פעם ראשונה

farmaer

New member
פעם ראשונה

עוקב קבוע אחרי הפורום מעולם לא רשמתי עדיין כלום אבל עוד מעט.... ביינתים לא קשור אולי אבל הייתי חייב(פיצוי בצורה של רלוונטיות תגיע בהמשך) עורר בי מחשבות המבצע המבריק של המשטרה אתמול בצפון. הצמח הימני הוא זכר כך שאי אפשר לעשן או להשתמש בו, ובאדנית הרוב הוא סתם צמחים ויש שתיל או שניים,אפילו לא שתיל נבט(זרקו את הזרעים דרך החלון ונפל...) בקיצור תמונה מגוחכת שמסכמת מה נעשה עם כספי הציבור - המשטרה עם המנטרה הקבועה שלה אין כוח אדם ולפתע פתאום יש עשרות אם לא מאות שוטרים שיש להם זמן לחפש בין דפי הספר והמחברת.....עצוב. מה שעוד ברגע זה ממש חורה לי - העברתי לערוץ 2 והפסקת שידורים!!.....פיגוע ברשל"צ 15 הרוגים!!...במועדון סנוקר!! אולי רק אולי יהיה מחר איזה כתב שנון שישאל את השאלה ויקבל "מנצלים 120 אחוז כוח אדם" ואז ישאל אולי אפשר לדחות מבצעים מבריקים כמו אתמול שגילתם שעשרות לומדים לתואר ראשון על מנת לקבל את הידע הדרוש לגידול וסחר. טוב לא משנה זה בטח לא יעזור...יש שם אנשים חכמים ששילמו הרבה כסף והיום יש להם אפילו תואר שני אז אני "סומך עליהם" לילה טוב ובמיוחד לחילינו היקרים מפז(ולאחי הקטן) yan נ.ב. מקווה שלא עשיתי לכם כאב ראש

למעלה