פעם ראשונה....

shai00

New member
פעם ראשונה....

היום הייתי ביום גיבוש של חוות הקאנטרי וג´וקי קלאב בגלל שאנחנו מתאחדים... בקיצר היו בהתחלה תחריות סלאלום ומשחק שהו כמו כיסאות מוזיקליים רק בלי המוזיקה והכסאות הם קורות.... ניצחתי בשניהם... אבל זה לא מה שחשוב! אחרי זה היתה לנו תחרות קפיצות... פעם ראשונה שלי שאני משתתפת בקפיצות ובכלל פעם ראשונה בחיים שלי מסלול! זאת הייתה תחרות בשביל הכיף אבל זה היה לי נורא חשוב! בקיצר הכניסו אותי לרמה 2 ועשיתי מסלול נקי. אחרי זה היה jump off וגם שם היה לי נקי אבל לקח לי זמן (17.87 שניות) אבל זכיתי מקום שלישי! אני ממש שמחה שמתוך 20 ילדים בערך זכיתי מקום 3 אני ממש שמחה.... רק רציתי לספר... ביי- שי המאושרת

מזל טוב!!!

בתחרות ראשונה שלי (סתם תחרות קטנה ופנימית) של דרסז´ קצת אחרי פסח, לא זכיתי בכלום... חוץ מרוזטת הישתתפות, ולצערי הרב קיבלתי 72 נקודות מתוך 160... אבל זה בגלל שברגע האחרון החליפו לי ת´סוס, ואני הייתי הראשונה עליו, כך שהוא חשב שהוא אולי יכול להיתחמק מזה... אוף...

כל הכבוד!!../images/Emo13.gif

איזה כיף לך...פעם ראשונה וכבר את מצליחה! שמחים בשמחתך! התחרות הראשונה שלי הייתה מבחן דרסז´... ומתוך 160 נקודות קיבלתי 119... וזכיתי מקום שני וקיבלתי רוזטה...
נועה

לנו יש בחופש הגדול תחרויות..

אני מתלבטת אם להירשם או לא. בסך הכל אני לא הכי-הכי טובה... אני רוכבת טוב מאוד, אבל לא עד כדי כך טוב.. האם לדעתכם שווה לי לנסות? ד"א לבת מצווה שלי (שהייתה אתמול) נתנו לי המון כסף. אז אני חושבת ששליש מזה (אלף ארבע-מאות ש"ח) אני אשקיע בעוד שעורי רכיבה ובטיולים.. כדאי לי? שלכם טל

shai00

New member
תשובות...

1. מזל טובבבבב
2. אל תבזבזי את כל הכסף שלך על הסוסים תשאירי לך קצת ותחסכי... 3. תירשמי תירשמי תירשמי!!!!!!! גם אני רוכבת טוב מאוד אבל לא מצויין ועובדה די הצלחתי פעם ראשונה וזה ממששששש כיף! ויש אנדרנלין כזה למרות שזאת היתה תחרות קטנה! אז תירשמי

לתחרות כדי לך להרשם!!!

אני לא כל כך בטוחה בקשר לכסף, אבל זה כבר החלטה שלך...

כדאי לך

א. לחסוך את הכסף ובסוף כשתגיעי לאיזה 4000... לקנות סוס!!!!! (אלא אם יש לך ואני לא יודעת...
) ב. בקשר לתחרות... מה אכפת לך תרשמי זה בשביל הספורט! ואם תנצחי אז תהיי עוד יותר מאושרת!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה-
נועה

טוב ../images/Emo13.gif

אבל מה אני עושה עם סוס??? אין לי איפה לגדל אותו.. אין לי ציוד אין לי כלום! זה עניין של אלפי שקלים... ובכלל, אני גרה בעיר, לא בכפר או בקיבוץ... אז נומר שאני קונה סוס.. זה עוזר לי איכשהו? את יודעת מה.. כנראה שאני ארשם לתחרות, אבל אני ממש שונאת דראסז´... והסוסה שלי (כלומר הסוסה שאני רוכבת עליה באופן קבוע) היא לא הכי טובה בקפיצות.. היא ממש נמוכה... נ.ב לבעל של גבי (בעלת החווה) יש סוסה שהיא שני מטר (לא כולל צוואר), וכפי שאתם יודעים, רוב הסוסים העצומים הם נחמדים כאלה ועדינים (כמו האגריד) אז אולי מתישהו אני ארכב עליה, ואם זה יעלה טוב, אז אולי אני ילך איתה לתחרות קפיצות.. U-
בה-ביי!

yael filan

New member
איזה מצחיק

שאת משווה סוס להאגריד, אבל זה נכון, סוסי םגדולים הם בדרך כלל היצורים הכי עדינים שקיימים הכרתי שייר ענק שלקח ילדה בת שלוש על הגב ובקושי קפץ כשכלב בא וכמעט נשך אותו

speedy123

New member
לאאווין הרוהירית!!!

יש מצב שאני יוכל לבוא ולהתחרות אצל גבי ? או שזה רק לילדים שבחווה?

אמ.. זו שאלה ממש טובה.

אם אתה רוצה אני יתן לך את הטלפון ותוכל לשאול, אבל בעקרון אני חושבת שזו תחרות פרטית כזאתי. וגם תזכור, זו סתם חווה.. ממש בראשית ימיה, היא אפילו לא חצי מהחוות המפוארות שאתה מכיר. אבל אני חולה עליה, יש שמה הכל ואנחנו מטפלים בסוסים בדרך הכי טובה שאנחנו יכולים להרשות לעצמנו. אז זה פשוט כיף להיות שמה! אבל להתחרות שמה.. לא יודעת, זו באמת שאלה של אם אתה רוצה או לא... טוב, לא משנה.. פשוט תשאל (או שאני ישאל ביום חמישי ואני ככברי יודיע לך..) שלך טל

Puff Ball

New member
סתם שאלה...

קודם כל מזל טוב על הזכייה!! שנית כל, יש לך מושג אולי מתי מתחילים להעביר את הסוסים מהקאנטרי לרשפון..?

למעלה