פעם ראשונה שלי

פעם ראשונה שלי

הסתכלתי עליך, ואת עלי היה משהו במבט שלך שהיה נראה קצת מזמין. הובלת אותי עם העיניים ניסיתי להיכנס לראש שלך ולהבין אם זה באמת מה שאת מנסה לרמוז לי או שהכל אצלי בראש.. החלטתי לזרום. לגמת מהבירה שלך החזרת את מבטך אלי. עברת בעיניך על כל גופי, סקרת אותי כמו בבדיקת רנגטן, הרגשתי את המבטים שלך כמעט ויכלתי להרגיש גם את אצבעותיך. לקחתי אויר נשמתי עמוק, נישענתי על הקיר וחיכיתי לסימן. סובבת את ראשך מישהו בא ולחש לך משהו באוזן, הגבת אליו בחצי חיוך שחצי השני של פניך מופנה אלי מלווה בקריצה שובבה.. לא יכלתי להתאפק, התחלתי גם אני לסרוק אותך במבטך. אהבתי את מה שראיתי כל כך.עצרתי את עצמי מלהגיע אליך לתפוס אותך בידי ולא לשחרר. את היית מדהימה. שיער שחור ארוך צבעו כפחם, עינייך שקדיות וחומות, גומות חן על לחייך שמתלות אליך בכל חיוך שובב, לגופך ג'ינס צמוד וחולצה שחורה. נעלי אול-סטאר אדומות. את בלי איפור, לידך קופסאת מרלבורו אדום. את לא נשית במיוחד אבל סקסית להחריד שותה בירה וזורקת חיוכים לכל מקום. יש בך משהו מיוחד, אפל וקשוח משהו שלוקח אותי ללהפליג הרחק במחשבותי... את קולטת את המבט שלי ומחייכת, מסמנת עם הראש לכיוון השירותים וקמה לשם, אני מחכה כמה שניות והולכת אחריך. לא יודעת מי את ומה את ותוך שניה אנחנו כבר סגורות בתוך התא.את שעונה על הקיר רגל אחת שלך על האסלה, אני תופסת את ידייך ומצמידה אל הקיר, את צוחקת בקול ומרימה את ראשך אני מתחילה לנשק לך בצוואר מתמסרת לריח הבושם שלך וויט-מאסק של בודי שופ שמחרפן לי את החושים, אני מתחילה לנשוך אותך את נאקת ומהדקת את רגליך חזק סביב אגני כאילו מאשרת לי שאפשר להמשיך, אני מתחילה ללטף אותך, מעבירה את ידי על שדיך, מועכת, מלטפת יד שניה שלי מטפסת בין רגליך, את עוצרת לרגע, מיישרת מבטך אלי חודרת במבט עמוק לעיניי אומרת לי בואי ניסע עליי.. בשניה אנחנו כבר בתוך האוטו, נוסעות אלייך בטירוף. לא מצליחות להתאפק על שנגיע וידייך כבר מטפסות לעבר שמלתי,אנחנו עוצרות ונכנסות אליך. הבית שלך מחרמן בדיוק מוך, אורות עמומים, רצפת פרקט אוירה סקסית... את מפילה אותי על השטיח ומתחילה לנשק את גופי לאט לאט, אני להוטה, הופכתאותך וקורעת ממך בפרעות את החולצה, אצבעותי עוברות לכפתורי הג'ינס שלך ופותחות אחד אחד, אני מקלפת ממך את המכנסים תוך כדי נשיקה צרפתית סוערת,"את מדהימה" אני שומעת אותך.. "אני רוצה אותך כל כך".. אני שם, בין רגליך שולחת לשון רטובה וארוכה, מעסה לך את הדגדגן טועמת את מיצי האהבה שלך.. הריח שלך משכר והטעם אוהי. אני שומעת אותך גונחת מרגישה את ציפורניך ננעצות עמוק בבשרי, ידיי מועכות את שדיך, מלטפות ומכווצות לך בפטמות, את מלטפת את גבי,מושכת בשערי צורחת מאושר ומתענגת.. אני מלקקת בתאווה נושכת מתהפכת אליך שלשונך יחדור גם הוא לתוכי אנחנו נזרקות לרצפה משתוללות מסתובבות וצוחקות.. את אומרת לי "אל תפסיקי אני כמעט גומרת" אני מגבירה את הקצב, מחדירה אצבעות את מתגמשת אחורה ואז בשאגה ענקית "ואווווווו" אני טועמת אותך, שואבת אותך מלקקת את כולך ומנשקת. את מדהימה. טעימה. רטובה. את מושיטה אלי ידיים ומקרבת את פני לפניך ושקת לי נשיקה ארוכה ואומרת "נעים מאוד נטלי". ואז הכל מתהפך. אני זאת ששוכבת עם הראש מוטה הצידה, שמתענגת, שמרגישה את אצבעותיך עמוק בתוכי, שנושכת שפתיים ומחניקה צעקות של אושר שעוד שניה בוקעות מגרוני, הלשון שלך מהירה כל כך ומענגת את טובה כל כך .. אני בענניפ, גבוה ורחוק מכאן רק מתארת אותך איתי כך תמיד לא רוצה שזה יגמר.. יד אחת שלך מלטפת את ראשי, השניה בתוכי, ופיך על שדיי חזק, מרגישה את שיניך סוגרות על פטמותי.. את מלקקת את בטני, עולה ויורדת שיערך מלטף את עורי ואני צורחת שכיף לי. את אדירה.. אני רוצה אותך איתי לתמיד. אני עומדת לגמור.. אניכבר מרגישה איך תכף השלפוחית שלי מתפוצצת איך הכוס שלי בוער ועוד שניה אני צועקת לך שזה מגיע את מרגישה צוחקת ושואבת את אביונתי בתאווה...

מקלחת. חושך. מיטה. וסיגריה. נרדמתי. בוקר- אני מוצאת את עצמי במיטה זרה, מולי פתק עם סמיילי ופרח, באותיות שחורות כתוב :היית מטורפת היה כיף. הלכתי לעבוד תטרקי אחריך. 05023##### נטלי.

בר דק east

New member
ממש פלורנס נייטינגייל

למעלה