the king in yellow
New member
פעם ראשונה!!
כמו שאמרתי, ניצלתי את החופש וניסיתי לבצע ווילד.
הערתי את עצמי באמצע הלילה, אחרי הסדר, וניסיתי.
בהתחלה סתם שכבתי שם כמו בול עץ ולא הצלחתי להירדם. החלטתי לשנות שיטה, ובמקום לשכב ולא לזוז כמו שכתוב אני פשוט אנסה להירדם באופן טבעי, אבל אשמור על מודעות תוך כדי (ותודה ל-Hugothehand
). אחרי כמה זמן התחלתי להיכנס לתוך שיתוק שינה חזק יותר מכל מה שהיה לי עד עכשיו. התחלתי לשמוע אנשים במטבח שוטפים כלים (אני די בטוח שהם לא היו שם בחמש לפנות בוקר). פתחתי מעט את העיניים, וראיתי את שדה הראייה שאמור להיות מאחורי הגב שלי (משהו מוזר. כאילו שכבתי עם הפנים לצד השני). פתאום כל החדר הואר, והבנתי שמישהו פותח את דלת החדר שלי (שוב, כנראה שזה לא באמת קרה).
בשלב הזה ממש שמחתי, כי סוף סוף אני באמת חווה הזיות היפנגוגיות (ניסיתי המון פעמים ועד הלילה לא הצלחתי). הלב שלי התחיל לדפוק חזק מאוד, והעיר אותי לגמרי.
אחרי זה פשוט חזרתי לישון רגיל כדי לא להיות עייף מדי בבוקר.
בקיצור- התקדמות. אני סוף סוף יודע איך זה אמור להרגיש, ואיך להמשיך ולהתקדם עד לווילד מלא D:
באמת תודה ל-hugothehand על ההסבר. זה מה שסוף סוף עשה את ההבדל.
כמו שאמרתי, ניצלתי את החופש וניסיתי לבצע ווילד.
הערתי את עצמי באמצע הלילה, אחרי הסדר, וניסיתי.
בהתחלה סתם שכבתי שם כמו בול עץ ולא הצלחתי להירדם. החלטתי לשנות שיטה, ובמקום לשכב ולא לזוז כמו שכתוב אני פשוט אנסה להירדם באופן טבעי, אבל אשמור על מודעות תוך כדי (ותודה ל-Hugothehand
בשלב הזה ממש שמחתי, כי סוף סוף אני באמת חווה הזיות היפנגוגיות (ניסיתי המון פעמים ועד הלילה לא הצלחתי). הלב שלי התחיל לדפוק חזק מאוד, והעיר אותי לגמרי.
אחרי זה פשוט חזרתי לישון רגיל כדי לא להיות עייף מדי בבוקר.
בקיצור- התקדמות. אני סוף סוף יודע איך זה אמור להרגיש, ואיך להמשיך ולהתקדם עד לווילד מלא D:
באמת תודה ל-hugothehand על ההסבר. זה מה שסוף סוף עשה את ההבדל.