פעם ראשונה שאני פה...

ronicpw

New member
פעם ראשונה שאני פה...

היי פעם ראשונה שאני פה תקשיבו יש מלא דברים שלא ברורים לי למה מהתחלה בכלל עמוס הגדיל את הילדים...? כיאלו הוא עובד על זה כבר 7 שנים למה??? ושמתם לב שהוא אמר ששבשביל לגדול במכונה צריך את גלי הלנדה אוף זה כל כך מוזר שמתם לב לזה שכמעט בכל פרק יש איזה איזכור לללהקה המפורסמת הביטלס תשימו לב לתמונות וזה מאחורה מגניב... עוד שאלה - ניראה לי שפרק האחרון ראיתי שלאבנר יש קעקוע על היד שמתם לב שגם לעמוס היה לפני שהוא ניפטר את האות ג'... (כביכול ניפטר כי הוא הרי דדי).... ואם אני לא טועה על אבנר היה את האות ד' משהו פה מוזר ועוד משהו שהיה לי ממש מוזר שרוברטו לא יודע שלילי היא הבוס כי עובדה שהיא מתחבאת ממנו שהיא מדברת איתו (התמונה השחורה, הקול המטושטש) כי הוא היה מאוהב בה....

Floricienta

New member
זה כנראה משהו שמסמל על הניסוי של

גלי הלמד"א ששלושתם עשו (אבנר, עמוס ורוברטו). לדעתי אדם לא ימות, אחרת שם הסדרה יאבד את הטעם. כפי שאמרו כאן אנשים אולי הוא יהיה עם כיסא גלגלים אבל כדי שהוא לא יגלה את האמת לגבי איה וניני לכולם הוא יצטרך לאבד את הזיכרון. כי כל עוד אדם יהיה חי צריך איכשהו להשכיח ממנו את המידע הזה.

WdanaW

New member
לא הוא לא ימות...... ../images/Emo9.gif

כי אי אפשר להמשיך את הפוריקט בלעדיו..הרי זה השמינייה ואין מצב שמישהו אחר יחליף אותו..

ba r2 0 1 0

New member
לא נראה לי

שהוא לא ימות בגלל שזה השמינייה ואין מי שיחליף אותו... כי בהתחלה זה היה אמור להיות השישייה וגם אבנר רצה להעיף את ניני.... אפשר לעשות תפרויקט בלי מישהו אחד! אבל בכל זאת נראה לי שהוא ימות מהסיבות האחרות שאמרו פה

למעלה