פעם ראשונה תו לא .

פעם ראשונה תו לא .

הממ תהיתי לפה פעם ראשונה. אהבתי את השפה ואת הראש . אבל אין מושג לעזזל למה לצפות (על זה אני בטוח שהתשובה תהיה אקזוטית...) . אז הנה ברכות לנמצאים ולנמצאות . איך בין דו :)

פעם שלישית גלידה ../images/Emo65.gif

ברוך בואך ובענייני תשובות - אנחנו דווקא יותר מתמצאים בשאלות... למה שאלות? ככה זה יוצא לנו... שתהיה לך כניסה נעימה לפורום!

אם בקשיא עסקינן ...

בשאלות אני טוב .. יש לי ים להכביר ... ואת יודעת מה ? אני אסתפק שאמצא תשובה אחת או שתיים מכל השאלות האלו שיש לי רק שהתשובה, תהיה אמיתית ונכונה לכל משעולי ליבי . אייל.

m666s

New member
יש שאלות...

שלא מחכות לתשובה! .......
......

טוב

New member
נראה לי שהצלחתי להבין את שיר החתימה

בכל מקרה, ברוך הבא אלינו. אנחנו עכשיו במבצעי סוף שנה, והכניסה בחצי מחיר.

יש סייל סוף עונה ?

מתאים לי דוקא אני תמיד מרגיש שאני הולך עם סנדלים בחורף . :*) איזה שיר חתימה ? אייל.

טוב

New member
השיר על הפרח שנתת לה

בהתחלה לא כל-כך הבנתי, כי הניקוד בלבל אותי. אבל אני פיסקתי את זה אחרת ואז הבנתי: פרח נתתי לה. "פרח", שאלה ? "פרח", השבתי. "בלב תמיד יש מקום לעוד פרח". הבנתי נכון?

חזק חזק חזק :)

כן נכון . מדוייק ויפה :) אני אוהב את הפרוזה פתגם שיר הזה :) וזה גורם לי עונג כשאנשים קוראים נהנים ממנו ... אייל.

שולציה

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

באמת חתימה לעיניין... ולו כולנו היינו כאלה אופטימיים...

אופטימיות ???????????????

איפה ? איפה ? המ אה אני ... אני שמח שאהבת :*) זה אופטימיות קטנה של רגע ... אני אופטימי כמו קיפוד שהולך על הכביש ומקווה שאם הוא יזיז מספיק חכם את הרגליים, הוא יגיע לצד השני . (יש לו רגליים מאוד קטנות וחמודות אבל לא איכפת לו הוא ימשיך ...) אבל כן יש בי איזה נקודה מאוד מאוד קטנה של אופטימיות... הייתי רוצה יותר
היי אבל כל אחד הוא נר קטן וכולנו אור איתן !
סורה חושך ! בו ! בו ! >
אוקי תוריד את הקילשון ותרים ידיים ... טוב די אבל עוד דבר אחד איזה קבלת פנים, עונג על האגו ... אייל.

../images/Emo39.gif ברוך הבא

הכי טוב לא לצפות כי הקשר בין ציפיות לאכזבות הוא קשר חיובי עולה. לאהוב לעומת זאת - זה אחלה! טו לו לו לו לו הופ טררה חנרו טרו פרו קרינר >ספל חמאה אין לה מה לומר<

זו ממש קבלת פנים היום...

שמתי לב פתאום שאני ממש מתרגש (כן. מתרגש זו המילה הנכונה לתאר את מה שאני מרגיש) עם כל אחד ואחת שמצטרפים לפורום... תתחדש, תבלה ותיהנה!

למעלה