פעם שניה....

רותם....אני בלונדינית אמיתית..

אין יותר בלונדינית מזה...חחחחחח.....

אבל אני מציינת../images/Emo26.gifאני לא טיפשה!!!

אבל לפעמים יש לי את היציאות המטופשות האלה...שאני בכל מקרה צוחקת על עצמי....

מיכלי..מצטערת ששכחתי אותך ממי...

התנתקת מהאיי סי ורציתי לספר לך מה היה בשכונה שלי אתמול...את מתה איזה צחוקים..השכנים החדשים שלנו(אלו מצד ימין שבנו בית חדש) התעצבנו מוות על השכנים שגרים מתחתנו-הבת השרלילה שלהם רק צועקת כל הזמן באמצע הליילה בעוד שהאחים הדוסים שלה שומעים את הטרנסים האלו של הדתיים ועוד הפינצ'ר הקטן המכוער שלהם שכל הזמן נובח קיצר- מהומה! אתמול(למרות שזה היה 9 בלילה) עלה לדוד שטיבי השכן החדש הסעיף-הוא התחיל לצעוק, מה צעקות, בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה, כל השכונה על הרגליים הוא צועק וצועק והפוסטמה השכנה סגרה את הדלת ולא הקשיבה לו..הבן אדם ניהיה אדום כבר מה עשה? הוציא את המקולים
של כל המערכות שלו בבית ושלנו, ושם אותם בחלון של הבית שלה..הפעיל מוזיקה בפווול ווליום..שאם היית בים-על החוף- היית שומעת את זה..מיכל ואני לא מגזימה!!! אני בינתיים השתנתי מצחוק!
לא יכלתי כבר!! ואז פתאום אבא שלי..בא עם הרעיונות הדפוקים שלו(את בטח כבר מתארת לך אותו) "שים להם אופרה..רק אופרה שישתגעו..!" שם להם אופרה..של פברוטי למען השם!!!!!!!!!!!!!!!!לא ישנו כל הלילה..כל השכונה באה והרצנו קטעים..חחחחחחחחחחחחח השכנים מלמטה אטמו את הבית שלהם ואפילו לא יצאו להתלונן..ועוד דוד רצה לקחת סטייק עם רעל ולהביא לפינצ'ר המכוער..חחחחחחח את לא יודעת מה היההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא יכולה להגיד שזה - לא- מצחיק-!!!!

גם אני בערך

כמו שטנית.....אין לי בלונד טיבעי...עשיתי גוונים וזה נראה כאילו היה לי תמיד....... אבל עדיין- כמו שאמרתי מיקודם..לפעמים יש לי אופי של בלונדינית..וכל פעם אני מתפלאת מעצמי מחדש.... אבל אני חכמה!!!!! באמת....

שעומז

New member
אחותי איזה בלאגן!!!!!!!!!

ורגע דוד העצבני הוא אבא של מתן הקטן?! אם ככה תרחיקו אותו מספיר!!! קיצור מתאים לאבא שלך לשים פאבארוטי, אני קולטת אותו בטח גם צועק לך:"עינתתתתתתת שימי פאברוטי!!!" ואי אני כבר מתה להגיע אליכם לתפוס קצת שמש או גולשים.... ולכלב העצבני יש לי פיתרון- תביאו לבית איזה רוטווילר מפחיד או תאילנדי, מה שיותר נוח- אחרי זה אני מבטיחה שהכלב המעצבן לא יציק לכם יותר!!! יום נעים ומקסים מיכל

חחחחחחחחח

לא נשמה דוד הוא אבא של נאור...גם משהו כמו מתן הקטן...שכנים חדשים אמרתי לך... עכשיו עליתי מהגינה...אני וסיון תפסנו קצת צבע....תבואי כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ובקש לכלב העצבני- כבר זרקו עליו איזה בלוק.....

שעומז

New member
אההה מזל אז דוד הוא העצבני?!

אני שמחה שיש לכם שכנים שצריכים רגיעון ובכמויות, זה מעודד אותי לבוא אליכם!!!! תגרמי לי לקנא בכיף אני אומרת ("אני וסיוון כרגע השתזפנו...") ותצפי בטוח לראות אותי אצלך ... אה ותראי פתחתי הודעה חדשה עם נקמה קטנה אלייך על שלא הבאת לי את השיר של הפוסי...(ההודעה מיועדת לשלומית!!!) ננה לך!!!! יום נעים ומקסים ואחלה של פסח שיהיה לך!!! מיכל

מיכלה..

כן...דוד הוא עצבני..את לא יודעת עד כמה..אפילו יותר מאיתנו..שאנחנו מרוקאיות והוא לא...מוזר הא?! וכן חמודה..אני עושה לך את בכוונה...לגרום לך לקנא כדי שתבואי אליי כבר יא חתיכת פוסטמה!! מה קשה לך...אה?אה? טוב...כנסי כבר לאיציק................. מתה עלייך ומתגעגעת אלייך בטירוף חושים!!! ו-"אורנה........זאת הכיתה שלך!!"

שעומז

New member
עכשיו השאלה העיקרית שלי היא...

אם אבא שלך ודוד השכן העצבני הולכים מכות, מי לוקח?! ולא קשה לי לבוא חכי נסיים לנקות את הבית המחורבן שלי ואז אני באה אליך!!! חולירע התכוונתי שאני אבוא בחול המועד לא עכשיו!!! וגם אני מתה עליך ומתגעגעת בטירוף!!!... קל...מר קל...מר עוגה עוגה כאן בבית ספרנו אין אפליה... "כיתת השחורים תחייכו אני רוצה לראות אתכם..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא הבנת אותי!

אבא שלי לא רב עם אף אחד....פשוט דוד הזה התעצבן על השכנים שלנו הדתיים האלו...שהם גם השכנים שלו...כי הוא גר צמוד אלינו... אבא שלי רק בצד של דוד..הוא אמר לו שהוא יביא לו פאבארוטי..כדי שישים לדוסים האלו.....

שעומז

New member
לאאאא אחותי את לא הבנת אותי!!!

אני יודעת שאתם בצד של דוד העצבני אבל מה יקרה נניח שאבא שלך יחטוף עליו את הקריזה?! אז תהיתי מי ייקח מכות, אני פשוט רואה אותו באמצע המכות צורח לך : "עינתתתתתתתת שימי לו פאבארוטי, רק פאבארוטי..." עכשיו הבנתי? חולה עליך!!!!!!!!!!!!! מיכל

שעומז

New member
מה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני בשוק אני בהלם אני המומה!! אני יפה ואת קופה וזאת עובדה כאילו דה!!! סתם לא קשור, מה באמת?! מיותר לציין מי לקח מכות, נכון?! אבא שלך בטוח, מיגדלי עזריאלי, איך לא ייקח?! אבל השאלה שלי היא איך את לא יצאת לפחות מגדל שלום עם כל הנתונים של אבא שלך?!

תודה באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני יגבה......את תיראי....
זה היה קורע הקטע עם אבא שלי....היה מישהו באוטו שנסע...ועיצבן אותו כי הוא כמעט דרס את ספיר...אבא אלי בא אליו...הכניס את הראש שלו דרך החלון...והתחיל לתת לאיש בוקסים..מה בוקסים!!!!!!

שעומז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דיי לא נכון!!!! או מיי גוד!!! אני פשוט מדמיינת את אבא שלך רב מכות.....ולא מצליחה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וחוץ מזה אחותי אם לא גבהת עד עכשיו יש סיכויים שגם לא תגבהי... זה מזכיר לי את הילדים הקטנים השחיפים האלה שאמא שלהם אומרת להם כל הזמן :"אל תדאג חמודי אתה עוד תגדל..." סתם אחותי אני לא מבינה מה אני צוחקת עליך, שתינו באותו גובה בדיוק!!! יום נעים ומקסים מיכל

AvocadoWoman

New member
*בואו נעשה תחרות גובה!*

מי הכי נמוך.. (ברור שאני מנצחת!!!!) בכל מקרה- אין על בני!! פשוט אין!!! פעם, לפני המון המון שנים (באמת.. לפני איזה 12-13 שנים) כשאני ועינת היינו שכנות, אבא שלי היה במילואים.. לילה אחד בני שמע רעשים מכיוון הדירה שלנו (הם היו בדיוק מעלינו) וירד אלינו עם תחתונים וחרב של סמוראים!!! הוא כמעט הרביץ ל"פורץ" שהתגלה כאבא שלי..

שעומז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה סיפור קורע!!!! אבל עם איזה חרב?! החרב של מתן ההיא שהייתה לו של צבי הנינג'ה?! ולא צילמתם?! שווה צילום בהחלט!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלומית......קרעת אותי ממי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ איזה צחוקים!!!! מיכל-זה באמת חרב כזאת של סמוראים..עבה מאוד!!! חחחחחח איזה מצחיק!!!!!אם תזכרי בעוד משהו שלומית......תיידעי.....

AvocadoWoman

New member
אני בטוחה שיש עוד הרבה קטעים..

אבל משום מה כלום לא עולה לי בראש!!!!!! אחד הדברים שאני ועינת אוהבות זה להיזכר בתקופות מהעבר! אנחנו יכולות לשבת שעות על גבי שעות (עם הפסקת תותים באמצע) ולהיזכר בדברים שהיו.. זוכרת למש את החופש ההוא שהייתי אצלך ועבדנו על בן דוד של..? (את יודעת..) ואחר כך זה נהפך להיות מסוכן כי הוא היה מעוניין.. חחח זוכרת את המסטים דרך האצבעות?! יוו אני בחיים לא אשכח את זההההה...

למעלה