פעם..........

טל-יה

New member
פעם..........

לפני מלאן ת´לפים שנים היו סדרות נוסטלגיות על אדונים ומשרתים והסדרה שורשים (על עבדים שהיו כושים והבעלים הלבנים שלהם) או הסרט הצבע ארגמן.. אבל כאן? כאן??? במדינה שלנו? היום?? במאה העשרים ואחת?? בושה וחרפה ששר כזה בישראל צריכים להסריט עליו תסריט של דקותיים עד שנלקט שזה מצולם
נו מה אפשר לצפות ממנו כבר? "השר לאיכות הסביבה צולם במצלמה כאשר עובדת בלשכתו מנקה בוץ מנעליו"

היום.........

כשיש כל כך הרבה נסיונות להכפיש אנשים אני קצת נזהרת מהכללות אולי היא הציעה לו? אני לא מאמינה שהוא אילץ אותה איים עליה בפיטורין או במלקות ואני גם לא רוצה להכנס לגוונים פוליטיים זה לא המקום אבל אנשים עושים דברים משונים לפעמים ואנשים אחרים עושים דברים משונים עוד יותר ולא הייתי קופצת להוריד לאף אחד את הראש כשאני עבדתי בכור ובכיר עם שאיפות גבוהות במפלגת העבודה ביקש ממני לקבוע לו תור לספר אמרתי לו שעם כל הכבוד אני לא עושה שירותים אישיים שנינו שכירים באותה מערכת אז בקשות מטומטות יש ותשובות יש גם ומאמינה שהיא לא עשתה נגד רצונה ומקווה שלא אתבדה אבל, את, יקירתי אל תקפצי למסקנות כי בכל מקום בכל מפלגה ובכל מעמד גבוה יותר תמיד יהיו כאלה שינסו לנצל ואחרים שלא יסכימו ו"לא" היא מילה לגיטימית

פעם - היום - והמחר.............

אני חושבת - שככל שיש פיחות בנורמות התנהגות,- במוסר בערכים, שפער המעמדות בחברה הולך ונעשה חריף - ובמידה מסויימת לגיטימי נוכח החלטות מדיניות רציונאליות, (או אי רציונאליות תלוי בעיני המתבונן)........... העוותים - ילכו ויתרחבו. אין גוון פוליטי לנורמות הללו - אבל ישנו הגוון של מלחמת קיום של בני אדם שיעשו הכל כדי לשמור על פרנסתם. שהולכת ומעמיקה התחושה של מעין הפקרות - ונפרצים הגבולות - ואין חסימה - הדברים ילכו ויעמיקו בעיצוב נורמות - שנראות לנו זרות מאוד אבל מתקיימות.

טל-יה

New member
פנטוש

האמת לא רציתי להבליט את הפאן הפוליטי יותר מאשר המעשה עצמו. אבל הלו לאן הגענו זה כבר לא קשור למפלגה שכאן זה יצא מהמישור הפוליטי. לדעתי הוא יכל לחסוך מאותה עובדת את הכריעה וניקיון עם מטלית זה מראה רק כמה הוא מעריך ואיך הוא מעריך אותה ואת יודעת מה? בעצם נגמרו הימים שאשה היתה "שפחה או נתונה למרותו" של בעלה בזה שתביא לו את הנעלי בית שהוא מגיע הביתה ואת העיתון ותוגש לו הארוחה על מגש של כסף. מפריע לו הבוץ קח משהו לנגב לא ירד מכבודו ומעמדו זה לא מעוקצו ולא מדובשו. פשוט
לאשתו בטח הוא לא היה עושה את זה או אולי כן.. אי אפשר לדעת!!! שוב העניין הוא המעשה עצמו בין אם זה בעל או מעביד או במקרה שלנו דמות ציבורית שכולם מכירים ומה שיוצא מזה זה לא רק מראה רק באותן דקות במצלמה אלא יותר רע מ... רע

למעלה