פעם ראשונה שלי

ליאבי1

New member
פעם ראשונה שלי

אני חייבת לפרוק ואין לי כתובת. לפני שנה איבדתי חבר טוב, חבר ממש טוב, מאלה שמכירים אותם תקופה קצרה ולא סוחבים אותם מהילדות אבל יש המון משותף וחיבור מהרגע הראשון, הוא היה נשוי עם ילדה קטנה ואשה בהריון, הוא היה בן יחיד להוריו ובן בית אצלנו , הוא אהב אותי מאד, הוא היה הבן אדם היחיד שהוא פרטנר מושלם לחופשות ובילויים ושיחות נפש, ועצבים ודמעות וצחוקים, הוא באמת היה בן אדם שאוהב כ"כ את החיים - פשוט מאושר (ואין הרבה כאלה בימינו) . הוא היה שוטר והיום לפני שנה בדיוק הוא נרצח - 5 כדורים והוא מת במקום, בלי שום סיבה בלי שום "כוונה" החליט אופנוען ערבי ש"בלי כוונה" הוא ירה בו מטווח אפס 5 כדורים והחיים של כולנו השתנו... לא עובר יום בלי שאחשוב עליו, בלי שאנשום אותו, בלי שאדבר איתו , בלי שאברך אותו בבוקר טוב ולילה טוב. אתמול יום השנה כולם במשרד דיברו על התאריך היפה 3.3.03 בשבילנו זה התאריך הכי עצוב בעולם, יום בלי רחמים בלי מזל יום בלי מלאכים... למה ???????? הילד הזה היה המלאך הכי טהור בעולם,המבט הכי מדבר בעולם, האיש הכי ישר הכי רחמן הכי אמיתי - אפילו העבריינים אהבו אותו. כואב לי בנשמה ואני חיה בקושי וצוחקת בקושי וכבר לא נהנית מהחיים, כבר לא פוחדת למות כי אומרים שנפגשים שם למעלה וזה הדבר היחיד שמחזק כשאת יודעת שבמדינה כמו שלנו זה יכול לקרות בכל רגע, פעמיים כבר פיספסתי פיגוע בשברירי שניות - מה שכן מפחיד אותי זה מה יקרה לאנשים שאוהבים אותי כי אני שאהבתי אותו לא יכולה לחיות בלעדיו, לקבל את המוות שלו. לפעמים זה נראה לי לא נורמלי, הזמן עשה את שלו להרבה אנשים וחברים טובים אחרים ורק אני ובן זוגי נושמים את חסרונו מדי שעה. אומרים שלפעמים טוב שכן קרוב מאח רחוק וכנראה שזה כך. בכל מקרה אני רוצה לחזק את כולכם השורדים ושלא נדע עוד צער לעולם ושתהיה מנוחתם עדן אי-שם ורב תודות !

BooBee

New member
היי ליאבי ../images/Emo20.gif

תנחומיי על האובדן וברוכה הבאה לפורום שלנו. רויטל.

למעלה