פעם ראשונה

פעם ראשונה

הרבה פעמים חשבתי על בנות וכו´.. הייתי עם בנים בעבר ועדיין.. אבל אני לא מפסיקה לחזוב עליהן.. היום, עכשיו, ניכנסתי לחדר לסביות ואמרתי שאני חושבת הרבה על בנות וכו´.. ואז באה מישהי והתחילה לשאול אותי שאלות היא שאלה אותי מה בדיוק אני מרגישה וכו´.. עניתי לה. היא אמרה לי שהיא נמשכת אליי מאוד בגלל שאני נשמעת תמימה וחמודה אחרי זה המשכנו לדבר על דברים יותר אישיים מצידי ומצידה. כל כך נמשכתי אליה אותו הזמן. ואז היא אמרה לי כמה היא היתה רוצה שאני אהיה איתה וכו´ וסיפרה לי מה היתה עושה לי.. לבסוף היא אמרה לי שהיא הרטיבה אז אמרתי לה שאני דיי מרחפת ומבולבלת.. אז היא שאלה אןם אני רוצה טלפון להרגעה.. שאלתי אותה זה שאלה מכשילה ושנינו צחקנו היא אמרה לא ממש צחקה ואחרי זמן מה הלכה. אחרי כמה זמן קלטתי שהיא רצתה לתת לי את המס´ שלה.. ולא ידעתי מה לעשות... כאילו שאיבדתי אותה.. ואני לא יודעת מה לעשות עכשיו אני מבולבלת.. ואוףףףףףףף!!! אני לא יודעת אפילו איפה אני עומדת...

taxi555

New member
יש סיכוי שתזכי לתשובה

אני לא חושב שלאבד טלפון של אחת שעשתה איתך סייבר מבלי אפילו שהיית מודעת לזה זה נקרא כזה הפסד!!!!!!! ואני חושב שאחת כזאת שאומרת לך שאת חמודהותמימה ומנצלת את זה לסייבר זה מראה על התחשבות מאד מרובה בך... אני מניח שאם היא הייתה באמת דואגת לך היא הייתה מדברת איתך על מחשבותייך ורגשותייך שגורמים לך להיכנס לעצבות בגלל שאין לך תשובות ברורות לגביי המשך דרכך בחיים, קרי החלטות חשובות להמשך חייך.. ואם תרצי לדבר אני ישמח לשמוע או ליעץ ביי משה

מסכימה עם זה

קודם כל, לא בטוח שזאת בכלל הייתה בת כי בפורומים של לסביות יש הרבה בנים מתחזים. אבל אפילו אם זאת הייתה בת- למה שתרצי להמשיך בקשר עם מישהי שמדברת איתך גסויות? אם היא רצתה את הטלפון שלה, זה כדי שתוכלו לגנוח אחת לשניה בטלפון, אל תטעי. אם זה הקטע, סבבה, אבל אם את מנסה למצוא מישהי רצינית לקשר, במיוחד לקשר ראשון עם בת, אני לא חושבת שמישהי שאומרת שהיא מרטיבה זאת הבחורה המתאימה. בקיצור- אין על מה להצטער. בסך הכל מישהי שדיברת איתה פעם אחת באינטרנט ומן הסתם חיפשה להתגרות ולא לנהל איתך שיחה רצינית.

galilig

New member
אם את רוצה

את יכולה לכתוב לי לאימייל שלי ונוכל להתיעץ אחת עם השנייה כי גם אני חושבת על זה בזמן האחרון אז אם בא לך כיתבי קצת פרטים עלייך ועל הנושא [email protected]

למעלה