פעם ראשונה

shay73

New member
פעם ראשונה

כמו שכתבתי בנושא, אז זו פעם ראשונה בפורום הזה ובכלל. נושא הפורום האיר את עיני מאחר ואני ואשתי מעונינים לעבור לארץ הקנגורו ויהיה נחמד לדבר קצת עם אנשים בעלי נגיעה לנושא.

Gefen

New member
שלום שי וברוך הבא...../images/Emo140.gif

גם אני ובעלי עוברים בקרוב לאוסטרליה (מארה"ב) וממש בימים אלה אני אוספת מידע ומדברת עם אנשים שחיים שם כדי ללמוד מעט על החיים ביבשת הרחוקה ההיא.. אלא שאנחנו לא מהגרים לשם לתמיד, אלא עוברים לתקופה של מספר שנים לצרכיי עבודה. אז השאלה היא מה המטרה שלכם - האם אתם מעוניינים בהגירה מסודרת לשם?? אני נעזרתי בפורום "הכוון אוסטרליה" שנתן לי די הרבה מידע ולינקים לאתרים שימושיים - שם גם תוכל להכניס שאלות בנושאי הגירה. אם אוכל לעזור, ולו במעט, בכל שאלה שתהיה לך, אשמח לעשות זאת - תוכל לפנות אליי דרך תיבת המסרים של תפוז. שיהיה לכם הרבה
גפן

עשית משהו עם מה שנתתי לך

התקשרת דיברת איתו אם עדיין לא אז כשתדברי איתו מסרי לו ד"ש חם ממני

Gefen

New member
אין בעיה דין....

הכל פה כל כך לחוץ לאחרונה שאני ממש לא רואה ממטר.. ולאוסטרליה אנחנו יכולים להתקשר רק בלילה מאוחר אחרי שהילדים ישנים ושורר פה שקט, אני מקווה שהערב יהיה יותר פורה עם טלפונים לאוסטרליה.. וכן, בודאי שאמסור לו ד"ש... ושוב המון תודה דין על הכל, אתה פשוט אחלה
גפן

קודם כל ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אנחנו שמחים שהצטרפת אלינו ומקווים שתאהב להיות כאן! אני גרה בארה"ב וחוץ מביקורי עסקים באוסטרליה אני לא יודעת עליה הרבה, ואני מקווה שיהיה לכם בהצלחה ושתלמדו לנהוג בצד ההפוך של הכביש!

עדי, חוצפנית!!!

מזתומרת "כמו כולם בהייטק"???!!! יש הרבה מאוד ישראלים לידעתך שהם בחו"ל ולא בהייטק!!!!!!! אני מבקש שתתנצלי!!! בתודה מראש, התינוק התורן

אם זה כוון אליי-

אז תתנצל בפניי! סתם. בניגוד לאחרים פה, אני לא הייתי רצינית בהערה לעדי. והיא יודעת למה התכוונתי. זה היה ביני לבינה. סליחה על הטעיית הציבור.

למעלה