פענוח

SIMSIM1233

New member
חשובבבב

השאלה שנשאלה: האם * זקוק לי היום? תוצאות פריסת ה-S.O.S: תומך/חוסם - חמש הגביעים תשובה - השמש תומך/חוסם - שש הגביעים סבתו ניפטרה בלילה, היתקשרתי ושלחתי הודעות והוא לא ענה.. הוא האקס שלי ואנחנו נמצאים בקשר מיני השאלה שנשאלה: האם * מצפה שאני יעשה משהו עבורו כעת? תוצאות פריסת ה-S.O.S: תומך/חוסם - מרכבה תשובה - שבע החרבות תומך/חוסם - הקיסר הוא מצפה משהו ממני? רוצה שיבוא אליו? שיהיה איתו? רוצה להיות לבד? האם אני צריכה להיתקשר אליו שוב בערב

kerens8

New member
זוגיות במשבר

היי אני ילידת 24.8.82 אני וחבר שלי גרנו ביחד חצי שנה ויצאנו ביחד 9 חודשים כמעט, נקלענו למשבר קל ועזבתי את הבית, האם יש סיכוי לחידוש הקשר? השאלה שנשאלה: האם אני וחבר שלי נחזור בקרוב להיות ביחד? תוצאות פריסה קלטית קלאסית: לטובה - נער הגביעים מפריע - חמש הגביעים העבר - ארבע המטות מצב נוכחי - נזיר עתיד קרוב - תשע המטות עתיד רחוק - אס המטבעות השואל - עשר המטות הזולת - מלכת הגביעים חששות/פחדים - השוטה סיכום/פוטנציאל - מלכת המטבעות תודה רבה

flower999

New member
פענוח

לפני כחודש התחלתי לצאת עם בחור חדש, הדברים בינתיים זורמים פתחתי לגבינו: מהו הפוטניצאל ביני לבין X קלף 1- כוכב קלף2- 3 מטבעות קלף 3- 10 גביעים אשמח אם תפרשי עבורי את הקלפים תודה

לינס13

New member
אני חדשה בפורום ורציתי לשאול את השאלה:

השאלה שנשאלה: האם תהיה לי זוגיות עד סוף החודש? תוצאות פריסת מציאת אהבה: מקום נוכחי: - שבע המטות - נער הגביעים פעילות מומלצת - נער המטות מה להמנע - שש הגביעים השפעת המזל / נסיבות - שלוש החרבות פוטנציאל: - הקוסם - ארבע החרבות אודה מאוד אם תוכלו לענות לי. רקע: ב' הוא מישהו שפגשתי לאחרונה, הכרתי אותו בעבר- הוא היה אח של מישהו שהיה איתי בחוג. אני וב' לומדים באותו מוסד. תודה רבה לינס

למעלה