היי עופרי יקרה...
אולי פעם חשבת שהכל יהיה בסדר אבל הדברים הבסיסיים לא השתנו וגם לא ישתנו, לא היום ולא בעתיד... כדי לחיות ולתפקד הגוף צריך לאכול ולשתות !!! הגוף שלנו זקוק לדלק והדלק שלו הוא מזון ושתיה... שום דבר בעולם, אבל ממש ממש שום דבר בעולם - לא יכול לשנות את האמת הזאת !!! כל נסיון למנוע מהגוף את הדלק שחיוני לו כל-כך לחיים יגרום לנזקים, לאובדן חיוניות, לחוסר יכולת לתפקד והכי חשוב: אין שום סיכוי להיות מאושרים !!!!!! הרעיון שאם נצום נהיה רזים רזים ואז נהיה יפים ומאושרים וכולם יתייחסו אלינו כאל נסיכים יפים והחיים יהיו אחלה - פשוט רעיון אווילי !!!! עופרי מתוקה ויקרה, את כל כך יקרה לי ואני מתייסר מלראות ולדעת שאת ממשיכה בנפילה לתהום ואני אובד עצות וחסר אונים ולא יכול להושיע... הדברים לא יכולים להסתדר לבד אם אנחנו לא דואגים ומסדרים אותם... צריך לקחת אחריות על הגוף ובריאותו ואז גם הנפש תוכל להתמודד בהצלחה ולהתגבר על קשיים ומכשולים... אז גם הנפש תוכל לשוב ולהרגיש טוב יותר... אם הגוף יהיה בסדר ויקבל את הדלק הדרוש לו - אז תוכלי להיות מאושרת ולהנות מכל הדברים הטובים !!! את טובה ומתוקה ומגיע גם לך לחיות ולהיות מאושרת ושמחה !!! עופרי חומד, את מאד יקרה לי ולהרבה הרבה אנשים אחרים וזה קשה לי נפשית לראותך סובלת. שולח לך חיבוק חם ונשיקה (מקווה שאת בחלום החמישי) שלך באהבה מייק