פעם.....................

amnonos

New member
פעם.....................

הייתי בכרתים. חזרתי וסיפרתי למישהו . הוא אמר : אבל הכל שם כמו אצלנו בגליל. מה יש שם לחפש. כשאני יוצא לחופש אני רוצה מקום אחר... אמרתי לו : נכון - כך בדיוק היינו נראים אם היינו נורמליים.. ואז היינו במקום אחר... נ.ב. לתומי חשבתי שאוהבי היוונית גם נדבקו בסובלנות ובמאור הפנים . אבל כמו כל העתק - לקחו רק פן חיצוני ולא הפנימו את העיקר.

F a d i

New member
אמנונוס........כמה שאתה צודק

הזכרת כרתים...וכרתים מזכירה לי איש אחד ומיוחד...וספר שהוא לא מהעולם הזה...הנה האיש האמיתי,שלפי חייו נכתב הספר,בתמונה...מישהו מזהה אותו?! תסתכלו טוב בפניו...הן מספרות הכל..! אמממ....יש לי הרבה מה לכתוב...אבל כשהזכרת את "כרתים"..הרגשתי משהו שאני לא יכול להסביר...אולי פעם אחרת...

sysyv

New member
amnonos - עוגן יציב בלב מים גועשים

שימו לב אנשים שקוראים את הנכתב בדפים אלה: amnonos יכול לשמש לכולנו נקודת התייחסות עם תרבות שיחה ותגובה, עם גישה אישית מהלב בנושאים רלוונטיים, וגם לא שוכח לתבל ולעניין בהומור פה ושם. אם כולנו נאמץ את שיטת amnonos נרוויח מכך פורום ידידותי פורה ועם זאת לא משעמם.

amnonos

New member
מי זה ? אתה לא יכול לעשות לי את זה

חשבתי שזה הוא אבל זה לא.

F a d i

New member
לא ידידי...זה לא זה ולא זה

(אני לא מזהה את האיש בתמונה הראשונה..) רוצים עוד הזדמנות לפתור?!או רמז?!

amnonos

New member
אתה כן מכיר -

אבל מגיע לך שיעמודלך על קצה הלשון כמו שלי - בגלל התמונה שלך. משום מה נדמה לי שיש קשר הדוק ביניהם

F a d i

New member
זה ממש עומד על קצה הלשון

הוא מה זה מוכר לי...רק שלעומתך אני לא חושב שיש קשר בין השניים אז מי נותן רמז ראשון?!

amnonos

New member
מי ? הראשון השני השלישי?

לדעתי זה לא של פאדי שמחייך וחורק שיניים בו זמנית....

amnonos

New member
fadi - הורדת ידיים ?

נדמה לי שאני רואה עשן עולה מהמחשב שלך וגיצים עפים מהמיקלדת והקו לכרתים - נשרף........

F a d i

New member
THE GREEKאיך לא אזהה אותו?!

אמנונוס ממש לא... אני חושב בכיף... אלא אם אתה מעביר לי מצב קיים אצלך אז זה משהו אחר...

amnonos

New member
לעולם לא../images/Emo123.gifתמיד../images/Emo24.gif

ובכל זאת מי המבוקש הזה?

F a d i

New member
שתראה בהודעה הראשונה

שמתי רמז די עבה.... רוצה עוד?

amnonos

New member
אני לא אבקש רמז../images/Emo8.gif אבל

לא ידעתי שמישהו מכרתים שיש על שמו חוף ברודוס מבוסס על דמות אמיתית...

למעלה