פעמוני חצות

mr_lonely

New member
פעמוני חצות

ביום בו יצלצלו פעמוני חצות התציעי לי כתפך החשופה ? התניחי לי להניח ראשי על חזך ? ביום בו יצלצלו פעמוני חצות היהיה בך הכח לנחמני ממסע חיי...?

ביום בו ...

יצלצלו פעמוני הרוח תדע שהגעתי לכאן השמים האדמדמים שעות ערביים קסומים אז ... תדע שאני כאן לצידך אציע לך כתף נחמה אניח ראשי על חזך אספר לך כל מה שעבר עלי הגעגועים והפרידה האהבה התשוקה ביום בו יצלצלו פעמוני הרוח תדע ... שחזרתי להיות איתך .

mr_lonely

New member
כתף חשופה

מה יפה הייתה כתפה החשופה, כמה חום ורוך מצאתי בזרועותיה, עד כמה אהבתי להניח ראשי בחיקה ביום בו צילצלו פעמוני חצות....

בלילה

בשעת חצות ברגע בדיוק בו יצלצלו פעמוני הרוחות אנחם אותך בתשוקה קסומה אניח ראשך על חזי בשתיקה אשקה פיך בנשיקותיי אפשוט כותנתך אצבעותי יעברו על גופך ילטפו את כל איברך בלילה בשעת חצות בדיוק ברגע בו יצלצלו פעמוני הרוחות נתאחד כמו היינו אחד אתה אני אני אתה ...

mr_lonely

New member
ברגעי בדד

לעת ערב, בטרם יחשיך יום, אראה דמותך מולי, כבחלום. מחייכת, כבאותה תמונה באלבום. ושוב יציפוני גלי חום, כמו אז, באותם ימי תום. ברגעי בדד, בטרם שקיעה, אביט לעבר אופק מאדים. אדע שאי שם במרחקים עומדת את כמוני בשממה, משקיפה לעברי בדממה.

לבד..

כל ליל בשעת חצות תביט החוצה מעבר לחלון תסתכל על השמים השחורים שעטופים בשמיכה של כוכבים בוהקים תעצום עינים ותספור עד 3 אחת ... שתיים... שלוש... ותקבל ממני נשיקה נכון , אולי אני רחוקה אבל הכי קרובה לליבך ככה כל יום כשאני לא לצידך תחכה לשעת חצות ואז בדיוק אביט לשמים השחורים שמכוסים בשמיכה של כוכבים בוהקים ואשלח לך נשיקה קסומה שבגללה תחלום רק חלומות קסומים ..

mr_lonely

New member
נוגעים בחלום

אין לנו צורך באור, ידינו מדברות בחושך. ידיי לוטפות גופך, ידייך על גופי. נוגעים בחלום...

נוגעים לא נוגעים

בחשיכה ידיים מלטפות חונקים אנקה שקט .. לא אומרים דבר נותנים לידיים לשוחח לגופותנו לדבר ולחלום להתגשם ...

mr_lonely

New member
ליל אמש

מנגינה שקטה הפכה סוערת, המנצח רגש, התזמורת רועשת, אלף סוסי פרס דהרו ברטט, כשנמלטת לתוך גני בליל אמש ואלפי נגוהות כקרניים של שמש.

מרחק של נגיעה אחת ..

מנסה לדמיין אותך מביט בי , בוהה בי מסתכלת עליך מביט בי ורואה זוג עינים מדהימות והלב פועם בחוזקה ומחסיר פעימה מתסכלת מסרבת לעצום עיניים מפחדת לעצום שמא אולי הכל דימיון מרגישה אותך כל כך קרוב אלי , מרגישה את נשימתך על פני .. ואתה פתאום כל כך קרוב מרחק של נגיעה קטנה זה המרחק ביני ובינך כל כך קרוב אבל גם כל כך רחוק זה רק אני ואתה רק אני ואתה .... במרחק של נגיעה קטנה .

mr_lonely

New member
נוגע...

נוגע בחלקת גופך ואת אומרת...גם בנפשך, פורם סודותייך אחד לאחד, ואל תשאלי מה יהיה מחר, פעם חשבתי שאדע...

מחר ..

מביטה בשעון , מחפשת אותך .. ואתה לא פה , אתה לא נמצא משחזרת את יום האתמול נזכרת במילים שלך , ברגשות שלך כבשת אותי , כבשת את ליבי והלב שלי שייך לך מוזר הוא ותמוה , אני עדין לא מכירה אותך ולא יודעת מי אתה , ובאיזה זכות ככה חדרת לחיי? איפה אתה , למה אתה לא עונה לי ? מחכה מחכה בקוצר רוח מחכה ... שתבוא , תבוא אלי ותאהב אותי כל פעם מחדש .

mr_lonely

New member
אני כאן

אני כאן כל הזמן ... בגופי או בנפשי. חדרתי לחייך כפי שחדרת לחיי. ללא רשות...ללא זכות... ואם רק תרצי אעלם... באותה צורה. וזכרך אשא על לוח לבי בכאב ובאהבה

לדעת אותך

רוצה עכשיו שמאוחר אחרי שלא ידעתי פחד דמעה קופאת בתוך דמעה בקשם קר להיות ביחד.... חושבת רק איתך בוכה לרגע ששבר מתים חיים ורוח יחד עלים נושרים שמתביישים ואנשים עוורים מפחד חושבת רק איתך רוצה לעוף אל המוזר רוצה לדעת מה מותר איתך רוצה אותך ורק שלך לדעת אותך איתך לנשום מה שעבר אחרי לא ידעתי פחד לרצות לקום להתעורר בגשם קר להיות ביחד חושבת רק איתך רוצה לעוף אל המוזר רוצהלגעת מה מותר איתך רוצה איתך ורק שלך לדעת אותך...

mr_lonely

New member
נגבי דמעתך

גם אם במקום אחר אשן ואתעורר הכיסופים ישארו והמילים נאמרו ופרחים שנשתלו יפרחו וילבלבו נגבי דמעתך הרי אני בליבך ואת בליבי נגבי דמעתך וחייכי תמיד...חייכי !

באת לחיי

מאין באת אלי, כמו באמצע חלום .. לא רוצה להתעורר מפחדת לקום ושהחלום יגמר רוצה אותך .. רוצה כל כך מפחדת שיסתבר שזה רק אשליה נכנסת לחיים שלי כמו שרוח סערה נכנסת בדלת פתאום כל דבר נראה שונה מחייכת ,מתלהבת .. מחכה בקוצר רוח לעוד הודעה מסתכלת בשעון ... והזמן כמו עצר מלכת ורוצה להיות איתך לטעום את טעם שפתייך לדעת אותך רוצה לטייל איתך לאורך הטיילת רוצה ללכת איתך יד ביד .. רוצה סתם להתחבק איתך בלי שום סיבה רוצה לשבת על חוף הים מחובקת איתך רוצה לעצום עינים ולדעת שאתה שם רוצה לדעת רוצה כלכך לדעת ...

mr_lonely

New member
חופים

החופים שלא היינו בהם מחכים שאקחך לשם, מצומת קרובה להזדמנות חדשה. רסיסים של דמעות אולי מהתרגשות או שמא מהפחד מהבלתי נודע... אך כשאת כך חבוקה רק זאת אדע גם הבלתי נודע כבר לא נראה כל כך נורא...

למעלה