פעם ראשונה שלי כאן

פעם ראשונה שלי כאן

שלום לכולם. אני לא מבינה מה יש ל"אוהדים" של השטן לבקר פה. אני בטוחה שיש להם מספיק מקומות בשביל להלל ולשבח את "קבוצתם" המצליחה, שיחזרו לחורים שלהם, כי גם ככה הם מציפים אותנו בכל עיתון, בכל תכנית רדיו, ובאופן קבוע גם בטלויזיה. אי אפשר לקבל מנוחה מהדבר הזה? רציתי להיכנס לפורום של אוהדים אמיתיים ולא לקרוא את הזבל הזה! אז אם אוהדי השטן קוראים את ההודעה - תלכו ואל תחזרו אפסים

AmiTutiT14

New member
ברוכה הבאה:)

ה"אוהדים" של המאפיה תל אביב לא נכנסים לפה הרבה, בערך פעם בשבוע-שבוע וחצי באה לכאן מישהי ומתחילה לחמם פה את האנשים. אל תקחי אישית, כי אנחנו לא לוקחים אישית. תהני פה! [אגב, אני עמית, ואני בת:)]

AGENT SHESH

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

משעמם להם כבר, הקבוצה שלהם משעממת אותם. זה ההבדל בינינו לבינם, הם יודעים מה תהיה התוצאה במשחק עוד לפני שהוא התחיל, זה משעמם. זה כמו שתשחקי במשחק מחשב, תפעילי קודים כדי לנצח, יופי, ניצחת, אבל איזה עניין יש פה..? אין, זה נהיה משעמם. אז להם כבר משעמם. הקבוצה שלהם משעממת, והם יודעים את זה. עוד דבר שהם יודעים זה שהיריבות שלהם באירופה נחלשו משמעותית בשנים האחרונות, ושבשנים האלו כיום יש להם את הקבוצה החזקה ביותר שהיתה או תהיה להם - אי פעם. אז זה בסדר, אנחנו ניתן להם ליהנות עכשיו, לפני ההפיכה שנעשה בכדורסל בישראל בשנים הקרובות. אני מחכה לרגע בו אראה את מכבי יורדת ליגה בכדורסל.. חכו חכו, זה עוד עשוי לקרות באחד מן הימים.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

EL CHE VIVE

New member
שכחת את הואז נגיד

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

שiש

New member
אוי ואבוי

אני אתחיל לחשוב פעמיים לפני שאני פותחת הודעות של שניכם!

זה בסדר, אני אשלים עכשיו

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO סתם, סתם אבל תראי איך נראה הפורום שכותבים הודעות מחוץ לשוליים :)

ברוכה הבאה

מקווים שתהני פה ולא תתביישי לשאול שאלות ולהשתתף בדיונים. ספרי קצת על עצמך בת כמה, מהיכן?

HapoelJerusalem

New member
ברוכה הבאה!!!

שלום אני נועם ואני מקווה שתהני (שוש יש לך עוד סיבה לשמוח עוד בת הצטרפה לפורום)

EL CHE VIVE

New member
ברוכה הבאה

אל תיבהלי פה מהשירשורים האחרונים של אוהדי מכבי זה לא שיגרה מקווה שתכתבי הרבה בפורום...

למעלה