פעם ראשונה

AbaddoN

New member
פעם ראשונה

מה קורה אנשים?! זו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפה (אולי :))...אהבתי את ההודעה שמתחתי. חברות שלי כל הזמן מדברות על הפורות הזה! :) ועל- עסק שחור....הממ..מה זה... והיום פעם ראשונה הורדתי את השירים של סבלימינל, ואני חייבת לציין שאני מתה עליהם!!!!!!! אני מתה על מוזיקה שחורה!!!!!! אני מתה על עסק שחור (למרות שאני עדיין לא יודעת מה זה :)) אני מתה על החברות שלי!!!!! אני מתה עליכם!!!!!!! אני מתה על....יוו מה קורה לזיכרון שלי בזמן האחרון?! יווווווווו מה קורה ליייייי.....המ המ...סליחה... :)) ו...ו...אני חושבת שאין לי יותר מה להגיד.....שניה...המממ....אההההה סיגי, עדי (hiper active) חולה עליכן!!!... יאלה בייי!! :))))))) P.S מצטערת על כאב הראש שגרמתי לכם :))

Big 7

New member
חחחחח עוד יותר

זה בדיחה?! אני עייף אז לא יודע...אם זה כן אז חחחחח lol ואם לא אז: כותבים סאבלימינל,סאבלימינל זה לא להקה סאבלימינל זה אחד(קובי שמעוני) והוא משתף פעולה עם הצל(יואל אליסאי משהו כזה כבר שכחתי לא אמרתי שאני עייף?!) טוב שאת מתה עליהם אבל בריטני ספירס יותר מגניב לא?! או שאני טועה...עסק שחור זו תוכנית רדיו של מוסיקה שחורה..וגם אני מת על עדי וסיגי(למרות שאני לא מכיר אותן)

AbaddoN

New member
תודה!

:))))) חחח.....פעם דווקה אהבתי אותה...את בריטני....אבל זה היה מזמן.... HIT ME BABY ONE MORE TIME היא סתם פרחה :)) בקשר לזה אם זו היתה בדיחה....אז....לא :)))) למרות שאני יודעת מה זה עסק שחור... :)))) בקשר לזה סתם צחקתי :))) אבל מה, תמיד יש פעם ראשונה :)) בהתחלה לא יודעים כמעט כלום :)) תודה!!! :)
הנה פרח בשבילך :)))

sUbLiMiNaLiT16

New member
טוב דיי קשה לי להתעלם:

1- מה אולי? אולי זאת הפעם הראשונה שנכנסת? יעני את לא סגורה על זה? 2- איפה את רואה הודעה מתחתיך? 3- עסק שחור, כמו שנאמר, תוכנסית רדיו של מוזיקה שחורה 4- הגיע הזמן שהורדת את ס=א=ב=ל=י=מ=י=נ=ל (אימפריה על אמת!) תתחדשי 5- כבר את מתה עלייהם?? יופי את לא יחידה.. ואני מבינה לליבך 6- הלכתי להביא אקמול הכאב הורג אותי...!!!

Fifth of Four

New member
not the usual pack o´ piranias

I was expecting the boyz to come out and play... seems there´s a diffrence between a guy or a girl being a goof ball (or they just might be offline :) and nobody went for the "DOWNLOAD?! why not buy?!" I guess that´s on the way welcome to the club we´re not very friendly at first, but after people know you it gets better (not by much:) peace

Fifth of Four

New member
not the usual pack o´ piranias

I was expecting the boyz to come out and play... seems there´s a diffrence between a guy or a girl being a goof ball (or they just might be offline :) and nobody went for the "DOWNLOAD?! why not buy?!" I guess that´s on the way welcome to the club we´re not very friendly at first, but after people know you it gets better (not by much:) peace

Syndrome

New member
לא זה בגלל חרמוני...

הוא הרס את כל הכיף שבזה.... כולם להגיד תודה לחרמוני! "תודה חרמוניייי!"

Stinkin Fish

New member
אני שמח שאת אוהבת את כולם וטוב לך..

בכל מקרה, עסק שחור זו תוכנית רדיו שמשודרת בגלגל"צ 91.8fm כל יום חמישי ב- 24:00 בלילה! עם קוואמי- אייל פרידמן- דה לה פוקס ולירון מוקה תאני. כאפיש???

למעלה