פעם רביעית כבר..

פעם רביעית כבר..../images/Emo10.gif

כמו שניתן להבין, ניכשלתי כבר פעם רביעית. היום. ונמאס לי וזה מתסכל נורא. אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני לומדת המון זמן, לקחתי המון שיעורים, ואני ממשיכה להיכשל על שטויות, על דברים מזעריים, כשאני רואה אנשים שעל טעויות הרבה יותר רציניות משלי עברו. כל עניין הנהיגה הפך למטרד, לדבר מאוד מתסכל ומייאש, למשהו שאני מאוד מצטערת שהתחלתי איתו. למשל היום, הטסטרית, שהייתה איתי גם בטסט הקודם, לקחה אותי למקומות הכי קשים שיש, הכי מזוויעים שיש, ועוד ציפתה שאני אעבור. זה היה נורא. אבל אני כבר כ''כ רוצה לסיים, ואני כבר מיואשת לגמרי, אי אפשר להפסיק עכשיו, אבל אני עייפה כבר מלנסות שוב. עידודים, ניחומים ועצות יתקבלו בברכה..

MasterD_iL

New member
לא נורא, את ממש בסוף

רק הכי חשוב שתחשבי על הרגע שתעברי, זה עוזר, לפחות עזר לי... אני לא אגיד לך איזה טסטים חברים שלי עברו כי אז את תרצי לנסות לעבור אותם
בהצלחה!

MasterD_iL

New member
נו טוב...

5 תאוריות, 12 טסטים. 7 תאוריות, 10 טסטים. זה מספיק אני מניח...

הם לא התייאשו באיזשהו שלב?

ולא חשבו לעצמם, לעזאזל עם זה אני אסע באוטובוסים וזהו? יופי, של התמדה..

MasterD_iL

New member
אז זהו, המחשבה..

ש"אם אני אעבור....אם אני אעבור...." מה שהתכוונתי קודם... נותנת תחושה להמשיך.. מקווה שזה יעזור לך

Drive Guy

New member
זה באמת מתסכל אבל סבלנות....

לא כולם עוברים טסט ראשון כך שאת בחברה טובה בסוף כולםםםםם עוברים אריה

פבפ

New member
אין בן אדם שלא עובר טסט בסופו של

דבר. העיקר לא להתייאש, להגיע רגוע למבחן ולשחק אותה !

סתיו מ

New member
מתוקה...

אחות של חברה שלי עברה טסט 13 אז אל תיהי לחוצה כולם עוברים בסוף!!!! פשוט תתרכזי בלחשוב שתמיד יש עוד הזדמנות ובאיזה כיף יהיה כשתעברי!!!

Queen From Mars

New member
אל תדאגי../images/Emo70.gif יהיה בסדר...

אני למדתי בפסיכולוגיה ש-שותפות גורל היא דרך טובה לעודד אנשים אז הנה: אני נכשלתי לפני 3 ימים בטסט 4 כמוך! ואני מבינה אותך,וכמה שזה מבאס כי משקיעים כל כך המון מאמצים,זמן וכסף...ולפני הטסט יש את כל הציפיות לעבור ובסוף מתאכזבים...
אז רק שתדעי שכולם עוברים את זה...וגם לי היה מקרה שאותו טסטר שהיה איתי בטסט הקודם הכשיל אותי. אז אל תתבאסי,אני מבטיחה לך שאני ואת נעבור בסופו של דבר אני מקווה שבטסט הבא
Have a Nice Day

למעלה