחה - אבל נדמה לי.

נועם@בת

New member
כנראה הדקפפטיל דיכא אותך קשות

מצטערת על החויה הלא נעימה. מסתבר ששלילי זה שלילי וזה כואב בלי קשר לרמת הציפיות שלנו. אני לא יודעת מה התוצאות "הרגילות" שלך ביום השלישי לוסת. התוצאות כמו שהן מראות על רמות הורמונים של הימים הראשונים של המחזור, סוף הוסת בערך. כנראה שאת תחת דיכוי וההורמונים עוד לא התחילו לעלות, מה שמסביר את שלל תופעות הלואי המעצבנות שתוקפות אותך. בהצלחה נועם

למעלה