פעם ראשונה שלי פה

stאסתי

New member
פעם ראשונה שלי פה

אני קצת מתוסכלת ומיואשת וצריכה קצת עידוד לפני שנה ו4 חודשים יצאתי מהבית של אמא פעם ראשונה עברתי מירושלים למרכז מצאתי עבודה,עברתי לגור עם ידיד והכל היה סבבה. כמובן שההוצאות גדולות מההכנסות אבל איכשהו הסתדרתי קצת לפני שתמה שנת השכירות שלי עם הידיד הוא החליט שהוא עובר לגור עם חברה שלו ולכן הייתי צריכה לעבור דירה (לא היה טעם להישאר בדירה הקודמת כי הריהוט כולו היה של הידיד והדירה ענקית ולא מרוהטת). חיפשתי חיפשתי דירה ומצאתי דירת חדר חמודה ונוחה שאני מאוד מרוצה ממנה אבל החוזה הוא חודשי כלומר יש לבעל הדירה חודש להודיע לי שאני צריכה לעזוב אם הוא יצטרך את הדירה וזהו עכשיו הוא הודיע לי ואני צריכה להתחיל לחפש דירה בתל אביב ואין לי כוח לזה ואני אפילו לא עם רכב כך שזה להסתובב באוטובוסים וכו'. זה מייאש ואין לי כוח שוב להסתובב במליון דירות,לעבור אלף ראיונות אצל שותפים פוטנציאליים, לארוז ושוב לשלם הובלה אני יודעת שהכנסתי את עצמי לזה אבל כל כך אהבתי את הדירה שהייתי חייבת לקחת אותה גם בחוזה חודשי. הייתי צריכה לפרוק קצת... ואם יש מישהו שיודע על דירה במרכז ת"א (עדיף באזור דיזינגוף/ארלוזרוב)מרוהטת (לי יש רק מיקרוגל,טלויזיה ושידה) עם שותפים אני אשמח לשמוע תודה לכל מי שהחזיק מעמד עד פה:) סופשבוע נעים אסתי

וואו, איזה סיפור...

אכן את בבעיה, היות שהתקופה הזאת היא לא אידאלית לחיפוש דירה. מה שיש לי להציע לך, מלבד סימפטיה עד השמיים, זה לבדוק בהומלס ובמד"ס לא רק על דירות וחדרים להשכרה אלא על שותפים שמחפשים שותף לחיפוש דירה, שבמקרה הזה אם תאתרי מישהו או מישהי נחמדים תוכלו ביחד לחפש דירה גדולה יותר ריקה, וככה להגדיל את טווח האפשרויות שלך. לגבי ריהוט, אם תמצאי דירה טובה תוכלי להתפשר קצת, היות שיש אפשרויות לרכוש ריהוט יד שניה בזול או אפילו מאיקאה, וזה ישרת אותך לשנים הקרובות ככה שזה משתלם. לא כדאי לך לפסול דירה כי לא מציעים לך מיטה למשל, במיוחד כשאת נמצאת במצב כזה. ועוד שאלה קטנה - אני הייתי במצב דומה לשלך, כשנאלצתי לברוח מהדירה ששכרתי מהיום למחר בגלל שותף שעשה צרות, ולתקופה קצרה התארחתי אצל חברים בזמן שבדקתי דירות אחרות. יש לך אולי אפשרות כזאת, לפחות כדי שלא תהיי בלחץ למצוא דירה לפני תום החוזה החודשי? בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, תעדכני ואנחנו (אני לפחות) תמיד פה בשבילך!

stאסתי

New member
קודם כל תודה על התגובה

היא היתה מהירה מאוד:) זה אכן לא נעים לחפש דירה בהתראה של חודש ואני קצת בלחץ מזה(בעיקר שאני עובדת המון שעות ולא ניידת) לגבי ריהוט כמובן שעדיף לי שיהיה כמה שיותר אם לא יהיה נסתדר עם מה שיש ומיטה אני אקנה(אין לי כסף לזה!!!) להתארח אצל חברים זה לא ממש אופציה זה להעסיר פעמיים דירה וזה לא הגיוני.מקווה שיסתדר תודה בכל מקרה:)

אז זהו, שמיטה זה לא כזה הרבה כסף

במיוחד אם את קונה יד שניה, הכסף הגדול זה מזרון, אבל אפשר להסתדר חוץ מזה שזו השקעה לשנים. שאלה נוספת - להעביר את המיטה מהבית של ההורים זו לא אפשרות? ולהיעזר בהורם באופן חד פעמי לקניית ריהוט בסיסי במקרה הצורך?

stאסתי

New member
אממ מסובך

להעביר את המיטה מההורים-לא אופציה ולקבל מהם כסף-עוד יותר לא אופציה הם לא נותנים לי שקל מאז שיצאתי מהבית כי הם התנגדו לזה

shein25

New member
אני איתך :)

דברי איתי בהמשך הערב אני אנסה לעזור במציאת דירה או דברים אחרים עד כמה שאוכל

stאסתי

New member
תודה:)

החלטתי להתחיל להסתכל על זה בתור הרפתקאה ולא בתור משהו מפחיד שאני מדחיקה.. בהצלחה לי:)

למעלה