פעם ראשונה

הולמס 30

New member
אני אומר כמה דברים

א. מזל שאת בת - כי בן לא היה מגיע רחוק עם הניק הזה ב. בהיותך נערה צעירה אולי כדאי שתפני לפורום - סקס ונוער (יש כזה) ג. בטח מאהבה, ברור. (אבל כשתהיי בתולה בת 22 וזה כבר יעיק עלייך - היי בטוחה שאומר לך משהו אחר)

..

א.
ב.החלטתי לשאול פה כי עניין אותי מה אנשים מנוסים יותר חושבים ג.אני מקווה שלא להגיע למצב הזה יום טוב

emh

Member
היית אומרת את זה....

אחרי 3 ימים של סקס בלי שינה?

אני אישית

תמיד חשבתי שאני רוצה את זה טבעי, זורם, כי בא לי ואני חרמנית, בלי לחכות יותר מדי, ובלי לצפות שעם הראשון שלי אני אתחתן. אבל... יצא שדווקא הראשון, ששכבתי איתו אחרי שבועיים בערך של היכרות, הוא מישהו שהפך להיות אדם מאוד משמעותי בחיי, שהרגשתי מחוברת אליו יותר ויותר כל הזמן, וש... אהבתי מאוד. גם אז, כששכבתי איתו, כשבחרתי בו להיות הראשון שלי, רק שאז עוד לא הייתי מודעת לעוצמות הרגש שלי כלפיו, כי הכל קרה במהירות עצומה, כמו שרציתי. אז לדעתי, אל תתני לזה להטריד אותך יותר מדי, כן אהבה לא אהבה. אומרים שבכל מקרה חשוב האחרון ולא הראשון(לא שאני לגמרי מסכימה עם זה, אבל שיהיה.) אני מאמינה גם שכשמתכננים יותר מדי בסוף הכל יוצא הפוך, כמו שיצא לי. אבל במקרה שלי זה בסדר. אם הייתי מתכננת שהראשון יהיה מישהו שאוהב מאוד, ושהפעם הראשונה תהיה כמו בסרט אמריקאי, אני בטוחה שהכל היה יוצא הפוך- מרפי, את יודעת. אז העצה שלי- לכי עם מה שאת מרגישה באותו רגע, אל תתני לתכנונים מיותרים להרוס לך.

א1ר

New member
מוחה בכל תוקף!!!!!

מה זה מקווה לא להגיע למצב הזה? יש בתולות בגיל זה ובגיל יותר מאוחר.למה לומר את זה כאילו זה דבר מגונה?

תודה על התגובות

הנושא עניין אותי כי שמעתי כבר לא פעם שעדיף שהפעם הראשונה, שהיא לא תמיד מוצלחת, לא תהיה עם מישהו משמעותי. המשך ערב נעים

למעלה