פעם

פעם

פעם הייתי פרפר חופשי לא ידעתי כאב, לא הבנתי פעם הייתי נאיבית פעם חשבתי שקל לאהוב פעם רציתי לתת ממני לא ידעתי כמה כאב יש בזה פעם חלמתי וריחפתי זרמתי עם הכל, נתתי לי לחוות פעם ביקשתי בשקט בשקט היום אני כבר לא כל כך מבקשת..

tairon

New member
פעם

פעם לא ידעתי פחד מהו לא ידעתי כאב.. הייתי חופשי ריחפתי למחוזות אהבה.. נתתי ללב דרור לחוש הכל.. פעם ידעתי מגע ונכוותי... נסגרתי אל תוך בועה חיפשתי לא לחשוש היום.. אני רוצה הכל חזרה

תלתלית

New member
אני מרגישה

ככה בדיוק ככה את המלים האלה לא מצליחה להוציא ממני כבר ימים רבים

../images/Emo79.gif

רשת של רגשות נפרשת אל מולי בצבעיה המושכים קורצים אליי כצייד המבקש את הניצוד.. האם ללכת לאיבוד בין כל פתחי הרשת המבקשים את גופי נשמתי לבי ומתוודים אל מקסם של קליעות מזמנים עברו. קרעים ייתפרו בחוט של נגיעות ענוגות בלב, עם גופות ערומים המלאים תשוקה בלתי נגמרת בין בדיל ההופך לזהב תשוקותינו. מילים יתפרו כסות מגנה לאהבת איש ואישה בפעימת הלב ידיים מערטלות גוף ונשמה.....

Mוניk

New member
פעם הייתי

נטולת דאגות נטולת כאב לא חשבתי על.... תמיד נהנתי מהרגע תמיד הרגע היה יפה תמיד הרגע היה מתמשך היה מקסים פעם הייתי ליידי ואהבתי להיות היום אני לא רוצה לא רוצה להיות הליידי לא רוצה להיות המפונקת לא רוצה להיות בובה של אף אחד גם לא של... היום זה אחרת היום אני יותר מודאגת היום אני יותר מוטרדת היום אני חייבת להיות מציאותית ומה שפעם הייתי אני כבר לא רוצה להיות רוצה להיות חזקה רוצה לשלוט רוצה לדעת הכל זהו אני חייבת לגדול הלוואי שהייתי כמו פעםםם מוניק מביטה קדימה

פז פז

New member
פעם

פעם הייתי חופשיה ועליזה, ונפשי משוחררה. הבגרות הייתה ממני והעליצות שלטה. אבל חלפו ימים, עברו להם והזמן את שלו עשה ומבלי שכלל הרגשתי אדם בוגר פה נעשה. יש אחריות ויש ממסד ודאגה לפרנסה וזאת כלל לא ביקשתי- איזו מטלה מאוסה. לו יכולתי במסע אחורנית לחזור ושם להעצר לזמן בלתי מוגבל עד שבתוכי ארגיש כבר מוכנה ממש. להיות אדם בוגר עם אחריות כזו זה ממש לא בשבילי לפחות לא להיום. אז אולי אם עוד קצת זמן יהיה לי בכדי לגדול אהיה מספיק שקולה בוגרת להיות.

למעלה