פעם שלישית

ילד רע 16

New member
גלגל האלופה - 3 - ממשיכים . . . ../images/Emo44.gif

"האלופה" ממשיכה לעונה שלישית, שצילומייה צפויים להתחיל באפריל באפריל 2008. יהודה לוי, עופר שכטר, מוסקו אלקלעי, עדי הימלבלוי ומיכל גבריאלוב כנראה - בפנים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3459613,00.html אם שואלים את דעתי, לקרוא על האחוזים, על זה שמבטיחים ללוי ושכטר הפקות מקור נוספות בHOT ובכלל, על "אני אעשה הכל כדי להחזיר את סיגי", על הכותב החדש והמוכשר - לא דרסט, לא HOT ולא השחקנים (ובעיקר לא השחקנים) - אוהבים את הסדרה שלהם.

daeve1

New member
אוי לא, רק לא זה!

מה עשינו שמגיע לנו שתהיה עונה שלישית לביזיון הזה? והכי גרוע, למרות שאני לא רוצה לראות את העונה השלישית אני בטוח יראה אותה כדי בגלל הרצון לדעת מה קורה שם, אוף... למה?!

ילד רע 16

New member
התלונות האלה מצחיקות, כי אפשר לעשות עם

זה כלום. מה אוף בזה? להתמכר? זה טפשי, זה לא תירוץ הרי. מי שלא רוצה - לא צופה. מה אכפת לכם אם תהיה עונה שלישית? אל תצפו. לא טוב לכם, תעשו משהו אחר. זה לא ישנה כלום גם ככה הרי, לא? העיקר מתלוננים וממשיכים לצפות ולהביא לסדרה רייטינג.

מקנזי1

New member
מה!? עוד עונה לאלופה?

אמרו שהטלנובלה הבאה של הוט תהיה "בובות", לא? משו על עולם הדוגמנות?? אז מה נסגר? :|

ילד רע 16

New member
אכן, תעלה טלנובלה בשם "בובות" בנובמבר הקרוב.

"האלופה 3" תחל את צילומייה באפריל 2008, כך שיש עוד זמן.

ילד רע 16

New member
את בטוחה? בטח שסיימו ללהק,

תלכי עמוד שניים אחורה ותראי את הכתבה שהבאתי לפני די הרבה זמן. לפני כמה ימים הייתה הקריאה הראשונה של הקאסט, עם כל השחקנים, ביניהם מיכאל הנגבי, מירי בוהדנה, דודו טופז, ועוד כל מיני שאני ממש לא מכיר..

מושפעים חארות! מה כולה תוכנית טלוויזיה!!

יא! אין לי אפילו מילים לתאר אותכם. זונות בני זונות חארות בני חארות מניאקים פושטקים דרעקים שרמוטות זבלים אפסים מושפעים חשים מוצצי זין מוצצי זין של סוסים מוצצי זין של ערבים מוצצי זין של יפנים מוצצי זין של הומואים מוצצי זין של קוקסינלים מוצצי זין של ערבים ג'ינג'ים מוצצי זין של ערבים ג'ינגים עם פופיון מוצצי זין של ערבים גי'נג'ים עם פופיון כחול מושפלים בני אלף זונות בני אלפיים זונות חמרים מעבולים טיפשים מפגרים אומללים קופים מזדיינים בתחת מערבבי שוקו מפליצי קוטג' מוצצי זין גדול פשוט ! אפסים! א פ ס י ם א פ ס י ם מ ו ש פ ע י ם! חאלס כולה האלופה! זדיינו! ביי! אפסים! חארות! כן אתה! וגם את! כולכם! יא בני זונות! מה אתם מסתכלים!? יאללה זדיינו! זדיין כבר אמרתי! אפס!

Yarinv

New member
יש לך כמה שגיאות תחביריות../images/Emo9.gif

את ממש נחמדה, התנשאי לי?

נופרוש25

New member
אבל למה שתראה???

מילא באלופה 2 הייתה עוד את הסקרנות של מה יהיה עם סער ומיטל אבל מה מעניין עכשיו??? מה יהיה עם סער וליאן?? טוב שהם לא היו אחד מהזוגות הכי מרדימים בטלויזיה. לא נראה לי שיש משהו מסקרן ששווה לראות את השטות הזאת בשבילו. הם עושים מעצמם ומאיתנו צחוק וצריך לא לראות את זה כדי שהם לא יעשו שטות כזאת שוב!

ככמה שאת צוודקת !

ככמה פעמים כבר סער ולייאן ניפרדוו וחזרוו ! עםם מיטל לא הייתה מיתאבדת , עווד אולי היה משו מענין לראות O = ומה ניראה בעונה השלישית ? איך שתום ויעל חיים להם באושר ועושר ? אוו שגם היא תמוות ? אחחרי העונה השניה\המוות של סיגי אני כבר יכולה לצפוות להכול !

NP16

New member
מה שבטוח,זה יהיה מגוחך וטפשי.

אבל אני בספק אם היא תסכים לעשות מעצמה כזה צחוק,אין לה בכלל חוזה עם ניקולודיאון? וגם,שתצא כבר מהטלנובלות. עפר ויהודה כבר טבעו בזה,למיכל יש עוד תקווה.

AntilopA2

New member
דווקא לא מהבחינה הזאת

מהבחינה של ההתעקשות המוגזמת שלהם לדחוף דמות שמתה לסדרה. מתה אז מתה,לא צריך להגזים
חוץ מזה שלא רוצה שסיגי תקום לתחיה או משהו ותחבל ביחסים בין תום ליעלO:

../images/Emo5.gif

חשבתי שאין יותר גרוע מעונה 2... עונה 1 היתה מעולה
סערמיטל
עונה 2 היתה רקובה,פתאטית ולא מצחיקה, וניסיתי בחיי שניסיתי אבל...דיי אחרי עשרה-עשרים פרקים שראיתי פה ושם לא יכולתי יותר. פשוט סתם.

למעלה