פענוח פריסה

sigalis

New member
פענוח פריסה

שלום, אני חדשה כאן בפורום, סיפרו לי כי אפשר לקבל כאן פענוחים מחברי הפורום על פריסות בקלפי טארוט של ריידר. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בפיענוח הפריסות הבאות: הפריסה היא פריסת הצלב (1= במה מדובר, 2= ממה להימנע, 3= הדרך הנכונה לבצע, 4= תוצאה) השאלה הראשונה הייתה מה קורה איתי בתחום הקריירה? 1= 6 גביעים 2= קלף המתינות 3= קלף הקיסר 4= 3 חרבות השאלה השניה היתה מה קורה איתי בתחום הלימודים? 1= 2 מטות 2= השטן 3= גלגל מזל 4= כוכב השאלה השלישית היתה מה קורה איתי בתחום הזוגיות? 1= מלכת גביעים 2= 10 חרבות 3= מגדל 4= אביר המטבעות. תודה לכל מי שיהיה מוכן לעזור לי בפענוח!!!

מתגייסת לעזרה....

בתחום הקריירה: על פניו נראה שאינך מרוצה לגמרי ממקום עבודתך,עליך לזכור במה באמת מדובר, כלומר הקריירה אינו המקום לסיפוק האושר, האושר תלוי רק בך, אינך זקוקה לקריירה כדי להיות מאושרת באמת, פיתוח עצמי בתחומים נוספים יכולים רק לעזור. עליך להמנע מההתפצלות לשני אנשים שונים, בבוקר אישה שונה ובלילה אישה אחרת, תתחברי לעצמך, תהיי אחת. הדרך הנכונה לבצע זאת זה פשוט למצוא את היעוד שלך, לא להיות אומללה בכבלים של עצמך, לדעת לעצור שניה ולחפש את עצמך בתוך העבודה. התוצאה מכך תהיה כמובן הזרימה, כרגע את מרגישה כי הדרך היחידה היא לסגור את לבך כדי לא להפגע, את אינך זורמת ואינך מנסה למצוא את האושר שלך, את מעדיפה להיות במקום שלא תחושי קיימת. בתחום הלימודים: המדובר הוא כמובן בזה שכל האפשרויות פרושות לפניך, הפוטנציאל שלך לפניך, אל תסתפקי במועט, תחגגי זאת שאת יכולה ללמוד מה שאת באמת רוצה. עליך להמנע מהחברה המנסה לשלוט בך ובדימוי שלך בעצמך, אל תתני לחברה להחליט עבורך, תני לאינידיבידואליות שלך להתגלות ואל תפחדי ממנו. הדרך הנכונה כמובן לא לפחד משינויים, את יכולה לשבור את הגלגל המסתובב ברגע שתזהי אותו בחייך, השינוי הוא בידיים שלך. התוצאה כמובן לא תאחר להגיע ברגע שתתני לתובנות החדשות שלך לחלחל בתוכך, זה הזמן לשקט, את זאת שיודעת הכי טוב מה טוב בשבילך, בזכות השקט והתובנות את תמציא את היעוד שלך. בתחום הזוגיות: רואים שהזוגיות היא לא במצב טוב כרגע, הקשיבי לאינטואיציה שלך, המנעי מהשקיעה, גם אם המצב קשה מכאן אפשר רק לצמוח, הדרך הנכונה לביצוע זה לא להתנגד לתהליך, את מרגישה את הקרקע רועדת, הרעידה הזאת היא הכרחית, רק כך את יכולה לראות באמת מה קורה וכמאן לנסות ולצמוח מחדש. נסי לראות את מערכת היחסים מהצד, כאילו זה קורה למישהו אחר וכך תוכלי לנסות ולהבין אותו. זה הזמן לשחרר את כל הצפיות שהיו לך מעצמך, מבן זוגך וממערכת היחסים בכלל ולקחת אחריות על כל התהליך, קחי לך את הזמן לנוח, לא לנסות ולשפר פשוט לנוח. גם את זה אפשר לעשות לפעמים. בהצלחה!

scorpia

New member
אני מנסחת את זה כך,

בתחום הקריירה: ישנו זיכרון מהעבר שקשור לעבודה, זיכרון טוב, שחסר כרגע, יש רצון לחזור לעבר ו/או לחפש כוון שדומה למה שהיה פעם. צריך להמנע ממצב של אופוריה שבמקום העבודה אולי יהיה טוב יותר, כמו פעם. גם אם לפעמים יש מצב של נעימות, הרמוניה... לא לתת לזה להשפיע עליך. עליך לקחת אחריות, לחשוב על עצמך, ההצלחה שלך תהיה תלויה בכישורים שלך בלבד. זה יוביל כנראה לסיום העבודה במקום הנוכחי, לעשיית דברים שהם בניגוד לרגשות שלך. אך עליך ללכת עם ההגיון במקרה הזה. בתחום הלימודים: נראה כי את מחפשת נושא מסויים בתחום. את צריכה ללכת לפי המחשבות שלך והרעיונות שלך ולא לפי מה שאחרים מציעים לך. אנשים מנסים להכשיל אותך. לכי לפי תחושות הבטן שלך !!! ואז כל דבר שתעשי (גלגל המזל) יוביל להצלחה מובטחת! בתחום הזוגיות: יש לך רצון עז לקשר רגשי, אך את נמצאת במשבר כלשהו ואת צריכה להתגבר עליו. ההתגברות על המכשול תגרום להתמוטטות המצב הקיים וזה יוביל לפתיחת דף חדש מבחינה רגשית, תהיי פנויה לקשר רגשי, אם כי הקצב ליצירת קשר רגשי יהיה איטי מאד!!! שיהיה בהצלחה!

scorpia

New member
אני מנסחת את זה כך,

בתחום הקריירה: ישנו זיכרון מהעבר שקשור לעבודה, זיכרון טוב, שחסר כרגע, יש רצון לחזור לעבר ו/או לחפש כוון שדומה למה שהיה פעם. צריך להמנע ממצב של אופוריה שבמקום העבודה אולי יהיה טוב יותר, כמו פעם. גם אם לפעמים יש מצב של נעימות, הרמוניה... לא לתת לזה להשפיע עליך. עליך לקחת אחריות, לחשוב על עצמך, ההצלחה שלך תהיה תלויה בכישורים שלך בלבד. זה יוביל כנראה לסיום העבודה במקום הנוכחי, לעשיית דברים שהם בניגוד לרגשות שלך. אך עליך ללכת עם ההגיון במקרה הזה. בתחום הלימודים: נראה כי את מחפשת נושא מסויים בתחום. את צריכה ללכת לפי המחשבות שלך והרעיונות שלך ולא לפי מה שאחרים מציעים לך. אנשים מנסים להכשיל אותך. לכי לפי תחושות הבטן שלך !!! ואז כל דבר שתעשי (גלגל המזל) יוביל להצלחה מובטחת! בתחום הזוגיות: יש לך רצון עז לקשר רגשי, אך את נמצאת במשבר כלשהו ואת צריכה להתגבר עליו. ההתגברות על המכשול תגרום להתמוטטות המצב הקיים וזה יוביל לפתיחת דף חדש מבחינה רגשית, תהיי פנויה לקשר רגשי, אם כי הקצב ליצירת קשר רגשי יהיה איטי מאד!!! שיהיה בהצלחה!

sigalis

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה לכן על הסיוע בפיענוח,נראה כי הוא בהחלט משקף את אשר אני חווה.אקח לתשומת ליבי את ההמלצות.

למעלה