פעם 1 שלי בפורום

היילינג

New member
פעם 1 שלי בפורום

הרגשתי צורך לשתף אותם במה שאני עובר בימים האחרונים , והשם של הפורום הדליק אותי ישר לכתוב לכם . הסיפור הוא לא קל בכלל ... אז למי שקשה , אני מבקש את סליחתו ... אז ככה .... נשימה עמוקה ...... הסיפור לא קל לי בכלל! אז ככה , לפני 3 ימים החבר הכי טוב שלי ! הנפש שמשלימה אותי , אהבה אמתית וערכה עצומה לחבר שלי ! בקיצור חבר שלי קיבל אירוע מוחי מאוד קשה ,- שבץ ! שניה נשימה עמוקה ... מאדם שהיה איש נדלן מצליח ואהוב על ידי הרבה אנשים בגלל החוכמה שלו ,והשמחה שלו,ואהבה שלו לבני אדם ( שמוכן לתת את הנשמה) הפך להיות אדם שלא יכול כמעט לתקשר בכלל . ואתם לא מבינים כמה זה מרסק אותי לגזרים !! אך עם זאת זה נתן לי פאקניג שיעור של החיים !!! ופתאום הבנתי כמה עוצמות יש לי עכשיו לעזור לו , וכמה כוחות של ידעתי על קיומם חיים בי ! שהפכתי להיות האדם הכי אופטימי מהמקום הכי נקי שיש! WOW!!! ובאמת כולי תקווה עמוקה שהחבר הכי טוב שלי יחזור למקום הכי נקי !!! ואני רוצה גם להודת לכם בשלב הז על רצון ההקשבה שלכם . ובאמת שאני מאחל לכל חברי הפורום שיהיה לכם את היום הכי מדהים שיש ! וזכרו להקשיב ללב , כי לחץ יוצר מחלות קשות מאוד ! ושוב תודה שלכם עדידי'ג

ברוך הבא

לפורום שלנו עדי מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף טרי בטעם סודי בהחלט
האירוע שקרה לחבר שלך הוא אכן אירוע לא קל אבל יש אפשרות להשתקם עם עבודה מאד קשה ואני שולחת לך סלסלה של כוכבי בריאות אין ספק שבאירועים כאלה ואחרים שמתרחשים בחיים אנחנו לומדים על עצמנו לא מעט. ואופטימיות ותקווה גדולה הן העוזרות לנצח. רק טוב!!!

היילינג

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אך אני נמנע מלאכול אוכל ג'אנק ( שוקולד קמח וכו ) ויש טיפה בשרות טובות , הוא חזר לדבר אך עדיין פעולות פשוטות כמו ערבוב קפה וכו הפכו להיות פעולות די קשות עבורו
ואני כן מאמין שאופטימיות היא אמתית היא מנצחת כל מכשול . ושוב תודה

itaf10

New member
ברוך הבא עדי../images/Emo140.gif

שב תנוח, תרגע, כתוב כל העולה על נפשך אנחנו שומעים.....מקשיבים למקשי המקלדת שלך ומבינים אותך היטב.

היילינג

New member
תודה רבה רבה ../images/Emo13.gif

אתמול חבר שלי אמר לי שאין לו כוח לחיות ככה ולא ציפה שהוא יגיע למצב כזה . ממש היה בדיכאון מעצמו , באתי עם הדיג'רידו -( כלי נגינה אוסטרלי ) ניגנתי לו והוא חזר לחיים במקום של שיא האהבה . מדהים אותי לפעמים איך המוזיקה משנה כל מכשול שיכלי

זהובנית

New member
המון בריאות לחבר שלך

לא קל לעבור את זה גם כמתבונן מהצד זה בהחלט נותן פרספקטיבה אחרת על החיים על המרוץ שאנו מנהלים כל שעות היממה לא סתם אומרים, שום דבר לא שווה , עוד שקל, עוד מכונית העיקר...... הבריאות. המון תקווה לך ולחברך.

היילינג

New member
את צודקת במליון אחוז

אני הזהרתי אותו שבוע לפני זה , אך הוא לא שמע לי והמשיך לא לשמוע את הקול הפנימי שלו . אמרתי לו המצב שאתה נמצא בו הוא לא יציב לך תבדוק את עצמך ... הוא אמר ... חיים רק פעם אח מה זה משנה , ואחרי שבוע זה תקף אותו .

צילוש43

New member
ברוך הבא עדי...../images/Emo24.gif

קראתי את אשר קרה לחברך היקר. ולך אומר..ישר כח על דרכך להחזירו למסלול החיים במלאי של אופטימיות נפלאה.
אין ספק שזה מצריך סבלנות....ומלאי של אהבה. אט אט, צעד צעד... כל פעם במעט ולתת לו לחוש, לדעת, לגעת בדברים הטובים שידע מהעבר. מאחלת לך ולחברך מלאי של הצלחה לתקווה חדשה

היילינג

New member
כמה חדשות נפלאות !!!

חברי היקר שב לעצמו , החלטתי לשנות את המצב , ולהפתיע אותו עם הכלבים שלו הוא ממש התרגש !!! ופתאום תאמינו או לא שב לו כל הזיכרון !!! הוא זוכר הכל וגם הבעיה המוטורית ממנה הוא סובל ירדה בטיפה .. אז תגידו זה יקח זמן , שיקום וכו ... אך דעתי הוא שהוא צריך אהבה טהורה !!! וזה מה שאני מנסה לתת לו להרגיש , וגם שהיום נפלה לו הכוס מהיד אמרתי עכשיו תרים אותה הוא אמר אני לא יכול וכו ... ושהוא הבין שאני ממש לא הולך לעשות את הצעד בשבילו . הוא הרים אותה כאילו כלום לא קרה . אז שוב אני מודע בדיוק למקום שהוא נמצא בו ... וזאת חמלה אמתית, שלא לבוא ממקום רחמני ולהגיד איזה מסכן וכו ... אלא לתת לו את הכלים להתמודד איתם לבד .

ש ר ה לה

New member
ראשית יופי שחזרת../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifבשביל החבר.

מצאת את הדרך הנכונה ביותר לנהוג בחברך הסיעודי (יתכן שיש אפשרות לשיקום)כרגע. המון אהבה נחוצה בכל מקום ולכל אחד!!! וברור שהדרך שלך לעזור לחברך היא לעודד אותו להמשיך ולעשות דברים בכוחות עצמו. אבל כשראית שאין תקווה, אז כן לעזור מעט ולעודדו להמשיך בכוחות עצמו... הרבה בריאות לכם ויישר כח

היילינג

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אבל למה אנשים לא אופטמים בעולם הזה !??! למה אנשים לא מאמינים שאפשר גם אחרת ? זה מה שעצוב לי .... ניהלתי אין ספור שיחות עם אנשים שונים רוב התגובות שקיבלתי ... תשאל רופאים .... האם רופא יודע לטפל באהבה ?!? המטרה שלנו היא להקשיב ולעזור , הכדור הוא לא זה שישנה את התמונה ...

ש ר ה לה

New member
אמר לי פעם פסיכולוג: תתחילי לאהוב את עצמך ות

ותראי שגם האחרים יתחילו לאהוב אותך... יותר נכון, הוא אמר לי ככה: תעמדי יום יום מול הראי ותאמרי לעצמך "אני יפה", אפילו אם אינך מרגישה ככה. זה היה מעין תרגיל כזה, שיעורי בית עד המפגש הבא. ככה זה נמשך ומהר מאוד התחלתי לומר לעצמי ש.... בעצם אני לא כזאת מכוערת, ויותר מאוחר כשאמרתי לעצמי "אני יפה", התחלתי גם להרגיש ככה, מה אומר ומה אגיד, הפידבק לא אחר להגיע. פתאום בגיל 50 אנשים שמכירים אותי אומרים עלי שאני יפה. אינני מפחדת להסתובב עם בגד ים בבריכה.וכשבא לי לשיר, לא אהסס יותר. פשוט אעלה לבמה ואשיר. והמחמאות מגיעות גם בתחום הזה
למדתי לקבל ולכבד ולאהוב את הזולת ולא פחות מכך את עצמי. כנראה שאני מקרינה את זה גם לסביבה כי זה היחס שאני מקבלת. אינני אדם עשיר בכסף אבל אני אדם עשיר בנשמה וזה מה שחשוב בעיני!!! בריאות ואהבה...!!!!!!

היילינג

New member
אז מאיר אריאל אמר את זה בצורה יותר יפה.....

לא יכול להוריד ממך את העיניים כי עינייך נראות כמו תגליות
ואיך זה להגיע לגיל 50 ?

עדי

ראשית התופינים שלי ממש לא ג'אנק פוד הכל מפרחים ואבקת כוכבים הכל טרי ומיוחד.
ושמחה לשמוע על השיפור במצב של החבר רק טוב!!!

היילינג

New member
אז מתאים ../images/Emo13.gif

כל מה שנעשה מהטבע אני בעד
ואבקת כוכבים אממ... מעניין איך זה ...
שיהיה לך יום מדהים !!!!!!

למעלה