פעם ראשונה...

Michali Kon

New member
פעם ראשונה...

שלי ושל חברה שלי לפני שבועיים. היא לקראת 17, אני לקראת 19. כואב/שורף לה בימים האחרונים באזור האיבר מין ובעיקר בזמן הטלת שתן. לאחר בדיקות שתן נמצא שזאת לא דלקת. עד שהתקבלו תוצאות הבדיקה, ניתנו לה כדורים(שמיועדים לדלקת שתן) אשר עזרו ומנעו את הכאבים/צריבות. מה זה יכול להיות אם לא דלקת בשלפוחית/שתן? תודה מראש, וסלחו לי על חששותיי המוגזמים.

חבלה או שיפשוף מקומי ...

ששורפים בעת מגע עם שתן. אם הכדורים שניתנו לה הם סדורל, הוא עוזר גם במקרה כזה, כי נדמה לי שהוא מנטרל את החומציות של השתן ואז הוא פחות שורף בפצעים וחבלות פתוחות. תהיו בריאים!

Michali Kon

New member
לא יודע את שמו אבל...

הוא גורם לשתן אדום/ורוד. עפ"י ההתרשמות הראשונית שלך- יש לנו סיבה לדאגה?

כן, שתן ורוד/אדום זה סדורל.

ממש אין סיבה לדאגה, הייתי בכל זאת ממליצה על שתייה מרובה (לא ממותקת) שתשמור עליה מפני אפשרות של דלקת בדרכי השתן. ולהשאר "עם האצבע על הדופק".. מה זה שתייה מרובה? אם היא משתינה פעמיים שלוש ביום, שתוסיף שני ליטר ליום, לאורך כל היום (כל שעה כוס נוזלים) ולהשתין 10 פעמים ביום. לי זה תמיד עוזר נגד התחלה של דלקת בדרכי השתן...

Michali Kon

New member
המון תודה...

יש לך מושג מתי זה יעבור לה בערך? כשזה כואב לה זה גם כואב לי

אין לי מושג, כי לא ברור מה יש לה...

בכל מקרה, ממליצה לשתות הרבה...זה עוזר כי מדלל את השתן, וככה גם פחות כואב. (שתיה ללא סוכר/דבש)

אין בעד מה!

תרגישו טוב ושתשים לב אם יש שינויים בשתן, המעידים על דלקת. (ריח חזק או צבע עכור וחלבי). אם זה לא עובר תוך כמה ימים, חזרה לרופא. המון בריאות!!

למעלה