פעמיים כי טוב...

*אלה*

New member
פעמיים כי טוב...

בוקר טוב לכל המשכימות ולאלה שקמות קצת יותר מאוחר - צהריים טובים! לילה שקט עבר על הפורום, כפי שניתן לראות - מה קרה...? לירון יקירתי - איתך אני בטלפון ממילא... קרן - בטח נתראה בצ´ט בצהריים זמרת - איך החופש אחותי? בר - מקווה שאת בסדר... כחולה, לונה, פז מוניק וכל מי ששכחתי (מצטערת) - בוקר מצויין ויום טוב! וכמובן, כמובן - אהובתי היחידה - היפה בורוד - אוהבת אותך המון המון. מקווה שנהנית בתצוגת אופנה ושטפת את העיניים...! נשיקות לכולן! *אלה*

לאלה שבאלות

בוקר אור יפתי, חזרתי מקודם מתצוגת האופנה של קסטרו מה אומר, נשים יפות, בגדים יפים, נוף יפהפה, אחלה דרך לפתוח את הבוקר. וחשוב לציין, למרות שאני לא מת על הבגדים של קסטרו, לפי מה שראיתי בתצוגה, יש מה ללבוש. בכל אופן, אבל כבר זוללת את ה... יום נהדר נשיקות לכולן היפה בורוד.

*אלה*

New member
שמחה שנהנית! ../images/Emo13.gif

אני מתחילה לחשוב על "עוף השף" כבר... לא הבנתי מה את כבר זוללת?
ולגבי קסטרו - הם השתפרו לאחרונה באמת, אבל קצת יקר לי מדיי כרגע... מסדרת לי הנחה...?
נשיקות גם לך!
*אלה*

מיאו.

זללתי את הלחמניה שהכינו לנו...ואת? יש לי כן קופון של 50 ש"ח הנחה בקנייה מעל 250, רוצה? מוצי פוצי היפה בורוד.

*אלה*

New member
מהירה את...

אה... הלחמנייה.... טרם. לא עוזרת לי ההנחה כ"כ... תודה בכל אופן! אולי את מכירה מקום שיש בו טיפולי ספא? אני מחפשת כדי להזמין מקום לאמא שלי, מתנה ליומולדת. יש משהו?

יש המון

יש ספא מול הים יש CYBEX יש בהילטון יש המון בחוברות של מנטה, תזכירי לי, אני אראה לך.

למעלה