פעם שלישית גלידה

l o l o l o

New member
פעם שלישית גלידה

התקרבתי אליה לאוטו, נעמדתי ליד החלון שלה..היא נבהלה שראתה אותי זאת הפעם השלישית היום שאנחנו נפגשים.. כן אמרתי לה..זה לא אומר לך משהו?.. היא חייכה..מה זה אומר?.. אולי תתני לי לשבת לידך..? אני אישה נשואה..אני צריכה לחזור הביתה מחכים לי.. כן?..ומה אישה נשואה עושה בבאר עם גבר אחר?? זה קרוב שלי..ניפגשנו כאן כדי לדבר.. ריח הבושם שלה הטריף אותי..השימלה הבליטה את שדיה המלאים.. אתה יכול לשבת לידי..אבל רק לדקה..אני חייבת לחזור..אמרה לי. היא הרימה את היד ..הראתה לי את טבעת הנישואים שלה..אתה רואה? אני נשואה. תפסתי את ידה...בין כפות ידי וליטפתי אותם... למה אתה עושה את זה?..לחשה כי את רוצה את זה..כי אני צריך את זה.. אני לא יכולה..אני צריכה ללכת! לקחתי את הטלפון הסלולארי שלה..חייגתי את מיספר הטלפון שלי..עכשיו יש לך את הטלפון שלי את רק צריכה ללחוץ SEND או לשמור בזיכרון..אמרתי לה ויצאתי מהאוטו..

l o l o l o

New member
המשך....

חזרתי לשבת בבאר.. איפה הייתה? שאל אותי אלון. סיפרתי לו את הסיפור..היום שהייתי בפגישה ,היא נכנסה למישרד שהייתי בו..מבטינו ניפגשו..היא חייכה אלי..אני בחנתי אותה ..היא המשיכה לחייך..סיימה לדבר עם אחת הפקידות והלכה..שנכנסנו לבאר ראיתי אותה שוב..שוב המבטים שלנו נפגשו..שוב אותו חיוך.. שהלכה לא נכנסה לאותו מכונית עם זה שהיה איתה אז יצאתי החוצה לדבר איתה.. אתה עם השטויות שלך..אמר אלון ..אף פעם לא מתיאש.. הטלפון צלצל..מספר חסוי.. הלו.. זאת אני...אתה עוד בבאר?.. כן..מחכה שתצלצלי.. למה?..מה אתה רוצה?.. לקחתי עוד לגימה מהוויסקי..רוצה להריח אותך.. מממ...אז צא החוצה אני בחוץ חניתי בקצה החניה.. התישבתי לידה...האוטו מלא בבושם האביבי שלה...השימלה מורמת מעל בירכיה..זוג רגליים לבנות...התקרבתי אליה..הנחתי את ראשי על צאורה..לוקח נשימה ארוכה..מריח אותה.. היא תופסת את ראשי..מצמידה אליה...רגליה מתרחקות מעט זו מזו... אסור לנו לעשות את זה...זה אסור! את רוצה שאני אלך?.. לא..שב לידי זה נעים לי ..אבל מסוכן להיות כאן.. אז סעי ..אמרתי לה..ופתחתי את הכפתור העליון בשימלה...החריץ בין שדיה התגלה במלאו.. התחילה לנסוע...כולי שקוע בגוף הזה שלה...נוגע לה ברגל..מרגיש קפיצה קלה..של בהלה..מכניס את היד מתחת לשימלה נוגע בה בעדינות..מרגיש את העור שלה כולו מצומרר.. לאן לנסוע?!..לא יודע ..לא מכיר כאן..אני תלאביבי . נכנסה ימינה לכיוון אכזיב..עצרה את האוטו מתחת לעצים.. נצמדה אלי ...הכניסה את הלשון שלה לתוך גרוני..ינקה לי את הלשון.. מממ איזה טעימה היא..הכנסתי את היד בין רגליה.. היא לקחה אויר..נשימה ארוכה... מרגיש את החום ... אולי נצא החוצה?.. היא נשענה על מיכסה המנוע ..שהיה לוהט...ניצמדתי אליה..ליטפתי לה את הגב..ירדתי לישבן..היא נצמדה אליה..הכניסה יד מתחת לחולצה שלי..שרטה לי את הגב.. פתחתי את כל הכפתורים של השימלה..

l o l o l o

New member
המשך....

חשפתי את גופה..שדיה סגורים בתוך חזיה הדוקה..שיחררתי אותם...ליטפתי את גופה .. היא נשענה לאחור על מיכסה המנוע... ליקקתי את פיטמותיה הזקורות..היא השמיעה גרגורר... ידי מלטפות את רגליה...היא הגיבה לכל נגיעה שלי בכל חלק בגופה.. פתחה את מכנסי...יש לך קונדום?.. לא..לא משתמש.. אז מה נעשה?.. השענתי אותה שוב על מיכסה המנוע..הזזתי את התחתון השחור שלה הצידה..התכופפתי..התחלתי עם הלשון מהחלק העליון של החריץ מעל הדגדגן..לאט לאט יורד...מרגיש את החום מהדגדגן מתקרב ללשון...מעביר את הלשון בקלות עליו.. הציפורניים ננעצו בגבי.. ממשיך ללטף ולענג אותה עם הלשון..מרגיש את הזרמים החמים..טועם אותה..מתענג מטעם גופה... רגליה כבר מפוסקות לגמרי..זיעה כיסתה את גופה.. הוצאתי את הזין מתוך מיכנסי.. היא החזיקה אותו חזק בידה...חשקה בו.. הזזתי את ידה ..וחדרתי לתוכה...לאט לאט... אההה...יצא מגרונה...ממממ נכנסתי עוד ועוד... משכה אותי אליה...הזיזה את אגנה..פילסה מקום להכניס את כולו... אל תגמור בפנים לחשה לי ..שמעתה?! המשכתי להכנס ולצאת..לאט לאט ..רוצה להרגיש אותה..את כולה.. התכופפתי לשדיה..תפסתי פיטמה אחת בין שיני..לחצתי מעט..וליקקתי עם הלשון..גופה החל רוטט...מרגיש את הזרמים..החזקים שוטפים את הזין שלי..אגנה החל לזוז בפראות... אהההחח..צעקה אהההח... הרמתי את הקצב..התחלתי לדפוק אותה ...מרגיש את הצמרמורת בגב..את הזרם עולה..עומד להשפריץ... יצאתי החוצה..היא הכניסה אותו לפה..ינקה ושאבה אותו לתוך גרונה.. היא ליטפה לי את הישבן...ואני התפוצצתי לתוך גרונה... סגרתי את שימלתה...תחבקנו חזק...לקחתי עוד כמה נשימות בתוך צאורה..הריח השתפר אחרי הזיון.. נכנסנו לאוטו חזרה...כל הדרך לבאר החזקנו ידיים.. היא עצרה את האוטו בתוך מגרש החניה... הסתכלנו אחד לשניה בעיניים.. אני חייבת לחזור הביתה..כבר מאוחר.. חייכתי אליה..נתתי לה נשיקה..יש לך את הטלפון שלי..אני חייב לחזור לת"א עוד היום. אתה מגיע הרבה לנהריה?..שאלה אותי. פעם ב... אמרתי לה. אני שומרת את המספר שלך... יצאתי מהאוטו..עוד הספקתי להכנס לתוך הבאר..הטלפון שלי צלצל.. אולי תשאר עוד יום אחד?..תקח יום חופש?... הסכמתי מיד!

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום lololo וברוך הבא

ככה ולעניין,כתיבה יפה וטובה.

למעלה