פעם ראשנה....

changing

New member
פעם ראשנה....

שלום לכולם.... זאת הפעם הראשונה שלי פה.... ואני הולך לספר לכם על מה שקרה לי בזמן האחרון. אני בן 29 ופעם ראשונה בחיי שחוויתי אהבה - אבל אמיתית . אני בטוח שרובכם מכירים את ההרגשה - כל שאר הדברים מתגמדים ופתאום נראים חסרי-תוכלת וכל הזמן זעקתי לעצמי באילו שטויות התעסקתי עד היום. לאחר תקופה קצרה זה נגמר. לדעתי - אמנם אני משוחד - זה לא נגמר מהסיבות הרגילות . הבחורה סגרה את העניין בגלל פחד - היא אמרה לי שהיא אף פעם לא הרגישה את ההרגשה הזאת בכל מערכות היחסים שהיו לה, וזה מפחיד אותה (זה נאמר בתוך מערכת היחסים) . ולכן גם תחושת הפיספוס הייתה הרבה יותר גדולה. פעם ראשונה.....אני לא יודע אם כולם חווים את זה אבל זה מאד מדאיג אותי אני חווה לחצים פיזים - עומס בחזה , דפיקות לב מואצות - ככה סתם פתאום - בלי לחשוב עליה באותו זמן. אני יודע שאני נשמע כמו זקן אבל ההפך הוא הנכון אני בחור מאוד ספורטיבי ובחיים לא היו לי התופעות האלה.... וכל זאת למרות שאני חושב/יודע שהתגברתי יחסית על המקרה. כל הקטע גורם לי לשנות את החיים - לקחתי חופש מהעבודה ואני מנסה ורוצה לעשות דברים כרגע רק בשביל הכיף... אני יודע שאני לא משורר או סופר ומה שכתבתי נראה אולי לא מפורט או לא מסודר מדי , אבל בכל זאת אם תקראו את זה , אשמח לקבל תגובות.... טוב שיש מדיות שאפשר לפרוק בהם קצת רגשות.. :)

mariana

New member
היי ברוך הבא אלינו

אתה מספר תופעה שכולם כאן עוברים את זה וזה טבעי לחלוטין. ישנם בנים ובנות כשמתאהבים בפעם הראשונה אז חושבים שזה דבר אסור ומפחדים מזה. אז דבר ראשון אסור לפחד מדבר כזה כולם מתאהבים וכולם מתאהבים. ואם היא פוחדת אז תן לה את הזמן שלה שתחשוב לעומק, הרי בסופו של דבר היא לא תוכל להיתחמק מאהבה, זה ישיג אותה בדרך אחרת, אלה אם יש לה בעיות נפשיות למינהן. ומה שאתה מרגיש אז בטח היא האהבה הראשונה שלך, כי לא חווית את זה פעם. ואתה רוצה פשוט שהיא תיהיה לידך ולא תרגיש בחסרונה, אבל אתה לא יכול להכריח אותה. אז אתה אני ממליצה לך לחפש אהבה חדשה כי זה דבר ממש יפה ואסור לוותר עליו. ושוב מה שאתה עובר זה טבעי לחלוטין. מרין קבל מימני לבינתיים

@@

New member
מתוק שלי ברוך הבא ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

ושוב ברוך הבא לפורום המקסיםםםםםםם . תחושתך היא טבעית לחלוטין, כולנו פה בגלל אכזבות שעברנו או עוברים בחיים ומנסים להתחזק. מה שאתה מרגיש אני עברתי באופן אישי, לחצים בחזה, עישון מאסיבי, הידרדרות בעבודה וגם כמה אישפוזים במיון בשל התעלפויות (כנראה מחוסר תזונה וכמובן המחשבות הבלתי פוסקות). לא רשמת כמה זמן אתם פרודים, אבל זה לא כ"כ חשוב, מה שחשוב הוא כרגע, זה בראש ובראשונה לא לפתח שום ציפיות / אשליות לגבי חזרה כי זה תוקע אותנו במקום ולא נותן לנו להמשיך הלאה ומי כמוני יודעת (אני חייתי בציפיה שנה וחצי), אתה חייב לחשוב עם עצמך מה אתה עושה הלאה? והתשובה היא פשוט להמשיך הלאה, עם כל הקושי והכאב הכרוכים בזה, את הולך לעבור תקופה מאוד קשה אבל כל יום שיעבור אתה רק תתחזק אבל זה בתנאי שאתה ממשיך הלאה ומסתכל אל העתיד, כמובן שבשלב זה הכל שחור ורע ובלתי אפשרי לצאת מהמצב הזה אבל תאמין לי יקירי הכל אפשרי בחיים שלנו, אנחנו מחליטים ובוחרים איך יראו חיינו, ואם אתה רוצה להמשיך ולבכות כמה מר גורלך אז בבקשה אבל אם אתה רוצה לצאת ממנה אז תתחיל לעשות משהו בנידון. ואל תרגיש שאתה לבד כולנו פה איתך תמיד ונשמח לעזור לך. מקווה שקצת עזרתי
ריקי

ברוך הבא!

אני לא ממש מבינה בתחושות של התאהבות כי עדיין לא חוויתי את זה. יש כאלה שיגידו שאולי אני תמימה ונאיבית- אבל לפי דעתי אסור לך לוותר על זה. תכנס לבחורה הזאת חזרה לחיים - אבל בקטן כל פעם. סתם שיחת טלפון קצרה לשאול לשלומה... יכולה לפי דעתי לעשות הרבה- כי כל שיחה מתגלגלת לאיזה שהוא מקום- וניתן לשלוט על זה. דבר יתה פעם,פעמיים...בסוף לא ייהיה ניתן להתחמק מ"הנושא". אולי אפילו תגיד לה שגם אתה נלחצת קצת, אבל נראה לך שחבל לאבד את הקשר הזה...ושאולי תנסו שוב פעם- אבל לאט יותר.. מה יש לך להפסיד??? אל תוותר ואל תתיאש- מנסיונות אף אחד עדיין לא נשבר. במקרה הגרוע ביותר- תקבל לא...אבל ככה לפחות תדע שניסית הכל... בהצלחה...

changing

New member
תודה לכולם...

תודה על ההתייחסויות ועל העצות :) אחד מהדברים שמפריעים לי ביותר זה שכמו שאמרתי שעד לאותה מערכת יחסים מדוברת שאגב לא הייתה ארוכה כל כך הכרנו כמה חודשים לפני - והיינו ידידים ואז זה התפתח ל"קטע" של שבועיים (אבל אני חשבתי עליה לפני זה כמובן...) - בקיצור עד אותו עניין.. לא חוויתי בחיי אף פעם אהבה - ואני בן 29 להזכיר.... תמיד לא הייתי מוכן להתפשר כי הייתי מרגיש משהו אבל הייתי בטוח שזו לא יכולה להיות ה"הרגשה" ומסתבר שצדקתי... אני יודע היום שהייתי יכול להתפשר ולהתקע במערכות יחסים אחרות. חשבתי כבר שאני בררן מדי - אבל לא משנה הבעיה עכשיו היא שאני לא מוצא מוצא מההרגשה שאני לא הולך להכיר אף אחת באותו סגנון (עד שהתאימה לי מישהי...הייתי מוכן להתפשר למענה על המון - וזה הפתיע אותי כל כך...) כל הדרכים האחרות - בליינד דייטים למיניהם הכרויות דרך חברים - ממש ממש לא קורצות לי יותר (למרות שאף פעם לא נכוותי מהשיטות האלה) ידידות שמתפתחת לאהבה - זו הדרך מבחינתי עכשיו , אבל אני לא רואה שום דבר באופק הקרוב/רחוק וזה מדכא אותי , אני חי עכשיו ללא תוכן אחרי שאני יודע מה ההרגשה עם. תסכול תסכול תסכול - ובגלל זה אני מנסה גם לשנות את דרך החיים שלי..... אולי זה יפעל - WHO KNOWS...

golem

New member
תסתכל על זה אחרת..

לא מקטע של תיסכול - אלא יותר מקטע של הייתי שם - זה כיף - אני רוצה לחזור לשם - ואני עושה מה שאני יכול כדי לחזור לשם.... במקום להיות מתוסכל תשמור על אופטימיות שתגיע לשם שוב..

GALI02

New member
זה יפעל!

זה חייב לפעול וזה ייפעל. אין מה לעשות זה דבר שלוקח זמן. יש אנשים שחיים חיים שלמים בלי אהבה ולעומתם אנשים שמתחתנים עם האהבה הראשונה שלהם. אבל יכולה להיות לנו שליטה על זה אחרת זה כמו מעגל שאי אפשר לצאת ממנו. ברגע שאתה נפתח לאנשים מסביבך(לאו דווקא לבני המין השני) אז אתה נותן ליותר ויותר אנשים את הזכות להכיר אותך- ואז באמת WHO KNOWS... גילי

jess ועוד

New member
ברוך הבא

לדעתי זו אהבה לא יודעת מה יגידו לך השאר אבל זה מובן !!! ההבנה שאתה עומד מול משהו אמיתי משהו עם עומק ולא סתם עוד אחד\אחת לפעמים מפחיד אתה מקבל את זה בצורה פיזית והבחורה מעדיפה להתרחק אם זה צריך להיות הדבר הנכון זה יהיה לא לדאוג אתה תזכיר לה שאתה שם בשבילה עדיין ותמיד (אם זה מתאים לך) והיא תרגע בסוף ותחזור ואם לא תחזור..אתה שואל??? הפסידה

ניקולי

New member
שלום לך../images/Emo6.gif

ראשית כמו שכולם כבר בירכו אותך.. ברוך הבא
.. ועכשיו לבעיה שלך..ממממ... אז ככה תמיד ישנה פעם ראשונה, לכל דבר בחיים לא רק לאהבה...ואני דיי מבינה את מה שאתה מרגיש.. את מרגיש שאתה חסר אונים ברגעים שאתה חושב עליה..ובפרט עכשיו שהיא מפחדת מהאהבה הזאת..(לצערי) מאחר ואהבה זה דבר גדול.. ובמיוחד אהבה מיוחדת... רק דבר אחד אני חייבת לאמר לך וזה הרגע ואני מתכוונת לכך..אתה כנראה שרוי בדכאון עקב הפרידה..אומנם זה דבר לגיטימי..אבל תחשוב על זה-------> שאם הייתם ממשיכים וממשיכים להיות ביחד עוד תקופה ארוכה היית מתאהב בה ואוהב אותה עוד יותר..כנראה שהיא עצמה לא היתה בשלה למערכת יחיסים כזאת (גם אם היא הרגישה אוהבת ונאהבת)..תאר לך שביום מין הימים כשהיית חושב אולי אפילו על חתונה איתה הכל היה
מתפוצץ??? היית מתפוצץ מבפנים זה היה כואב יותר ומי יודע אולי היית חוטף התקף
ואני מתכוונת לכך שאם פרידה שקרתה עת הרגשת כאבים ב
.. שלב הבא זה התקף
אז טוב שנמנעת מכך!!! אני בטוחה שאתה בחור שיודע לתת ולקבל סה"כ היא הפסידה..אולי עכשיו אתה חושב שגם אתה פיספסת אבל האמן לי.. שלא!!! אני מאחלת לך המון הצלחה בהמשך.. ומי יודע אולי תחזרו והכל ישוב על מקומו בשלום
ניקול*

changing

New member
ושוב תודה...

טוב לדעת שיש אנשים שבעקרון זרים זה לזה אבל מנסים לעזור. אני חושב שלחזור להיות ביחד אנחנו כבר לא נהיה , ואולי זה לטובה - כי על פי הטעונים שלה ועכשיו כשאני חושב על זה היא אולי צודקת - אנחנו לא מתאימים. מה שאני אמרתי לה זה - מי יודע לאן הדרך תוביל , יכול להיות שבאמת לא יצא מזה כלום , אבל מצד שני.... מי יודע - זה חלק מהכיף... אבל כנראה שאיפשהו בתוך המוח אני עדיין מקווה.... אנחנו מתראים הרבה (אנחנו עוסקים במשהו משותף - לא עבודה) במשך השבוע וגם מדברים בטלפון מדי פעם.(אני יודע שזה לא בריא, אבל אין ברירה) אחד מהדברים שהכי מטרידים אותי - פתאום הבחורה "נעלמת" - לא מרימה טלפון לכמה ימים וזה קורה לה מאז שאני מכיר אותה - וזה יכול לשגע אותי... אני לא יודע אם זה בנסיון לשכוח את מה שהיה או משהו אחר אבל זה מאוד מוזר מה עוד , מה עוד .... כמו שאמרתי אני חושב שיחסית התגברתי עליה , וכל מה שכתבתם לי בתשובה נכון ואני רוצה להאמין בזה , אבל ממש ממש קשה לי לחשוב שאני אמצא מישהי אחרת שתוכל לגרום לי להרגיש את אותה הרגשה - א ה ב ה

@@

New member
אתה טועה ובגדולללללל

אתה באמת חושב ככה? שאף אחת לא תתן לך את ההרגשה שהרגשת עם האקסית? יקירי כמה שאתה טועה, גם אני חשבתי כך עד לא מזמן וגם אני עדין לא מצאתי את האהבה אבל זה לא אומר שאני לא אתאהב שוב. אהבה ראשונה אף פעם לא שוכחים אבל עוד תגיע הבחורה שתעשה לך את זה ובגדול. הקשר שיש בניכם עכשיו הוא כ"כ לא בריא ואני אומרת את זה מניסיון, אתה פשוט נאכל מבפנים, "למה היא לא מתקשרת?" למה אתה צריך את זה? זהו זה נגמר אז חותכיםםםםםםםםםםםםםם בלי טלפונים, פגישות שום דבר נתק מוחלט אחרת אתה לא תתגבר לעולם. שלך ריקי

changing

New member
בעיה

תראי הבעיה שאי-אפשר לעשות נתק - אמרתי זה לא מבחירה ואני יודע שזה לא בריא , אבל מצד שני אני אדם שדוגל ופועל בצורה של - יותר בריא להתמודד ע ם בעיה מאשר לפנות לה עורף ולברוח - אני חושב שככה הופכים להיות יותר חזקים - וזה מנסיון אמנם לא בנושא הזה - שמסתבר שהוא קשה ... :) אבל אני מאמין ורוצה להאמין שאני אצליח. לגבי מה שאת אומרת על אהבה חדשה , כולם אומרים לי את זה , אני יודע אבל אני קצת פסימי (או הרבה) בגלל שאמנם 29 זה גיל צעיר אבל עדיין האהבה הגיעה רק עכשיו... אין לי כח לחכות עוד 29 שנים לפעם הבאה....

@@

New member
אתה מדבר שטויותתתת

נראה לך שאתה צריך להמתין עוד 29 שנים? תפסיק לדבר שטויות, ממש כמו ילד קטן, היום הכל נראה לך שחור ובלתי אפשרי, יקירי תאמין לי שאני נמצאת במצב שלך קצת יותר משופרת אבל גם מאוכזבת, האהבה תגיע אלינו, כמובן שאם נשב בחיבוק ידיים האהבה לא תדפוק על הדלת ולכן אנחנו צריכים לעזור לאהבה שתגיע אלינו. ותסלח לי אתה אכן בורח מהמציאות, אתה חושב שאם תעמוד מול האקסית שלך אז תתמודד יותר טוב? בוא אני אגלה לך משהו, לפני שנה וחצי שנפרדתי מבן זוגי לשעבר ביקשתי ממנו שנישאר בקשר כי חשבתי שאני אתמודד עם המצב יותר טוב, אנחנו שנה וחצי היינו בקשר טוב עד לפני שבוע, מה זה גרם לי???????????? ציפיה, תקווה, המתנה, חור גדול בלב שרק עם הזמן רק גדל, אי יצירת קשרים עם גברים, ביקצר עמדתי במקום או יותר נכון חזרתי אחורהההההההההה והנזק שגרמתי לעצמי הוא כ"כ גדול שקשה לי מאוד להתמודד איתו אבל אני מנסה אתה כרגע לא רוצה להקשיב, כי במצבך אנחנו לא רוצים להקשיב לאף אחד, זוהי החלטה שלך אבל אני אומרת שלך שאתה תפגע מכל זה. החיים שלנו נמצאים בשתי היידים שלנו ואנחנו בוחרים איך החיים שלנו יראו. תחשוב על זה. באהבה ריקי

changing

New member
יש הבדל בין אמונה לבין הקשבה....

ריקי, אני פה כי אני רוצה להקשיב ולדבר , אבל לאמונה יקח קצת יותר זמן מה גרם לך לפני שבוע לסגור את הענינים סופית - איזה טריגר היה שם? הפורום? משהו אחר?

@@

New member
זה מעניין אותך???

ראשית כל איך קוראים לך? או שאתה מעדיף להישאר בעילום שם? אז ככה, הפורום מאוד עודד אותי, היו כבר ניתוקים בגלל הפורום ושוב חזרה, אבל אף אחד בעולם לא יכול לבחור או להחליט במקומך רק שאתה מחליט אז זה יוצא לפועל ואם לא, אז כל המילים שבעולם לא יעזרו אולי יעודדו יתמכו אבל לא יותר מזה. אין לא יכול יש לר רוצה, ואני בחרתי בלא רוצה, רצון שגרם לי נזק. הבנתי שהוא איתי אולי בגלל שהוא אוהב, אבל לא בשביל לקום ולהתחתן, הוא יודע שאני תמיד אהיה לצידו תמיד יושיט לו יד והבנתי שאם אני לא חותכת את זה אחת ולתמיד זה פשוט יכול להיסחב עוד כמה שנים טובות או שפשוט יום אחד הוא יפתיע אותי בהזמנה לחתונה שאני לא אהיה הכלה. ולכן ניתקתי הכל מאוד קשה לי לפעמים אני על סף שבירה אבל אני רוצה להכיר גבר חדש אני בת 27 והזמן טס לא בלי שנשים לב, כבר ביזבזתי 3 שנים עליו, שנה וחצי ביחד ושנה וחצי תלויה באויר, הבנתי שאיבדתי את כל הכבוד שלי. הבנתי שאני עושה ממני כבר צחוק אחד גדול. לגבי האמונה, תאמין לי שרק הזמן יעשה את שלו אני לא מבטיחה לך שתוך חודש תחזור לעצמך אבל שוב ה כ ל ב י ד י י ם ש ל ך אוהב ריקי

changing

New member
בעסה...

שמי אמיר - נעים מאוד :) בכל אופן אחלה שאת הצלחת לעשות את ההחלטה הזאת , מקווה שתצליחי להכיר מישהו שיאפיל עליו, ולא תחשבי עליו יותר. שוב אני חוזר ואומר - זה שאני רואה ומתראה עם הבחורה זה לא רק בגלל הרצון להתמודד, זה פשוט בגלל דברים שאנחנו עושים במשותף , ואין ברירות (חוץ מזה נחמד לנו להיות ביחד...) אני יודע אני יודע.... זה לא טוב ולא בריא. אני מקנא לה ונמאס לי מזה כבר... לחזור להיות ביחד אף פעם לא יצא שוב - ואני כבר בטוח בזה. כל פעם שאני חושב שכבר יצאתי מזה - פתאום מגיע רגע ואז אני שוב נזכר... נמאס לי כבר . נמאס נמאס נמאס. מחר אני נוסע קצת מפה - לנקות את הראש קצת מקווה שזה יעזור קצת... ביי

@@

New member
אמיר בוקר נפלאאאאאא ../images/Emo42.gif

תראה שורה תחתונה רק אתה יודע מה טוב בשבילך ואם אתה יכול לעמוד בקשר איתה בלי בעיה (כןןןן,בטחחחחחחחח) אז מה טוב, יקירי תחליט מה שאתה רוצה אני פה איתך, מתי שרק תרצה אני אהיה פה בשבילך. לך תעשה אחלה של חיים ואולי תבין שיש חיים אחרי האכזבה. אוהבתתתתתתתתתת ושבת שלום שבת קסומה ורגועה באהבה ריקי

changing

New member
בוקר טוב!../images/Emo13.gif

לפני שאני נוסע דרומה בדקתי פה את הענינים ... תודה תודה , מקווי שתהני בסופ"ש ואני ממש ממש ממהר אז שיהיה לכולנו טוב יותר ביי אמיר

למעלה