פעם שנייה

gbzx

New member
פעם שנייה

אני עוקב יום יום אחרי הפורום ובפעם הראשונה בהחלט עזרתם לי מאוד והפנתם אותי וכו' וכו' אבל אני חייב לקנות השבוע מצלמה וההתלבטות נשארה בין ה-5400 ל-G5 ואם לומר את האמת ככל שאני "יודע" יותר כך אני מבולבל יותר. אני מבין שלניקון אין נורת פוקוס (?) אבל הקנון "רועשת" הקנון מהירה יותר F2 לעומת F 2.8 אבל הבנתי שאין סיכוי גבוה שאני אשתמש ב F2. לקנון מסך גדול יותר אבל בניקון יותר חד בקיצור אני צריך חוות דעת סופית מאנשים שראו צילומים של שתיהן יש לציין שיש יתרון מחיר קל לקנון אבל לא משמעותי תודה רבה גיא

gbzx

New member
נכון

צירפת עוד יתרון משמעותי מאוד של הניקון כמובן שגם לטלה 140 של הקנון של יתרון השאלה שלי היא לגבי איכות התמונות בחלק מהמקומות שקראתי הבוחנים יצאו מגידרם מביצועי הקנון (ללא התייחסות לניקון). על סמך בר=דיקה שלכם ועיון ע"י עין מקצועית בתמונות שמפורסמות בכתבות

idohal

New member
נוכחתי לדעת שרוב הזמן אינני עובר

סביבות ה -100 והרבה מאוד בתחום של 28-50. אבל זאת נטיה אישית. אינני חושב שיש הבדלי איכות ניכרים לעין בין 2 המצלמות

gbzx

New member
מה לגבי

הבדלי צבעים בתמונות כמה קרוב למציאות האם החסרונות והיתרונות של כל מצלמה הם שממעותיים למשל נושא נורת האוטופוקוס

gbzx

New member
../images/Emo92.gifעוד תגובות?

ה ק פ צ ה

idohal

New member
אני חושב ששתי המצלמות באותה רמה

והבדלי הצבע נובעים מהבדלים בחיישנים רק שכאן אי אפשר להחליף סרט ולשנות צבע. כדאי לקרוא את הסקירות וההשוואות שעשה פיל אסקי

למעלה