פעם ראשונה ערב טוב לכולם!! אני נמצאת כאן פעם ראשונה.....מאחלת לכם שבוע רגוע ומקסים....
ש שלהבת38 New member 19/5/02 #1 פעם ראשונה ../images/Emo13.gif ערב טוב לכולם!! אני נמצאת כאן פעם ראשונה.....מאחלת לכם שבוע רגוע ומקסים....
פעם ראשונה ../images/Emo13.gif ערב טוב לכולם!! אני נמצאת כאן פעם ראשונה.....מאחלת לכם שבוע רגוע ומקסים....
S seeyou New member 19/5/02 #5 תמיד זוכרים את פעם הראשונה!../images/Emo141.gif העצה היומית! במחלוקת עם אהובך התמודדי רק עם המצב הנוכחי,אל תעלי את העבר ! יום נעים! Keep smiling יוסי
תמיד זוכרים את פעם הראשונה!../images/Emo141.gif העצה היומית! במחלוקת עם אהובך התמודדי רק עם המצב הנוכחי,אל תעלי את העבר ! יום נעים! Keep smiling יוסי
נ ניקולי New member 20/5/02 #11 יוסי זה אתה???../images/Emo2.gif רגע...(משפשפת את עיניי) זה אתה יוסי מזולו..(אני חושבת).. אם כן ברוך הבא ואם לא אז.. גם ברוך הבא.. ניקול*
יוסי זה אתה???../images/Emo2.gif רגע...(משפשפת את עיניי) זה אתה יוסי מזולו..(אני חושבת).. אם כן ברוך הבא ואם לא אז.. גם ברוך הבא.. ניקול*
S seeyou New member 20/5/02 #12 העולם...קטן עלינו....../images/Emo141.gif זאת את שמצאת גם את מקסימוב ברומניה? Keep smiling יוסי
J jess ועוד New member 19/5/02 #6 ברוכה הבאה שלהבת |סביון מקווה שהגעת במסגרת שיטוטים ולא בגלל אכזבה ואם אכן כן בגלל אכזבה אני אשמח אם נוכל לעזור ולהקשיב לך
ברוכה הבאה שלהבת |סביון מקווה שהגעת במסגרת שיטוטים ולא בגלל אכזבה ואם אכן כן בגלל אכזבה אני אשמח אם נוכל לעזור ולהקשיב לך
@ @@ New member 19/5/02 #7 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif היי חמודה, ברוכה הבאה לפורום המקסים שלנו, נשמח לדעת למה הגעת לפורום שלנו, התאקלמות מהירה. שבוע טוב
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif היי חמודה, ברוכה הבאה לפורום המקסים שלנו, נשמח לדעת למה הגעת לפורום שלנו, התאקלמות מהירה. שבוע טוב
S sidi New member 19/5/02 #8 ברוכה הבאה טוב יאללה תתחילי לשפוך את האכזבה שלך סתם סתם אל תקחי אותי ברצינות
Y your engel New member 19/5/02 #10 ברוכה הבאה... מקווה שתראי בפורום הזה בית שני... אולי תספרי לנו מהן הנסיבות שהגעת לכאן... מוכנים לשמוע... שירן
ברוכה הבאה... מקווה שתראי בפורום הזה בית שני... אולי תספרי לנו מהן הנסיבות שהגעת לכאן... מוכנים לשמוע... שירן