פעם

א י ל ה

New member
פעם

פיל אחד רצה להתחיל עם נמלה, אז הוא אמר לה, "נמלה, אתראי איזה יופי, השמות שלנו מתחילים באותה אות". אז הנמלה אמרה לו, "השתגעת, תגיד לי? אני נמלה מתחילה ב-נ ואתה פיל מתחיל ב-פ". אז הפיל אמר, "כן, אבל קוראים לי ניסים". נו יופי, אני יודעת שזה ישן ומוכר, אבל פיתום נזכרתי בזה, אז כתבתי. מה קרה? זה יכאב למישו לקרוא את זה שוב? אז יופי, אז תכו אותי? תענישו? להתכופף? א י ל ה בחיל ורעדה ורטט (בגלל הממדים)

זיוי בת

New member
א י ל ה

א י ל ה א י ל ה א י ל ה :)) תבחרי עונש. אני אבוא להעניש. :)) זיוי [עם מקל וגזר ולטיפות איפה שכואב]

א י ל ה

New member
לטיפות

שמטפטפים אותן לאט לאט באותו מקום שוב ושוב ושוב ושוב יש גם מקום? ואיפה המקום שלהן? א י ל ה מבררת פרטים

זיוי בת

New member
הפרטים

הכי חשובים נמצאים בלטיפות הכי נעימות. זיוי [מתלטפת סדרתית]

א י ל ה

New member
נעימות

לטיפות, מסעודות, סוהות, יא רוחי, יא עיני, רוקדות דבקה לצלילי נעימות קצביות. גמני רוצה. א י ל ה בתופים ובמחולות

א י ל ה

New member
נעים

לך ככה, זיווקלה? חכי חכי מה יהיה פה כשאבא יבוא הבית! א י ל ה לא נעים לא נורא

פרידריך

New member
סליחה שאני נדחף

אבל, שמתי לב שנמלים מככבות כאן. האם זה בגלל שהן קטנות, או מהירות, או חרוצות, או בעלות שש רגליים, או שהן שחורות (ואולי הכוונה גם לג´ינג´יות) או כי הן חיות ביחד ויש להן מלכה, או כי מה אכפת לך בכלל, או כל התשובות נכונות? ואגב גם לפילים יש כאן עדנה (כן ועדנה היא בכלל פרה) אבל פילים נראה לי הם יותר אלה שאם לא תהייה בסדר אז נקרא להם לדרוך עליך ולא ממש חלק מהחבורה. ותתקנו אותי אם אני טועה.

אפי לוג

New member
תיקון ביקשת?

תיקון חצות, יעזור? נמלה אחת קטנה שאלה: למה שולחים את כולם לראות את דרכי? זה מפריע לי למהלך התקין של העבודה. נא להגיע בימות הגשמים.

תעמוד בתור

פה לא נדחפים אלא אם כן יש לך תרוץ ממש ממש , אבל ממש טוב. (כמו למשל "יש לי רק שאלה קטנה") ואם אתה טועה , אז אנחנו לא מתקנים בשביל זה יש מוסכים.

אוקי אז יש לי בשבילך שתי שאלות ../images/Emo110.gif

ממש קטנטנות היכן? ומתי? על הלמה נוותר הפעם.

למעלה