פעם שלישית

HILA46

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

Barefoot1

New member
אני לא מבינה

מה כל כך רע בזה שיש עוד עונה אני דווקא ההייתי שמחה לעוד עונה... היא בטח תהיה ממש יפה... איזה כיף שיהודה לוי נשאר, חתיךךךך:]

אוקי ../images/Emo51.gif אבל...לשמה לעשות עונה 3 ?

יש ניחושים ? אחרי הכל העונה השנייה סתיימה ב-happy end אז מה כל הרעיון לעשות עונה 3 ? שמישהו יסביר לי ...

ילד רע 16

New member
גם אחרי הפי אנד אפשר להמשיך, מה הקשר?

ראית "הנפילים"? בפרק הסיום נכנס גורם זר מבחוץ שעלול לשבש לא רק את דמיון הצופים, אלא את העלילה עצמה, ועדיין - זהו סוף שהוא לפה ולשם. גם סוף שמתפקד כסוף סדרה, וגם סוף הפועל על תקן סוף עונה בלבד - ועם אופצייה ענקית לעונה נוספת. גם כאן. נכון שסוף פתוח ומטריד מזמין עונה חדשה, וסוף חתום וסגור סוגר מעגל - וזה המצב האידאלי לכאורה, אבל זה לא מונע מעשיית עונה 3 ונוספת. זו לא מינימום נמלטים שצריכה שינוי מקיף-כללי בתסריט והתאמה בצורה אחרת וברמה גבוהה. סה"כ טלנובלה, רוצה לסחוט מכם רייטינג ואתם אוכלים את זה = חרא.

להזכירך לא ראיתי יותר מ-15 פרקים.

מהסידרה "הנפילים". (תודות לוואלה!) בכל אופן , עונה 3 זה דיי פטתי. גם העונה השנייה היתה מספיקה. אבל דיי כמה אפשר למשוך את מה שכבר נגמר ? המסקנות שלי - סער הבין שהכי חשוב להיות עם המשפחה ובלי צרות שרודפות אותו. גם המפיקים לא כ"כ רצו לעשות עונה 3 אבל הם עושים בגלל שהמעריצים רוצים , הם לא יכולים לעשות כלום... שילמדו מגיורא חמיצר - לפרוש כל עוד הסידרה בטופ
ככה הוא עשה עם "השמיניה".

ילד רע 16

New member
מה זה משנה כמה ראית..

משנה שאפשרי לעשות עוד עונה. בעוד שאותך מעניין ההפי אנד והחיים הטובים של סער וליאן אם בכלל, היוצרים רוצים כסף

אפילו היוצרים לא רצו עונה 3 אבל מה לעשות ש...

היה לחץ בגלל המעריצים. וממש לא מעניין אותי happy end אלה מעניין אותי שהטלנובלה תגמר איך שהיא היתה אמורה להגמר... לא משנה מה.

אחחחח השמיניה ..

עם כבר עוונות חדשות ? השמיניה = חייבת = לחזור לעוד עונה ! ממה לא תגידו שכיימעט כולם מצפים לעונת הממשך ? אני בטוחה שעם זה יקרה , זה יהיה הרבה יותר מענין מעוד עונה של האלופה

צודקת ../images/Emo9.gif

אבל מה לעשות צריך להיות מציאותיים , "השמיניה" אף פעם לא תחזור לעוד עונה...

mangalon2005

New member
happy end???

ממש מממש רחוק מזה. זה שהוא נשאר עם ליאן ולא עם מיטל, רק אומר כמה שזהו סוף דכאוני ולא אידיאלי.

סער פדידה הבין עד כמה חשובה לו המשפחה...

ולכן הוא שמח שהוא נשאר עם ליאן וכל הצרות שלו נעלמו...

נופרוש25

New member
אוי ואבוי לנו

איזה ביזיון אני לא מאמינה שהשחקנים כול כך מתעוורים מכסף שהם מוכנים לעשות מעצמם כזה צחוק. חחחמיכל גבריאלוב?? בתור מה?? טוב עדי הימלבלוי כבר רכשה תואר של שחקנית טלנובלות אבל מה נסגר עם יהודה לוי?? ומיכל גבריאלוב?? הרי כול הפואנטה של האלופה 1 ממש לא היה באלופה 2 אז למה כבר לא לעשות משהו חדש??לא מבינה אותם...

ילד רע 16

New member
../images/Emo45.gif הקיצר, יש משהו חדש וזה "בובות",

אם לזה את מתכוונת. גם את זה הם עושים, פועלים באותו המובן, באותו המישור. "בובות" היא כמו סדרה-בת שלא קשורה לאף סדרה אחרת (נכון שזה נוגד בהגדרה, אבל הכוונה היא מבחינה טכנית) - כלומר סדרה בהפתעה כזאת, שלא קשורה לכלום. הרי כל חברה YES וHOT עובדת על סדרה יומית כפרויקט רציני ומשקיעה בו. כאן החליטו ללכת על שתי סדרות, כשנראה לי כי "האלופה" היא הרצינית יותר, ואילו את "בובות" הוציאו ממש מהר לפועל. אני לא תפלא על ה"שחקנים" אם כך.

למעלה