פעם ראשונה

ציקילי

New member
פעם ראשונה

היום זו היא הפעם הראשונה שאני נכנסתי לפורום הזה. לא היה לי מושג על תהליך הפונדקאות, וכבר הספקתי ללמוד מעט. הומלץ לי לפנות לתרומת ביצית.האם אני חייבת לעשות זאת וא"כ לשקול את נושא הפונדקאות, או לפנות לפונדקאות ללא השלב של ניסיון תרומת הביצית. ההסטוריה שלי - לא הייתי מעולם בהריון. עברתי הזרעה והפריה חוץ גופית מספר רב של פעמים. הבעיה שאובחנה אצלי היא ביציות לא פוריות. בתודה מראש ציקילי

מירבי*

New member
ברוכה הבאה ציקילי../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני מבינה מדבריך שאם המליצו לך לפנות לפונדקאות זאת אומרת שיש לך בעיה ברחם, בעיה שבעקבותיה לא נקלטים העוברים. אם מדובר רק בבעיה של איכות הביציות, פונדקאות היא לא הפתרון, במקרה כזה את צריכה תרומת ביצית ויעשו את ההחזרה לרחם שלך. אם יש בעיה משולבת של איכות ביציות ורחם שלא קולט הריון אז אפשר לעשות פונדקאות עם תרומת ביצית. יקירה, חזרי אלי עם הפרטים ואשמח לסייע בכל מה שאוכל. שבת שלום

ציקילי

New member
הבהרה

לא הציעו לי פונדקאות אלא תרומת ביצית. אני חשבתי שפונדקאות היא גם אופציה עבורי, ומדבריך הבנתי שלא כך הדבר. תודה רבה על התיחסותך שבת שלום ציקילי

ציקלי בהצלחה חמודה

פונדקאות היא אופציה לבנות שאין תקווה ואין שום סיכוי שהן יהרו. ולך יש סיכוי!!!!! אז קדימה תסתערי ותנצחי

מירבי*

New member
שבוע טוב ציקילי

הרגישי בנוח לבוא אלינו, לשאול ולהתייעץ בכל דבר. מאחלת לך הצלחה ושבוע נהדר.

למעלה