פעם ראשונה

n.g.y

New member
פעם ראשונה

שלום לכולם נכנסתי לפורום הזה אתמול בלילה ממש ממש במקרה ונדלקתי על הרעיון של לשלוט בחלומות וכל זה אז נכנסתי לכל מיני אתרים שעוסקים בנושא והחלטתי לנסות. דבר ראשון חשבתי רק לרשום את כל החלומות אז שמתי לידי עט ופנקס וכיוונתי שעון מעורר לחמש וחצי (הלכתי לישון ב-24.00 ) האמת אני תמיד מרגיש שאני ישן כמו מת ובקושי זוכר את החלומות שלי ולא חשבתי שאני יצליח לזכור משהו אבל בחמש קמתי לבד בלי השעון ולהפתעתי זכרתי את החלום והתחלתי לרשום אותו. אחרי זה חזרתי לישון ובשבע חלמתי שאני קם ופתאום אחרי כמה שניות זכרתי דרך החלום את שתי החלומות הקודמים שלי אני זוכר שניסיתי לרשום אותם אבל פתאום נהיו בפנקס מלא דפים מבולגנים כאלה ועוד דברים מוזרים ואז קמתי באמת ורשמתי הכל והיום בבקר אחרי שעתיים בשעה תשע הלכתי לישון אחרי שקראתי עוד קצת חומר על חלומות צלולים ואז זה קרה. פתאום נכנתי לחלום ששכבתי במיטה שהלכתי בה לישון והייתי מודע לגמרי לעובדה שאני חולם אז עשיתי כל מיני בדיקות הסתכלתי על הכפות ידיים שלי וראיתי אותם סובבתי אותם הלכתי למראה בחדר שלי וראיתי את עצמי אבל עם פרצוף גדול כמו בעדשת עין דג שיחקתי עם מתג האור והוא נשאר כל הזמן דולק זה היה מדהים. דבר ראשון רציתי לעוף יצאתי החוצה ופשוט התרוממתי באויר עם סלטות וגילגולים ראיתי את כל השכונה שלי מלמעלה. אחרי זה ראתי למטה שלולית של בוץ על הדשא אז ירדתי ונכנסתי יחף לתוכה וכל הזמן הזה הייתי במודעות מלאה. ממש הרגשתי את הבוץ הרטוב בין האצבעות והרגשתי עלים של דשא שנדבקים לי לרגליים ואז ראיתי שניהיה לילה ופחדתי שזה יהפוך לחלום מפחיד אז צעקתי לשמש לעלות ובאמת היא התחילה לזרוח ואז ממש צעקתי לה הוראות יותר למעלה תיהיי באמצע השמיים כמו בשעה 12 וזה קרה וניהיה אור יום וזהו אחרי זה החלום המשיך בלי שליטה שלי. אבל עדיין עם מידה מסוימת של מודעות. בפעם הבאה אני ינסה פשוט להשאר במקום ולקלוט יותר טוב את הסביבה. אז מה אתם חושבים? לא רע בשביל פעם ראשונה אה?

אלון ב

New member
מגניב !

חלום צלול ספונטני זו תופעה מוכרת אצל אנשים שקוראים בפעם הראשונה על חלומות צלולים, זה נובע מהמודעות החזקה שיש לך פתאום לנושא ומההתלהבות. דרך אגב את האתר העברי שלי על חלומות צלולים כבר קראת ? יפה מאד, אלון

IC4

New member
אוף זה לא פייר !

אני מת שיהיה לי חלום צלול כבר מתחילת חופש גדול הלכתי לאתר וקראתי איך להתחיל עם זה (כלומר משהו כמו שלושה דפים ראשונים מתוך עשרה אולי יותר) וניסיתי לעשות רשימות של חלומות אבל לרוב אני לא זוכר את החלום וגם כשאני זוכר אני לא מוצא שום עוגן וגם אם אני מוצא עוגן (שאם כבר יש לי אז הוא משחקי מחשב כי היו לי כמה שהיו קשורים למשחקי SHOOTER-ים ולפיינטבול ואפילו חלום שקשור למשחק וידאו עם האקדחים שיורים בשודדים שצועקים CANT KILL ME COPPER!) אז אין לי שום חלום צלול ובדיקות מציאות גם לא עזרו לי כי אני לא הכי הבנתי איך אני אמור לשכנע את עצמי שהיד שלי ממשיכה לנוע למרות שהיא בעצם נתקעה כבר בקיר אין ללי את ה GIFT :(

COOLISH

New member
אתה צודק!

בגלל שאני מאמין בזה כבר לגמרי(לא ממש לגמרי, אבל אפשר להגיד...), אני גם רוצה שיהיה לי חלום צלול. זה נשמע קול. אני גם מנסה וניסיתי בדיקות מציאות, אבל זה לא עוזר. פשוט גם לי אין את הקישרון. (וסליחה אם יש לי שגיאות כתיב)

אלון ב

New member
נו קראת באתר שלי את פרק 6 ?

קראת את פרק מספר 6 של החוויות האישיות כבר ? נשמע לך מעניין ? דרך אגב כותבים "כישרון" , לא - קישרון. אבל לא נורא לפחות ביקשת מראש סליחה אז סלחנו לך. אלון

אלון ב

New member
איך ?

איך אתה מת שיהיה לך חלום צלול כבר מתחילת החופש הגדול הרי אמרת שרק אתמול קראת על זה בפעם הראשונה לא ? אני מציע לך להתרכז בבדיקת ההגיון, היא הכי פשוטה, כי לא תמיד כשתנסה להעביר בחלום יד דרך קיר באמת תצליח, לעומת זאת רוב הסיכויים שתבחין בדברים מוזרים כמו לדוגמה המקום שבו אתה מוצא את עצמך ואין לך שמץ של מושג איך הגעת אליו, כמו כן אני ממליץ לך לנסות את שיטת ה WILD , רובנו מנסים אותה לאחרונה והיא מעולה כך אומרות השמועות. אלון

אלון ב

New member
הסבר לשיטת ה WILD

בשיטה הזאת אתה פשוט מאד שומר על המודעות העצמית שלך ערה עד תחילת החלום, אתה לא מאבד אותה כמו תמיד כשאתה נירדם, ככה אתה ניכנס לחלום מהתחלה עם מודעות עצמית מלאה ואתה רואה ממש איך החלום מתחיל מהתחלה. השיטה - לך לישון ל 6-5 שעות ואז קום בעזרת שעון מעורר ( עדיף שזה יהיה בסביבות 4:00 או 4:30 כדי שיהיה לך קל להרדם שוב אחרי זה. תישאר ער למשך חצי שעה עד שעה ואז תחזור לישון עכשיו אתה צריך להרדם אבל תוך כדי שמירה על המודעות העצמית שלך שלא תעלם, כדי לעשות זאת תקשיב לדוגמה לתיקתוק של שעון, או לנשימות שלך, ואל תחשוב על שום דבר אחר ! רק תמשיך להקשיב, כמו כן תשתדל לישון בתנוחה נוחה כי ככל שפחות תזוז ככה תרדם יותר מהר. מה שיקרה זה שאחרי כמה זמן תגיע לשלב של שיתוק שינה וויברציות מאד חזקות בכל הגוף, ואז תוך כמה זמן תמצא את עצמך מודע לגמרי בתוך החלום. חשוב מאד שבמשך כל בזמן תישאר פאסיבי ולא תנסה להתערב במה שקורה, לא משנה מה אתה רואה או שומע וכמה זה מפחיד אתה חייב להשאר רגוע ולתת לדברים ליזרום כמו שהם עד תחילת החלום. כמו כן יש כאלה שעושים את השיטה הזאת בלי לקום למשך שעה או חצי שעה ואיך שהם קמים אחרי 6-5 שעות הם ישר חוזרים למיטה ומנסים אותה. בכל מקרה תתכנן את הזמן ככה שכאשר תחזור לישון השעה תהיה בערך 5:00 בבוקר, ככה יהיה לך הרבה יותר קל להרדם כי עוד יהיה חושך בחוץ ולא יהיה רעש של אנשים שהתעוררו או כלבים וציפורים. זהו בגדול. הבנת ? אלון

חלמן

New member
אתה נשמע ממש

מבואס.. אתה זוכר חלומות??? אם לא אז יש לי שתי שיטות בשבילך.... 1) לפני שאתה הולך לישון (במיטה) תחשוב על מה שאתה רוצה.. למשל שיהיה לך רישיון.. מחשב חדש אנא ערף.. תראה שתחלום על זה.. 2) תקום אחרי 5 שעות תראה שאתה זוכר את החלום! מובטח!! אתה צריך להישאר עם עינים עצומות ולחשוב על מה חלמת.. זה יבוא לבד... בדיקות המציאות נועדו כדי שתעשה את זה כל הזמן וגם בחלום תעשה את זה ואז אתה תדע שאתה חולם ואז יהיה לך חלום צלול.. אתה לא חייב את הזה של היד.. אם יש לך שעון דיגיטלי.. (יענו עם מספרים) אז תסתכל עליו ל- 4 שניות.. סתכל על השניות.. אם הם זזות ב- 22 23 24 אתה במציאות.. אם פתאום 96 אשך 55 100 וכל מיני כאלה דברים מוזרים אז יש 99 אחוז סיכוי שאתה בחלום צלול.. אבל עדיף לעשות עוד בדיקה לפני שקופצים מהחלון או עושים שטויות... בהצלחחחההה

IC4

New member
תודה לכולכם

אגב מה שאמרתי בקשר לבדיקת מציאות היה מכוון לכך שגם אם האני בחלום עושה את הבדיקת מציאות זה לא מביא אותי לחלום צלול לפחות לא ליותר משבריר שניונת אבל תודה לכל מי שענה לי

למעלה