פעם שניה...

אשרת

New member
פעם שניה...

אני לא מבינה. אתם ממש אוהבים שקוראים לנו חזירים וכל מיני שמות 'חיבה' כאלו ואחרים? אתם ממש מתעקשים לרדת לרמתו של היצור הנבזי הזה, שכנראה ממש אוהב את הדיוקן של עצמו , שהוא מרגיש צורך עז לדחוף אותו לכל הודעה שלו? יאללה, מספיק ודי. שלחו לינקים לפרטיים על מנת שנוכל למחוק ולחסום.

הפיתרון הפשוט

תני לאסף החוזר למוטב להצטרף לניהול הוא נמצא פה 24 שעות ביממה והוא ימחוק כל מיני טרולים מטורללים...

תמיר1991

New member
../images/Emo6.gif

רואים שאתה לא מכיר את הפורום...
תמיר.

גדול

רעיון באמת מצוין. איך אומרים.. מה שלא הצליחו שלישית המוסקטרים יצליח החזרה למוטב

אשרת

New member
אני מקווה לשני דברים:

א. שימצאו במהרה תרופה לבעיה שלו. והבעיה שלו קשה, במיוחד כאשר הוא חושב שהוא נראה כמו חזיר. ב. שהפתרון יבוא גם מצד הנהלהת הפורומים, כי הנושא שלו הועבר גם על ידי להנהלה. נראה מה יוליד יום. ג. עדין לא ברור לי, למה אתם טורחים להשיב לו ולרדת לרמתו.

את מתכוונת לאסף???

וברצינות לא נראה לי שיש מה לעשות איתו הוא יכול להיכנס בכמה ניקים שירצה הוא סתם זבלון אחד שאין לו מה לעשות בחיים חוץ מלהטריד פורומים נקוה שאו שהוא ימות ונוכל להתפטר ממנו או שיאבחנו אצלו את מחלת הנפש בה הוא לוקה (למשל הוא חושב שחזיר זה דבר מגעיל) ויאשפזו אותו באיזה מוסד סגור ושמה יפקחו עליו במה הוא כותב חוץ מזה אין למה לקוות צריך לא להתייחס אליו ועצה שלי תני את הניהול לאסף כי עד שאת מגיעה למחוק הוא כבר גומר לזבל את הזבל שיש לו בשכל ועובר כמה שעות טובות עד שזה נמחק זה נראה שהיצור מתכונן להמשיך להטריד כמו עלוקה לכן אין ברירה...

אשרת

New member
קודם כל, לא התכוונתי לאסף.

שנית, אני לא נותנת כלום, אלא הנהלת הפורומים. שלישית, ללכת ולקלל מישהו בחזרה, רק משום שהוא מתעקש להראות עד כמה הוא גאון, כאשר הוא טוען, שפורז ולפיד הם בשינוי, זאת לא הדרך. הסיפור עם הטרול הזה עבר הלאה. נקווה לטוב.

למה את חושבת שזה יעזור?

אפילו אם תעבירי את זה לראש הממשלה זה לא יעזור אין מה לעשות בזה הוא יכול תמיד להיכנס בניק אחר אי אפשר לחסום משתמש על כל ניקיו! צריך שמישהו שנמצא הרבה בפורום שיהיה לו את האופציה למחוק כי נכנסים לפה אנשים מבחוץ וזה מוציא שם רע לשינוי לראות את הודעותיו

אשרת

New member
מניסיון- זה עוזר.

יש לי קצת ניסיון. אני כותבת בפורומים בתפוז יותר מ-4 שנים. מנהלת את הפורום של הבוגרים יותר משנתיים. אה.. כן.. ולנוול את הפה כלפי אותו דביל, ממש תורם לשינוי

אם זה עוזר

אני מארגן לך חברה שימלאו את הפורום בזבל על שינוי רוצה? לנבל את הפה אלא מה אם נראה שאנחנו כאלו חנונים ודבילים זה לא יסייע לנו יותר אלא להיפך אנשים לא אוהבים פריירים מי שמדבר רק בשפה של קללות צריך להחזיר לו באותה שפה!

ואגב

למה את משאירה את השרשור של חננאלי? זה מאוד מזיק לשינוי שאנחנו משאירים את זה זה כאילו שאנחנו מחזירים בתשובה אם אנחנו נותנים לו להראות את הקישורים האלו שיכולים לעשות איזה שטיפת מוח לאיזה ילד מסכן שלא מבין והיו מקרים שילדים התאבדו בגלל שנכנסו לקישורים שהוא מביא ולשטיפת מוח של שופר! אני מאוד מתפלא שזה לא נמחק ומאוד מקוה שזה ימחק בהקדם...

הייתי בטוח

שלא התכונת אליו אבל לפי מה שכתבת זה נראה שכן כי אני דיברת על אסף ואת עונה לי שהוא טרול חולה נפש וכו...

לא צריך לאחל מוות.

ותשמע חביבי., ביום ששני תביא לי את הניהול אני חושב שימות המשיח יגיעו חחחח..

למעלה