פעם שנייה

La Vela

New member
פעם שנייה

טוב אני אחזור על ההודעה שלי כי התגובה המאוחרת שלי ל PALMERA נעלמה במעמקי הפורום פלמרה הציעה לקיים הרצאות במסגרות מצומצמות יותר בנושאים שונים מלבד ריקוד. אני לאחרונה התחלתי קצת יותר להתעניין בשירה ובהיסטוריה שלה שכן זהו הבסיס של הפלמנקו תוך דגש על הזמרים היותר אנטיגואוס ומבחינתי גיליתי עולם דיי מרתק כי אני אוהבת לנבור בהיסטוריה. מה שרציתי לומר שאם יהיה לי מספיק חומר וגם קצת אומץ וכן אם תהייה הענות, אולי אולי אוכל לארגן איזו הרצאונת. ממממממ...אולי יותר לכיוון של חוג בית....אין לי ממש ניסיון עם זה. לגבי גיטרה, נראה לי שיש הרבה ידע אבל לא ראיתי שום הענות נב אני מגיעה באוקטובר

חבל שאני לא אהיה../images/Emo7.gif

דווקא מעניין אותי לשמוע אותך מדברת על זה..... תאזרי אומץ אחותי ולכי על זה!!! נשצע מדליק לאללה וחשוב ביותר לדעת על כל האספקטים של הפלמנקו במיוחד השירה, שכפי שציינת, ממנה הכל התחיל..... תהנו לכם

La Vela

New member
נחכה לך

ייקח לי קצת זמן אל תדאגי או שתקבלי שיעור פרטי בכל אופן זה דיי בחיתולים כי רק לאחרונה גיליתי עיניין והתחלתי לקרוא מאמרים בנושא אבל למשל קיטעי וידאו או תמונות גם צריך להשיג וזה כמובן קצת יותר בעייה יש עכשיו איזה תוכנית נהדרת על פלמנקו שרצה פעם בשבוע בשעות הבוקר ועוסקת כל פעם בנושא אחר של הפלמנקו למשל עד עכשיו עברו בין הערים הגדולות של הפרובינציות ועסקו בתרומה של כל עיר ועיר.נתקלתי בתוכנית הזו לגמרי במקרה כשעשיתי ביביסיטר למשל ראיתי תוכנית על חרז שממנה צמחו בעיקר זמרים גדולים וגיטריסטים אבל פחות רקדנים ועל כך שחרז זו העיר ממנה צמחו הפאלוס של הסיגירייה והבולריאס בעיקר וכן הסולאה שהם הפאלוס הבסיסיים. שבוע אחרי היתה תוכנית על קורדובה ותרומתה בגיטרה ( פסטיבל הגיטרה מתרחש שם אחת לשנה ) וכן שבה מתרחשת אחת התחרויות החשובות של הפלמנקו אחת לשנה בקיצור חברים, אני ממש אוכלת את עצמי שאין לי אפשרות להקליט אותה....אוף אני אראה מה אני יכולה לעשות...

palmera

New member
לכי על זה!

אני אבוא. ואם צריך אז אעזור במה שניתן (לא בידע, אולי בארגון)

flamenca

New member
כל הכבוד!!!

כל הכבוד על היוזמה - ואת כבר יכולה לרשום אותי בתור קהל!!!

למעלה