מיכלי..מצטערת ששכחתי אותך ממי...
התנתקת מהאיי סי ורציתי לספר לך מה היה בשכונה שלי אתמול...את מתה איזה צחוקים..השכנים החדשים שלנו(אלו מצד ימין שבנו בית חדש) התעצבנו מוות על השכנים שגרים מתחתנו-הבת השרלילה שלהם רק צועקת כל הזמן באמצע הליילה בעוד שהאחים הדוסים שלה שומעים את הטרנסים האלו של הדתיים ועוד הפינצ'ר הקטן המכוער שלהם שכל הזמן נובח קיצר- מהומה! אתמול(למרות שזה היה 9 בלילה) עלה לדוד שטיבי השכן החדש הסעיף-הוא התחיל לצעוק, מה צעקות, בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה, כל השכונה על הרגליים הוא צועק וצועק והפוסטמה השכנה סגרה את הדלת ולא הקשיבה לו..הבן אדם ניהיה אדום כבר מה עשה? הוציא את המקולים
של כל המערכות שלו בבית ושלנו, ושם אותם בחלון של הבית שלה..הפעיל מוזיקה בפווול ווליום..שאם היית בים-על החוף- היית שומעת את זה..מיכל ואני לא מגזימה!!! אני בינתיים השתנתי מצחוק!
לא יכלתי כבר!! ואז פתאום אבא שלי..בא עם הרעיונות הדפוקים שלו(את בטח כבר מתארת לך אותו) "שים להם אופרה..רק אופרה שישתגעו..!" שם להם אופרה..של פברוטי למען השם!!!!!!!!!!!!!!!!לא ישנו כל הלילה..כל השכונה באה והרצנו קטעים..חחחחחחחחחחחחח השכנים מלמטה אטמו את הבית שלהם ואפילו לא יצאו להתלונן..ועוד דוד רצה לקחת סטייק עם רעל ולהביא לפינצ'ר המכוער..חחחחחחח את לא יודעת מה היההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא יכולה להגיד שזה - לא- מצחיק-!!!!