פעם שלישית גלידה

dandushx

New member
פעם שלישית גלידה

היינו היום אצל המומחה והוא ראה את 2 בדיקות הזרע שעשינו והחליט שיש מגמת עליה ולכן עלינו לעשות בדיקה שלישית באותו הפרש של זמן ( 3 שבועות בין אחת לשניה). אם שוב תיהיה עלייה אז נלך להזרעה ולא ל-IVF ואם זה ישאר אותו דבר אז זה גם יחסית סביר כי נוכל לנסות GIFT או ZIFT או IVF רגיל ולא איקסי, כך שזה די מעודד. חוץ מזה רציתי בהזדמנות זאת לברך את כל ההריוניות בהריון קל ומוצלח ובלידה קלה ..אמן..
וכן את כל המצטרפות החדשות המון

א י נ ס

New member
יופי דנדוש, ודנדוש בן

תמשיך ככה. כמו שדיברנו, מה שיותר פשוט, יותר טוב. אינס

נועם@בת

New member
מעולה לעולה כוחנו עולה ../images/Emo3.gif

נקווה לראות ביצועים משופרים בפעם השלישית. ואגב, זיפט וגיפט הם בכלל לא מציאה גדולה. זה טיפול הרבה יותר מסורבל וכואב מIVF רגיל. מבחינתך- אין שום הבדל אם זה IVF בצלחת או איקסי, את עוברת אותו הליך. אבל גיפט וזיפת זה כבר פרוצדורה שונה לגמרי- ובדרך כלל לא מומלצת כטיפול ראשון. שיהיה בהצלחה נועם

dandushx

New member
טוב שאת אומרת

לי לגבי ZIFT ו GIFT , הייתי בטוחה שזה אמור להיות יותר קל ועם סיכויים יותר טובים. למה זה יותר כואב ? כי זה החזרה לחצוצרות ובהפרש זמן יותר קצר אחרי השאיבה ? תודה נועם על העידוד , אנחנו באמת מקווים שהפעם הבאה תיהיה יותר מוצלחת ואז נלך על הזרעות .

אולה *

New member
גלידה? אני הייתי הולכת על שוקולד ../images/Emo3.gif

דנדוש!!! הלוואי והבדיקות תשתפרנה. אולה.

ינסון

New member
מסכימה עם נעם

ראשית... שמחה על מגמת העלייה... אבל, ממש לא מומלץ לעבור טיפול כל כך פולשני כזיפט/גיפט כצעד ראשון לפתרון.. בפירוש לא מומלץ. זהו תהליך ששמור למקרים קיצוניים ו/או לאחר ניסיונות כושלים רבים....(ואני בטוחה שלא כך יהיה המקה אית..) תבררי מהן הסיבות לבחירת הדרך הזו אולי לרופא שלך אכן יש איזו שהיא מגמה... אני לא הייתי מסתפקת בעובדה שזו הדרך שנבחרה הייתי מבררת למה ומדוע ומה החלופות!!!! לא למהר עם זיפט.. ממני יונת שחוות 2 זיפטים מיותרים!!!!!!

dandushx

New member
יונתי ,תודה על האזהרה

ועל ההשתתפות בשמחתי. רק רציתי להבהיר שלא הרופא החליט על זיפט , פשוט אני קראתי על זה וספרתי לו אז הוא ענה לי שזו גם אפשרות , אבל לפי התגובות שלך ושל נועם כבעלות נסיון עכשיו אני מבינה שזו טעות ואם הרופא בכלל יעלה את האופציה הזאת אני מתכוונת לפסול אותה על הסף . גם הבנתי שיש לזה אחוזי הצלחה גבוהים רק בגלל הסיבה שזה לא נפוץ ולא כי זה כל כך מוצלח ועכשיו אני גם מבינה למה זה לא נפוץ.

אתושקה

New member
הזרע השתלט על חיינו

תודה...תודה...על הברכות להצטרפות, אני מרגישה שאני כאן כבר שנים!! המון בהצלחה - אתושקה

למעלה