פעם ראשונה

פעם ראשונה

שאני פותחת הודעה. אני יודעת שזה לא קשור, ושזה סתם וכלום ולאדעת. אבל הייתי חייבת. לא התקבלתי למגמת תיאטרון. וכל כך לא טוב לי כרגע. ואני כל כך רוצה שהכל יעלם.

שטויות

לא נורא אז לא התקבלת למגמה הזאת אז תתקבלי למגמה אחרת... אפשר לחשוב זה לא כזה נורא... את יודעת גם ככה אם היית מתקבלת זה לא היה עוזר לך בהמשך דרכך את יכולה אחרי שתסיימי ללמוד ואם זה עדיין יעניין אותך ללמוד את זה ואת אפילו תרוויחי עם זה תעודה וכל זה... תיכון זה סתם שטויות שלא קובע כלום בחיים. בהצלחה

תודה.

אבל, זה היה כזה החלום שלי. לא באמת הייתי הולכת לשם כי זה יקר וזה. ז"א, ממש יקר. אבל רציתי לראות אם אני יכולה, ואני לא. ואני כל כך שונאת את זה שזה עובד על פרוטקציות מחורבנות, הבת של המנהלת, שלא משחקת כזה טוב בכלל, התקבלה. וזה כזה איכס. אבל דיברתי עם היועצת אחרי זה, והיא אמרה לי שפותחים מגמת תיאטרון בבי"ס, שבה לי יצטרכו לקבל רק שישה ילדים מתוך 20 שנבחנו. הלוואי ואני אצליח להתקבל לשם, המבחנים ביום שני. תודה.

jast

New member
בהצלחההה..

ואני בערך מכיתה ו', רציתי ללכת ל"רביבים" רק בשביל צילום.. למורת שזה בצפר מאעפן... ובסוף נתקעתי בבצפר הזה במב"ר זה פי טריליון יותר מעצבן!

Kobi Guerrero

New member
מגמת תיאטרון

אלא אם את לומדת בתלמה ילין, מגמת תיאטרון לא תועיל לך בשום דבר בהמשך. נכון, זה הרבה יותר כיף ממגמת ביולוגיה וכאלה, אבל זה לא סוף העולם. יש מספיק מקומות שאפשר ללמוד בהם תיאטרון, וברמה יותר גבוהה מבבי"ס. אם את אוהבת את זה, את תמצאי מסגרת אחרת שבה תוכלי לעסוק בזה. (אני אומר את כל זה גם בגלל שחוויתי דבר דומה בעצמי - הייתי בטוח שאני אלך למגמת תיאטרון, אבל באמצע כיתה ז' הודיעו לנו שמגמת התיאטרון בבי"ס, שמתחילה בכיתה ט', נסגרת...)

מגמת ביולוגיה זה לא כייף!!

זה גהנום.. ממש.. ביוטופ.. משלמים יותר מידי כסף. לא עושים בעצם כלום.. אבל צריך להגיש עבודה ענקית בסופו שדבר.. אהה... וגם יש ממש ממש ממש הרבה חומר.. כלכך הרבהחומר שלא רואים את המחרר

אני הולכת להרחבת ביולוגיה.

זה עדיף מספרות לדעתי. אני לא טובה בספרות בכלל, ז"א, אני לומדת ולומדת ולומדת ואז במבחן מקבלת 59. אני יודעת שגם למורה יש חלק בזה כי היא שונאת אותי ומורידה לי טונה נקודות על כל דבר קטן. אבל כנראה שזה לא התחום שלי. ביולוגיה נשמע לי יותר מעניין. ושני האחים שלי היו בביולוגיה.

אני מוכנה להשקיע.

אחרי הכל, תיכון. עם כמה שזה יתיש, וקשה, אני אעבוד כל כך הרבה כדי לקבל תוצאות טובות. (עדיין שוקלת ללכת לכימיה ביולוגיה. וסעמק. עוד לא נבחנתי אפילו לתיאטרון בבי"ס, תקוו בשבילי שילך לי טוב? בבקשה?)

jast

New member
שנה שעברה..

המורה לספרות שנאה אותי, היא אפילו לא הייתה קוראת את הסיפורים שלי וכבר החליטה עלייהם שהם היפים וזהו. ופעם ציירתי פרחים וPEACE והיא אמרה לי שאני צריכה לחזור לשנות ה60, כי הזמן הזה עבר מזמן וצריך להתקדם... המורה להיסטוריה בכלל כל הזמן האשימה אותי שאני קומוניסטית וזה..(כמו אבא שלי "יאללה לכי לסטאלין והחברים האלה שלך"..)... אבל המורה לביולוגיה הייתה מאוהבת בי, היא הייתה עושה כזה "הראשון שעונה מקבל 100" פתאום חצי מהכיתה צועקת את התשובה.. אני שומעת אותם ואומרת את התשובה והיא כזה "יופי, חן מקבלת 100" אז הם צועקים עלייה "מה אני אמרתי את זה!" "לא אתה לא!!" ואני עשיתי עבודה על צימחונות/טיבעונות.. עשיתי את זה הכי גרוע בעולם(חוץ מהסקר שהיה מגניב למדי) והיא ממש העריכה אותי על זה והביאה לי 95.

על כל דבר מורידים בספרות זה לא בגלל

שהיא שונאת אותך... אפילו עם את לא רושמת שם של הדמות לא נכון או עם שגיאת כתיב מורידים לך נקודות

jast

New member
קרה לי דומה..

הייתי אמורה להיות בצילום, אבל ראש העיר המעאפן שלנו החליט שסוגרים את כל מגמות צילום כי זה עולה יותר מידי כסף, אז תקעו אותי במב"ר.

חן,

מב"ר, אצלינו נחשב לטוב נורא. זה כל הילדים עם הכי הרבה מוטיבציה בעולם. נגיד אותי לא היו מקבלים למב"ר. עדיף מב"ר אלף פעמים על פני להיות במקובצת.

יואו.

תלמה ילין זה כל כך פסגת השאיפות שלי. אבל זה רחוק ממש. ויקר ממש. והכל ממש. וגם לא הייתי מתקבלת. נכון שזה לא היה מביא לי שום דבר לעתיד, אבל בכל זאת, לא היית רוצה לדעת שאתה יכול להתקבל למגמת תיאטרון? שאתה מספיק טוב בשבילם? לא היית מעדיף ללמוד את זה מאשר ללכת לכימיה ביולוגיה? תכננתי ללכת לכימיה ביולוגיה, אבל פותחים אצלנו בבי"ס עוד מגמת תיאטרון, השניה זה שילוב אזורי וזה משהו מסובך נורא. ויקבלו אליה יותר ילדים, לא רק שישה עם פרוטקציות. אז אני אלך לתיאטרון (אמןאמןאמן) ביולוגיה. (מה ששבר אותי, לא היה זה שאני לא התקבלתי, אלא שחברה הכי טובה שלי, שכל כך רצתה את זה, וכל כך מושכרת בזה, וכל כך יכולה להצליח בזה בעתיד, לא התקבלה. ושחברות טובות שלי לא התקבלו, ושמי שהתקבלו היו סתם מעפנות שלא משחקות כזה טוב בכלל אבל הן התקבלו רק כי אמא שלהן המנהלת, חברה של מנהלת, שיש להם קשרים בכל מקום, שיש להן אחיות במגמה.) אבל לא איכפת לי. פשוט הייתי צריכה את היום הזה בשביל לשבת מול הים ולבכות. וקיבלתי אותו. תודה.

TziMHoNoa

New member
גם אם זה לא יתן לך שום דבר בעתיד-

את השלוש שנים בתיכון כדאי מאוד לבלות במגמה כלשהי, שתתן לך את הכוח לקום בבוקר וללכת לביה"ס. מנסיון, מגמה שלא טוב לך בה- המוטיבציה ללמוד, גם מה שלא קשור אל המגמה, יורדת מאוד...

evil i

New member
סמואל ל ג'קסון

קיבל את התפקיד הראשון שלו בגיל 45 או משהו כזה

Kobi Guerrero

New member
לא להגזים, הוא לא בן מאה

התפקיד הראשון שלו בסרט היה אמנם בגיל 40, אבל הוא כבר היה ותיק בטלוויזיה ובתיאטרון. ואם כבר סמואל ל. ג'קסון - בעתיד הלא רחוק יצא סרט בכיכובו שנקרא "נחשים במטוס", שמדבר על... נכון, נחשים במטוס. גאוני!

למעלה