פעם ראשונה ש...

פיפיטה

New member
פעם ראשונה ש...

פעם ראשונה שראיתי את טוואנדה בוכה פעם ראשונה שהראו בסוף הסידרה מה יהיה בפרק הבא נכון???????????. בקשר לסאמר הבחורה הזו צריכה לעבור המון המון שינויים ויש לה דרך ארוכה מאד היא שילמה 25.000 $ לניתוח קיצור קיבה ןמתקמצנת על 20 $ למונית לקנות אוכל שמתאים לה ושמור על המשקל אבני בטוחה שהיו מרשים לה להשתמש ברכב שנועד לשימוש הבנות תירוצים כל הזמן יש לה תירוצים כל הזמן היא מתגוננת ומנסה להשתלב אך לא מצליח לה לדעתי בגלל העבר שלה היא מרגישה שהיא היתה רעה ובוגדנית לא מגיע לה כלום והיא פוחדת לפגוע אז היא כל הזמן מתגוננת היא לא נותנת לעצמה קרדיט בא לי לבעוט בה לנער אותה ולהגיד לה קדימה תתמקדי בבעיות שלך תפסיקי לנסות למצוא חן בעיני כולן תהיי את תהיי אמיתית וכנה כי רק זה ידחוף אותך קדימה היא בחורה נחמדה נראת טוב ויכולה להצליח

רסקול

New member
אני ראיתי רק את החלק של וועדת

הביקורת. סאמר וטוואנדה. אני חושב שסאמר קיבלה פידבק חזק על העובדה שהיא עסוקה בשמירה על ה"הגנות" שלה. טוואנדה בכתה, שכנראה זה הישג אישי מבחינתה. תראו, נשים ודמעות זה לא חריג. [לא להיעלב ממני] לא מאמין לדמעות של טוואנדה ולא מאמין לדמעות של סאמר. גם המאמנות לדעתי לא מאמינות. לי יש תחושה שהתוכנית תקועה ונתקעה חזק. משהו לא זז שם.

ברגרוף

New member
תמיד מוקרן פרומו של מה שהולך להיות

טוואנדה מזהה בכי עם חולשה, קים מזהה בכי עם מניפולציה להשגת דבר מה. כל אחת מהבנות משתמשת בבכי לצרכים שונים לחלוטין, חלקן משתמשות בבכי כאמצעי מניפולטיבי להשפיע על זולתן, ובעבור חלקן הבכי משמש אמצעי לפרוק מתח וכהתפרצות ריגשית. הבכי הוא לא בהכרח הישג אותנטי בדרך שהבנות משתמשות בו במקרה הספציפי של התכנית. בנוגע לסומר, היא לא לוקחת אחריות אמיתית למצבה הבריאותי, מה שמסביר את הסתירה בין ההשקעה העצומה שלה בינתוח לקיצור קיבה בעוד שבפועל 4 חודשים אחרי היא טוחנת צ'יטוס כאילו אין מחר. היא מעדיפה שמישהו אחר יבצע את העבודה עבורה, כמו רופא שיקצר את קיבתה, או עכשיו המאמנות. הניסיון של סומר להשתלב נראה לי מאד אנושי ומתבקש, היא רוצה להיות חלק מהקבוצה כי הן כרגע קבוצת התמיכה שלה והמעגל החברתי שלה. הניסיון לה לרצות לא כל כך קיצוני כמו שורנדה מציגה זאת, אלא אם כן יש התרחשויות שלא מצולמות(כמו ההתגנבות לתיק של קים שלא צולמה).

לגביי הקיצור קיבה של סאמר

היא רזתה בדרך הקצרה לא בדיאטה , משטר כושר וכו' כמו נניח PJ וכנראה היא לא התמודדה עם הידיעה של איזה תפקיד האוכל ממלא בחייה ולמה היא אוכלת ממתקים ושטויות נניח אם היא מחפשת נחמה באוכל שעמום או משהו כזה . וכמו שאמרתן היא לא לוקחת אחראיות על הבריאות שלה . ועד שהיא לא תעשה הרבה עבודה עצמית היא לא תשנה את התזונה שלה . ולמרות שהיא יכולה לאכול כמות מוגבלת היא יכולה לבחור לאכול שטויות . ולגביי קבוצת תמיכה אני לא יודעת עד כמה הנשים האלו תומכות אחת בשנייה באמת ומה יש מתחת לפניי השטח .

למעלה