פעם ראשונה שיש בעייה.

• פותח הנושא pvzed
  • פורסם בתאריך

pvzed

New member
פעם ראשונה שיש בעייה.

קניתי 4 שעונים קטנים מסין ב 10 דולר כולל הכל. קיבלתי את השעונים,אבל אחד מהם לא פועל,מה כדאי לעשות? לומר למוכרת שלא קיבלתי,וככה לקבל את הכסף חזרה..או להגיד שאחד מהשעונים לא תקין,ותשלח תקין,ו"לאיים" בפידבק שלילי אם לא תשלח חדש,כמו כן אני גם אהיה מחוייב לשלוח לה בחזרה(10 שקל..)

טלי5555

New member
חח..

אני לא מבינה על מה אתה מתלונן... שים לב ש-3(!!!) עובדים, כלומר אתה במצב מצויין.

pvzed

New member
האמת זה מתנה,לא לי,אני לא בדקתי אותם,

זה הגיע גם בלי סוללות,ובינתיים אמרו לי ש 1 לא פועל,אז אני מניח ש ה 3 כן פועלים,אבל מה עדיף לי לעשות?

טלי5555

New member
מזל

שאני לא מקבלת ממך מתנות... לא היית שומע ממני יותר
וברצינות, לדעתי חבל על הטירחה. זה סוג הסחורה שמגיעה בד"כ מסין.

boytoy001

New member
נשמע ממש קטנוני

קנית 4! שעונים ב-10 דולר (38 ש"ח) כולל משלוח לישראל, שעליו המוכר שילם בטח 3 דולר לפחות. אז אחד לא עובד.. ביג דיל למה ישר להיות שליליים? ו"לאיים" בפידבק שלילי ? למה בכלל צריך לאיים, אי אפשר פשוט לשלוח מייל למוכר ולהסביר שאחד מהם דפוק אני בטוח שהוא לא ילכלך את שמו או יבזבז את זמנו ויריב איתך בשביל לתת לך החזר של 2.5 דולר על אחד השעונים הדפוקים. ובכלל... מי מתעסק בשעון 1 מתוך 4 שהגיע פגום? ועוד שהוא עלה לך 2.5 דולר שזה בקושי מחיר של חצי מנה פלאפל זה כמו לקנות 4 צלחות בחנות הכל ב-2 שקל, ואחר כך בבית לגלות שאחת מהן פגומה, ואז לנסוע, לקחת מונית, להגיע לחנות ולבקש החזר של 2 שקלים כי צלחת אחת שבורה. קצת פרופורציה

BSMerchandise

New member
דין פרוטה כדין מאה

לטעמי דרוש החזר. קראתי את התגובות הלא אוהדות מצד חברי הפורום ואני לא מסכים, אין עלות העסקה קובעת את תנאיה. בפירוש דרוש החזר ואם הוא יחליט לסרב תאיים עליו במתן שלילי. זו זכותך הלגיטימית לקבל מוצר עליו שילמת. גם אם הוא במחיר של חצי מנה פלאפל.

טלי5555

New member
אני מבינה

שחוש הומור, הוא לא הצד החזק שלכם. לא היה פה "חוסר אהדה". למה בדיוק אתם מצפים כשאתם קונים משהו מסין, ועוד במחיר כזה? אף אחד בפורום הזה לא לומד לקח???

למעלה