פעם ראשונה שלי פה

מצב
הנושא נעול.

שרי שיר

New member
פעם ראשונה שלי פה

פעם ראשונה שלי פה
אהלן בנות אני פעם ראשונה פה בפורום הייתי מאוד רוצה לדעת אם יש דרך כלשהי לא להשמין בזמן קבלת ההורמונים

לא לאכול../images/Emo21.gif../images/Emo78.gif../images/Emo135.gif

פעם ראשונה שלי פה
אהלן בנות אני פעם ראשונה פה בפורום הייתי מאוד רוצה לדעת אם יש דרך כלשהי לא להשמין בזמן קבלת ההורמונים
לא לאכול

להורמונים יש אמנם השפעה כלשהי על השמנה אבל העניין העיקרי הוא שאנחנו "מפצות" את עצמנו באכילה כי אנחנו מסכנות ומגיע לנו. הרופא שלי אמר שאין בעיה להמשיך גם בפעילות גופנית בזמן לקיחת ההורמונים. מכל מצב - המון המון הצלחה - מאחלת לך שהות קצרה פה ומעבר מהיר לפורום השכן - עם או בלי כמה קילוגרמים נוספים (מקווה שבלי...) אני בהריון ירדתי 5 קילו - מקווה בשבילך לדיאטה כזו במהירה.

שרי שיר

New member
סבבה לך

לא לאכול

להורמונים יש אמנם השפעה כלשהי על השמנה אבל העניין העיקרי הוא שאנחנו "מפצות" את עצמנו באכילה כי אנחנו מסכנות ומגיע לנו. הרופא שלי אמר שאין בעיה להמשיך גם בפעילות גופנית בזמן לקיחת ההורמונים. מכל מצב - המון המון הצלחה - מאחלת לך שהות קצרה פה ומעבר מהיר לפורום השכן - עם או בלי כמה קילוגרמים נוספים (מקווה שבלי...) אני בהריון ירדתי 5 קילו - מקווה בשבילך לדיאטה כזו במהירה.
סבבה לך
קודם כל שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך עשיתי הפסקה מהטיפולים ירדתי 8 קילו ואני נראית טוב ומרוצה הבעיה שהיום אני מפחדת להתחיל בטיפולים כיון שאני פוחדת להשמין שוב

להפסיק לזלול../images/Emo78.gif../images/Emo135.gifוכושר../images/Emo87.gif

פעם ראשונה שלי פה
להפסיק לזלול
וכושר

אני באופן אישי נרשמתי להתעמלות, כך שאני אוכלת ארוחות מסודרות עושה כושר
{שם אני מוציאה את כל העצבים
}, כך שאני גם יותר רגועה
וגם נראית טוב
. בזמן שאיבה והחזרה מקפיאים לי את השיעורים, אבל זה עוזר המון לגוף ולנפש- מומלץ! שיהיה בהצלחה יקירה.
לדרך...

מצב
הנושא נעול.
למעלה