פעם ראשונה שלי.....

חברים יקרים,

לא יודע מה איתכם, אבל אותי כל הסיפור ממש משעשע. בין אם זה העברי ובין אם זה לא, תודו שזה מבדר. נתחיל עם השם הנבחר. ivri1. תודו שאם הייתם צריכים לחשוב על שם שהעברי היה בוחר לעצמו, זה פחות או יותר מה שהייתם מצפים שהוא יבחר. צפוי. נמשיך לפרטים האישיים, מוסיקאי בן 29 (לייק הלו?, אל מי אתה עובד?, 30 כבר לא נראה לך רחוק הא?) התוכן גם היה מצחיק, וזה הרי ברור שנלקחת בחשבון העובדה שאף אחד לא יאמין לו שזה הוא. ואני אומר, ללכת על כל הקופה. אם זה באמת הוא, אז הוא שיחק אותה ואנחנו שיחקנו אותה (טוב, טוב, הוא יותר) ואם לא, אז עשינו טוב לאיזה בן אדם שחושב שהוא עובד אלינו, ככה כולם זוכים. its a win win situation. אוי, ושלא יתחילו לי כל נפגעי פורום דיבורים בהודעות נאצה. דבר ראשון, מי שהצליח לגרור את עברי בסופו של דבר לאיזשהו פורום זה תפוז. ולכן אני גם לא יתפלא שאם הוא כבר סוף סוף נכנס וכתב איפשהו(ובאמת הגיע הזמן) הוא יעשה את זה גם בתפוז. ואני לא ימשיך, אבל יש לי אליהם mouth full. ובקיצור, עברי, לקראת ההופעה הענקית בתיאתרון, והציפיות, רק שתדע, בשמיים, אני רוצה ג'קט. פרוע, חם ומ-ש-ח-ר-ר. זוהי בקשתי היחידה. (טוב נו, בוא אלקטרוני זה לא נקרא בקשה מוגזמת נכון?) החשש היחיד שיש לי, מכל הסיפור הזה, זה שעברי באמת לא יחזור. לא בגלל התגובה שהוא קיבל (למרות שאם הייתי הוא,הייתי משועשע נורא), אלא בגלל שצריך לזכור שוב גם את השם משתמש וגם את הסיסמא. וזה הרבה. אני מקווה שהוא רשם את זה איפשהו ליד המחשב, או לפחות אמר אותו ליניב (אנחנו אוהבים אותך יניב) מצפים לראותך שוב, מי שלא תהיה גל איש יקר

Principesa Reut

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה הורג אותי
"לא בגלל התגובה שהוא קיבל, אלא בגלל שצריך לזכור שוב גם את השם משתמש וגם את הסיסמא. וזה הרבה." ושוב -

למעלה