פעם ראשונה

:) s

New member
פעם ראשונה

אהלן וסאלן לכולם זאת הפעם הראשונה שלי שאני בפורום.. ככה שאין לי ממש מושג מה לכתוב אז זהו, זה היה הניסיון הראשון :)

סיון...

New member
ברוכה הבאה וטיפ קטן...!!!

לא תמיד צריך שיהיה לך מה להגיד .......תראי אותי..... :) סיון...

:) s

New member
תודה דרלינג

תודה מותק, היה מעודד אני אלמד מהרה - תסמכי על זה :)

nasty-

New member
ססססססססיון!!!

בטח שיש לך מה להגיד... כבר דיברנו על זה!!! שיחה תרבותית והולמת!!! אנחנו לא חוליגנים!!! (ככה קראו לי בפורום פוקימון!!! חחחחחחח) אז בבקשה...

@poet

New member
יאללה , אהלן וסהלן -גמרנו עם זה,גמרנו עם זה

עכשיו תוריד את הבגדים אנחנו לא סתם ככה מקבלים חברים לפורום מה אתה חושב שסתם ככה ?!? יש כאן אנשושושים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כולם כאן צריכים לעבור בדיקה מקיפה !!!! ברוך הבא !@

nasty-

New member
גם אני חדשה!! ברוך/ברוכה הבא/ה

ואני מבקשת...פה לא מציפים!!!

moran-b

New member
s;-)

ברוך הבא למעוננו הקט.... אתה מוזמן להכיר את הנפשות הפועלות כאן (האמת שעדיף שלא למען בריאותך הנפשית... אבל אם תרצה..).. :)).. אתה מוזמן לכתוב כרצונך וגם אם אין לך מה לרשום אנחנו כאן - כמו שאתה רואה יש די הרבה אנשים שאין להם מה לרשום ;-)

shanikoo

New member
בטח נראה לך שכולם כאן נחמדים

אבל הם לא,אל תטעה....זה שמוסיפים חיוך להודעה זה לא אומר שום דבר!!!!!!כולם כאן רעים.... קח את המנהלת,למשל.... אנשים רוצים שיהיו לה הודעות בפורום,שיחשבו שהוא פופלרי,ואיך היא קוראת לנו?מציפים!!!!!איזו כפיות טובה.....ואיך שהיא מפטרת אנשים על ימין ועל שמאל...שמה לאנשים מכסות ,מה לא??? משטר נאצי זה מה שהולך כאן,ואנחנו אנשים קטנים מדוכאים... סתם,גבררררררררר המנהלת היא המנהלת הכי טובה שיש בעולם,היא המלכה שלי...(ככה כל פעם שאני אומרת משהו רע אני מוסיפה מן התחנפות,וככה היא לא כועסת עליי(טיפ קטן...)). בכל אופן,כולם כאן נפלאים,באמת...אמנם יקח לך קצת זמן להבין את השטויות שלנו,שהן בדר``כ באמת חינניות,אבל בסה``כ אנחנו אנשים טובים.... בכל אופן,אם אתה צריך ללמוד להציף,או אם אתה סתם רוצה יחס או כל דבר אחר,תפנה אלי(אבל לא היום,אני מזהירה אותך,אני חייבת ללמוד למבחן...) אז זהו....... ב@ר@ו@ך ה@ב@א!!!!!!!!!!!!! שני

למעלה