פעם..

פעם.. ../images/Emo97.gif

פעם.. באו הנשיא קלינטון ואשתו לביקור בחווה.. כשהגיעו, התחילו טלפונים חשובים וביל נאלץ להתעכב. לכן הלכה אשתו לטייל בחווה בעזרת מלוויה עברו את כל משק החי.. ובעל החווה הציג בפניה את הלול.. "ראי את התרנגול הזה" הצביע, "הוא בעל האון של הלול, גבר שבגברים.. כל יום הוא מתנה אהבים ועד 10 פעמים ביום..." ואווו התפעלה הילארי.. ואז פנתה לאחד מעוזריה ואמרה לו "..דאג בבקשה שהאינפורמציה הזו תגיע לבעלי.." לאחר שעה, כשקלינטון התפנה מעיסוקיו, הלך גם הוא לעשות את הביקור בחווה.. ושוב, כשהגיעו ללול.. התפאר בעל החוה בביצועי התרנגול שלו.. וביל שאל: "כל הזמן עם אותה תרנגולת?".. "לא לא.." אמר החוואי "בכל פעם עם תנגולת אחרת.." "אהה.." אמר קלינטון בחיוך, פנה לעוזרו ואמר לו "..דאג בבקשה שהאינפורמציה הזו תגיע לאשתי.." ודי לחכימא...

אש לי

New member
זה לא הגבר שרציתי../images/Emo13.gif

ברוך הבא גבר
פרח פרח בואי תיראי גבר חדש תביא תביא את הקפה מהר אני יעסיק אותו בינתיים שלא יילך

אש לי

New member
השאלה כמה מתוק הוא?../images/Emo140.gif

את לא משאירה לי כלום לאיפה את חושבת שאת הולכת?:)

אש לי

New member
כמובן הבחור

אם לא מתוק מספיק נצטרך הרבה סוכר אם הוא משהו...1 סוכרזית:)

../images/Emo6.gif...ויש לי גם קושיה קטנה......./images/Emo132.gif

תגידי אש-לי מה קורה בביצה???? מדוע כל הצפרדעים והדגים מפלרטטים? האם אנחנו בעונת הייחום-ולא סיפרו לי??? הולכת לבדוק במקורות..... יצאו לי כמה קושיות.....פחחחחחח

ליבי כמו קרח??????

רק נוגעים בי ואני נמסה....... יש הבדל מהותי בין חם למיוחם!!! אישה חמה אנוכי-אך עדיין לא בשיא פריחתי....(בשיא עונת האביב-אופיע במלוא הדרתי!)

יופי של חמה! חבל לחכות לשיא.

מחכים לך שם כולם ואת מסתתרת ומחכה לשיא? מה איפה? את לא רואה? נפלת על הראש? תוציאי את הראש מהמרפסת. נו מה אמרתי לך. דניאל חושב שזה ביזבוז זמן לחכות לשיא!

מיד רצה אל המרפסת.....

לראות מי מחכה לי???? למרות שאני יודעת שחוץ מקומץ עיראקים מבוגרים שיושבים מתחת לבניין לא אמצא מישהו ראוי לבזבז עימו את זמני... ואולי דניאל גר ברמת גן-והוא מפתיע????

לא תיארתי לעצמי שאתה מכיר.....

יפה-יפה! ואולי בעצם אתה הוא השכן שגר ממולי-וכל הלילה צופה אליי מבעד לתריסים? (ובטוח שאני לא רואה אותו)
הסביח עליי-מומחיות מבית אמא..... הסרט עליך!! פרח שמרימה את הכפפה

כל הסרט עלי. ההפקה. הליהוק....טוב

מכיר אותך. פעם ראשונה נותנת לי לבחור סרט וזהו. אח"כ אפילו להציע שם של סרט לא תתני לי. מכיר אותך. אני גר עם אחת כזו. "דניאל היום קניתי כרטיסים לסרט הפסנתר. תיע בזמן?". לא פלא שאני לא מגיע. דניאל מתחיל בנשיקה בפגישה הראשונה ואח"כ את קובעת

הכל תלוי בטיב ובמיקום ה-../images/Emo25.gif

ולתת לך להציע שמות לסרטים בפעם הבאה??? בטח ובטח! שמות אתה תמיד תוכל לבחור-לאיזה סרט ללכת?-אני אחליט! סתם-סתם

למעלה