פעמיים כי טוב

פעמיים כי טוב

יום שלישי בשבוע ולמי שלא שם לב פורים מגיע!!!
מה קורה עם תחפושות??? הלו להתעורר כאן בבית אני צרכה רעיונות מקוריים ויפים קדימה לשנס מותן משוש וכתף
ויום שלישי התחיל נפלא לה לה בהרבה גשם וזה נהדר
הנה מרשם קל למי שצריך לקראת פורים מאפינס תפוחי עץ ופרג 1 כפית אבקת אפיה 1/4 כפית אבקת סודה לשתיה 2 כפות שמנת חמוצה 1 כוס אגוזים קצוצים 1 כוס צימוקים קצוצים 3 ביצים 2 כוסות תפוחים מגורדים על פומפיה בינונית 1 כוס שמן 2 כוסות קמח 1 כוס פרג טחון 1 1/2 כוסות סוכר 1 כפית קינמון קורט מלח מערבבים בקערה את כל החומרים היבשים, בקערה נפרדת מערבבים את החומרים הרטובים, מאחדים את שתי התערובות, לתערובת אחידה. לא לערבב יתר על המידה. יוצקים את התערובת לתבנית שקעים ואופים כ- 25 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני עד להשחמה קלה, מוציאים ומצננים.
שיהיה לכווולם יום נחמד רק טוב!!!

alondli

New member
ועל משקל "פעמיים כי טוב"..וברוח פורימית..

מסויימת, הגעתי הבוקר -בין הקפה השני לקולדקס הראשון- לעמ, 12 במוסף "תרבות" של "מעריב". לא משהו שקורה לי בשיגרת בוקר שלפני העבודה כאשר המוספים נשארים להם בצד, עם הדואר של יום אתמול..
" תנגחי , אבל בסטייל" אומרת הכותרת המשעשעת ואני כבר חשבתי על מאמר משועשע וקליל שקורץ לכיוון המסויים הזה.. בלי לקחת את עצמו יותר מידי ברצינות.. אבל..לא כך הדבר במאמר זה בו מספר לנו רועי אברהם בן ה 26 , העובד כשף לפרנסתו, על עצמו ועל אמנותו.. "כבר בתיכון היו לי רעיונות של סרטי פורנו המבוססים על הקונספט של סיפורי אגדות", הוא מספר. "לכן כששמעתי על הרעיון של מבוך האגדות החלטתי להרים את הכפפה ולהביא לעולם את פיטר פין וקפטן קוק ואת המאבק שלהם אחד בשני". ולזה התווספו כמובן גם "זהבה ושלושת הכושים" ו "הכוסון מארץ עוץ"..
...
" האם אתה בעצמך צרכן של סרטי פורנו? " שואל הכתב את השאלה הבלתי נמנעת.. "התחלתי לצפות בשנים האחרונות, אבל רק למען האמנות" עונה האמן בלי להתבלבל ומפרט ש"בעבר" הוא היה גם שחקן פורנו, אבל עתה נוח לו יותר מאחורי המצלמה למרות ש "קשה למצוא שחקני פורנו טובים". ...
..ואלה כניראה גם סרטים דלי תקציב אם "המפיק" לא יכול להרשות לעצמו לרכוש כדורי "ויאגרה" שלחקנים המתקשים להתקשות..
..מוסף "תרבות" של "מעריב".. באמת "עונת המלפפונים", צריך לקרוא כדי להאמין..

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת קברניט לא ידעת...

שבממלכת המטבח יש שלל של טעמים שנרקחים ונרקמים לסיפורי אגדות מלאי זימה ומעשיות
עוד סידרה שבטח תצא לאור "עוץ לי גוץ לי" לויאגרה משופרת בעלות אחרת

alondli

New member
../images/Emo6.gif ..../images/Emo6.gif ..חרגת אותי עם "..בעלות אחרת"..ולי

זה נישמע כאילו את כבר כתבת את המחזמר על ..מי ומי נרקחים ונרקמים במיטבחיפ החמים המהבילים, שלו ושלה, ועתה נותר רק להפיץ את הקדימון.. "
ויאגרה משופרת, בעלות אחרת"..
כן, צילוש, הרימי את הראש, אמרי זאת בקול גדול,, "ריאליטי ביקשת, את צילוש במטבח קיבלת..
...
" ..

צילוש43

New member
../images/Emo12.gif...../images/Emo6.gif....../images/Emo6.gif באמת קברניט../images/Emo8.gif

יש ארבעה ניסים לאישה
* יכולה להרטב בלי להיכנס למים
יכולה לדמם בלי להיפצע
יכולה לתת חלב בלי לאכול עשב
יכולה לשבור ת'ביצים בלי לגעת בהם אזי אמור לי... הכיצד לא הרים אל על את ראשי שיש לי ניסים מלאים בכל המטעמים

alondli

New member
../images/Emo6.gif..../images/Emo6.gif יענו.."מיקסר רב תכליתי"..../images/Emo6.gif

../images/Emo3.gif

קשיש אחד מגיע לבית מרקחת ומבקש לקנות ויאגרה. הרוקחת צוחקת עליו: "מה אדם בגילך צריך ויאגרה? יש לך בכלל בת זוג שרוצה ויכולה לקיים סקס עם בן אדם בגיל שלך?" מסביר לה הזקן: "זה לא בשביל סקס, פשוט נמאס לי להשתין על הרגליים..." רק טוב!!!

צילוש43

New member
רעיונות את צריכה זוהרת../images/Emo13.gif

שלל של רעיונות יש בנמצא... רק לשנז מתניים לעשיה אז מה אומר ומה אספר... יש...
במספר בלונים קשורים על חוט, צמודים לחפתים וליד המנפנפת, ואיפור ביד המלך
יש...
בוילון ישן הנה לך שמלה לתפארת, רק הצמידי רגלים להליכה מוצמדת
כמה דוקים על הראש וזה כל הסיפור גם לזו התחפושת
יש...
נו טוב...כמוני צועניה, שלל תכשיטים וקצת מחשוף
חצאית מתנפנפת ופאה מתבדרת מלאי של צבעי איפור לעיגולי ריסים ושלל של אודם אדום כיין ערב לחג, וזהו כל הסיפור לתחפושת שלא הכירוני גם בפשטותה.
יש... ללא סוף, רק אימרי למה לילד , לילדה, לאיש לאישה, והכי חשוב זה להילולה
תודה על המרשם,
לי יש מתכונת אחרת והינה היא.... נכנסת לקונדטוריה בוחרת את אוזני ההמן מלאי השוקולד והינה גם לבית וגם למישלוח מיד מוכן

צילושקההההה../images/Emo24.gif

ראשית את קצת חסרה לי בזמן האחרון
לא שומעת ממך מספיק וגעגעת לך
ולהצעות אמממ נשמעות בהחלט טובות לילדים זה הכי קל מה שיש בחנות פותר תמיד כל בעיה
לגדולים זו תמיד הבעיה אולי אני אאמץ כמה תחפושות ביחד ונראה מה ייצא
לגבי המתכון שלך אמממ מאמצת בשמחה, תודה רבה
אני חושבת שאאמץ את אלה של מתוקה הם זכורים לי לטוב משנה שעברה בייחוד אלה עם החלבה
רק טוב!!!

צילוש43

New member
הינה את רואה זוהרת../images/Emo8.gif

תמיד אבל תמיד חוזרים זה לבית החם והטוב
כן הייתי חסרה גם לעצמי קצת בזמן האחרון
ועכשיו ההצעות היו דווקא לבוגרים, לילדים הגדלים, כמוני כמוך
את תחפושת הצועניה זו תהייה לי לנשף הבא לטובה בחג הקרב בשמחה
ומבטיחה שהפעם גם אדאג לצילום קרוב שגם את לא תזהי אותי...ומה טוב
אממממממ חלבה גם טעימה ותשבוחת מטעמי הטעם... כל עוד הקברניט לא יעלה עוד איזו אסוציאציה של מטעמי השף
שייה לנו חג פורח וצוהל ומלאי של תחפושות להלל

ברק 188

New member
רואה...שפעמיים כי טוב עושה לכם טוב מאוד

אחלה מצב רוח פה....אז תשמעו זוג מרוקאים, הנשואים חמש שנים, הלכו ליועץ נישואין כי האשה לא סגרה את פיה לרגע. היועץ שאל אותם מה הבעיה והאישה פתחה את פיה ותיארה בפרטי פרטים כל אחת מהבעיות שיש לה. אחרי דקות ארוכות ליועץ נמאס, הוא קם וניגש אל האשה, נישק אותה בפראות על פיה הפשיט אותה מבגדיה ועשה אתה סקס סוער. בסוף האקט התיישבה האישה בשקט מחויכת מאוזן לאוזן. פנה היועץ למרוקאי ואמר לו: "זה מה שאשתך צריכה שלוש פעמים ! בשבוע, אתה חושב שתוכל לעמוד בזה ?" המרוקאי - "אני יכול להסיע אותה לכאן בימים שני ורביעי, אבל בשישי אני בכדורגל...."

ברק 188

New member
וכדי שלא נאבד את המומנטום משהו מארץ.. ה../images/Emo163.gif

הגיבורה ------------------------------- ג'ים ומרי היו מאושפזים בבית חולים לחולי נפש. יום אחד, כשטיילו ליד הבריכה של בית החולים, קפץ ג'ים למים העמוקים, שקע למטה ונשאר שם. מרי קפצה מיד למים להציל אותו. היא שחתה לתחתית הבריכה ומשכה אותו החוצה. כאשר שמע מנהל בית החולים על פעולת הגבורה של מרי, הוא הורה לשחררה מבית החולים, מאחר ולא נחשבה יותר כחולת נפש. הוא בא למרי ואמר לה: "מרי, יש לי חדשות טובות וחדשות רעות בשבילך. החדשות הטובות הן שאנחנו משחררים אותך כי היית מסוגלת לקפוץ ולהציל חיים של חולה אחר ואני חושב שזה בהחלט מצביע על החלמה. החדשות הרעות הן שג'ים, החולה שהצלת, תלה את עצמו הבוקר, עם החגורה של חלוק הרחצה שלו, בחדר האמבטיה. אני נורא מצטער, אבל הוא מת". ענתה מרי: "הוא לא תלה את עצמו. אני תליתי אותו שם לייבוש".

ברק 188

New member
סיפרו האישי של בוס, למה אני רוצה....

למה אני רוצה לפטר את מזכירתי ?
לפני שבועיים חל יום הולדתי ה- 36. במקרה לא הרגשתי כל כך טוב באותו בוקר. ירדתי למטבח לארוחת בוקר ותיארתי לעצמי שאשתי תהייה ודאי חמודה ותגיד "עד 120" ואולי גם תהיה לה מתנה עבורי. אבל היא לא אמרה אפילו " בוקר טוב " שלא לדבר על "עד 120". חשבתי, נו ככה זה עם האישה, אבל ניחא, בטח הילדים יזכרו. הילדים נכנסו גם הם למטבח אולם להפתעתי לא הוציאו אף מילה. בנסיעה למשרד לא היה לי מצב רוח טוב במיוחד והרגשתי די מזופת, אך כשנכנסתי למשרד נתקלתי בז'נט, מזכירתי, שאמרה : "בוקר טוב, יום הולדת שמח". עבדתי במשרד עד הצהרים, ואז שמעתי נקישה בדלת וז'נט הציצה ואמרה : "תסתכל איזה יום נפלא בחוץ ולך יש יום הולדת, מה דעתך שנצא לצהרים רק אתה ואני?" עניתי ללא היסוס: "קדימה " ותוך כך חשבתי שזה הדבר היפה ביותר ששמעתי כל היום. יצאנו לארוחת – צהרים. לא הלכנו למקום הרגיל, אלא למסעדה קטנה ונחמדה מחוץ לעיר, שתינו כמה כוסות מרטיני, ונהננו נורא מהארוחה. בדרך חזרה למשרד היא אמרה: "תראה איזה יום יפה בחוץ, האם אנו חייבים לחזור למשרד? " - "לא בהכרח ", עניתי ואז היא אמרה: "מה דעתך שניגש לדירתי ונשתה איזה מרטיני אחד או שניים?" הלכנו לדירתה. שתינו משקה קטן ואני הצתי לעצמי סיגריה, כשהיא פנתה אלי ואמרה בקול מגרה: "אם לא איכפת לך אני חושבת שאלך לחדר השינה ואחליף בגדים למשהו קל ואוורירי ". "בבקשה " אמרתי, היות ובאמת לא התנגדתי... היא נכנסה לחדר השינה ולאחר כ- 5 דקות היא יצאה משם כשהיא נושאת עוגת יום-הולדת ענקית ואחריה הופיעה אשתי הילדים וכל החברים ששרו "יום הולדת שמח". ואני ישבתי על הספה, בלי שום דבר, פרט לגרביים.

צילוש43

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זאת מסיבת הפתעה כלבבי../images/Emo45.gif

חחחחחחחח

מצויין
עכשיו הכל ברור כל אישה טובה בעמדה טובה צרכה שיהיה לה מזכיר נאמן נה נני נננה נה
רק טוב!!!

למעלה