פעם ראשונה

AzAxSynDrOmE

New member
פעם ראשונה

וואלה הודעה ראשונה בפורום לא מזמן התחלתי להתחבר למוזיקה הזאת...אז תנו קצת להתאקלם :) אני מתחיל להבין עיניינים!

RN2

New member
ברוך המתחבר !

ספר קצת על עצמך איך התחברת למוזיקה הזו מי חיבר אותך מה אהבת מה אוהב אמנים סגנונות

AzAxSynDrOmE

New member
ניסיתי...נתפסתי.

לא הייתי יכול לשמוע את הדבבבר הזה...הייתי שומע כול הזמן רק מזרחית. עד שיום אחד חבר שמבין בדברים האלה...התקלקל לו המחשב אז הוא שומע רק את המוזיקה הזאת. בא לצרוב אצלי דיסיקים...והשאיר את המוזיקה על המשחב שלי..התחלתי לשמוע..ומאז אני לא מפסיק. אני הבנתי זה מחולק לבוקר ולילה. אני אוהב יותר את הבוקר. מתחבר יותר לסגנון עם הדיבור (לא האוס). Azax X-noise Infected sesto sento ועוד אין אצלי בחירת הטראק לפי היוצר, אם אני אוהב משהו ששמעתי לא אכפת לי מי היוצר, בדר"כ זה חבר שמיודע איזה סגנון אני אוהב והוא מבין בעיניין אז כול מה שחדש שיוצא ואני אוהב את זה הוא שולח לי. אני ילמד לאט לאט, ויתחיל להוריד שירים וסגנונות שאני אוהב לבד! נ.ב דולפינת ים- לא הבנתי את התגובה שלך!

siv honey

New member
אשריך!

ואל תתייחס אליה היא סתם נדחפת

skazi113

New member
וואלה לכול מי שניכנס לטראנס ...

יש סיפור יפה מאחוריו... אין אין על המוזיקה הזאת היא פסוט מטריפה לי תראש...

siv honey

New member
תשרשרי את ההודעה

לבנאדם הנכון! חוץ מזה, מה כבר תעשי לי? לא תשמיעי לי יותר את אופוריה באוטו?! אוווווווווווווווו

siv honey

New member
חחחחחחח

נשמה, היסק הזה נטחן אצלה באוטו, אבל תכלס. מה הוא טוב!!!

יותר

גרוע מזה!! מהיום בנסיעות אני משמיעה לך את טרק 5 רצוף.. ניגמר אחורה ושוב ניגמר אחורה! 5 !!!! זה הטרק שתישמעי רצוףףףףףףףףףףףףףףףף כל הנסיעה!

אין

זיהוי.. מה שאני יכולה להגיד רק שהוא מפוצצ את המוח לחלקים חלקים חלקים... דופק כל ריקמה במוח! בום!

למעלה