פעם ראשונה פה....

ג ע ג ו ע

New member
פעם ראשונה פה....

עוד יום..ועוד לילה שאני מחפשת ...אין לי מושג מה... הגעתי לכאן.... מזדהה כל כך אם אנשים שעדיין חיים ...שאיבדו אהובים..אם אפשר לקרוא לזה חיים.. מכירה כל כך את ההרגשה של האובדן וכל כך לא רוצה להכיר.... אבל זה דבר שלא מחליטים מתי הוא יבוא , הוא אפילו לא מודיע פשוט בא כמו איזו קללה ביום בהיר..ופתאום החיים מתחלקים ללפני המקרה ואחרי ...וכל הדברים האחרים כל כך מתגמדים והכל פתאום נעצר. אני איבדתי...מלאך...את הגבר שלי. הכרנו 4 שנים , יצאנו שנה וחצי ופתאום....7 חודשים בלעדיו... לא יודעת מה מחפשת...רק להגיד לכולם חיזקו ואימצו..ושואלת מתי יהיה סוף לכל זה...ולזה אין תשובה.

לונה..

New member
../images/Emo24.gif

קודם כל.. אני לא חושבת שיש לדברים האלה סוף.. ואם כן, אז בוודאי לא בעולם הזה. אל תחפשי אותו, התשובה תבוא לבד. אני יכולה רק להזדהות, להודות, ולהגיד "ברוכה הבאה" (?) בהצלחה מתוקה.

bertap

New member
|נרלגעגוע אין פתרון

ליבי איתך אני כל כך מבינה. את בני אבדתי ואני רואה את כלתי היקרה .שאת כל מרצה בבנותיה השתיים בחרוק שניים ובקושי רב מושכת כבר 9 שנים אין לי מה להוסיף רק חזקי ואמצי ממני ברטוש

BooBee

New member
שלום למתגעגעת ../images/Emo20.gif

כמה מדויק כתבת. החיים מתחלקים לשניים. לפני ואחרי. כל כך נכון. ברוכה הבאה לפורום שלנו. אין תשובות חד משמעיות. כל אחד ואחת יכול/ה למצוא תשובה אחרת. זה מאוד תלוי מה את שואלת... שלך, רויטל.

אני איתך..

מכירה את המצב מקרוב, ולפי חישובי התאריכים מקרוב מאוד... יש עוד לא מעט בנות במצבנו, צעירות, כואבות, ובעיקר- לבד... אני יודעת שהדבר שהכי "עוזר" הוא השותפות ( בנות אחרות שנקראת "חברות שכולות " או "אלמנות בלי טבעת " ) שלי לגורל המזוויע הזה, כי אין אף אחד אחר שמבין.. ולי נראה שאין אף אחד אחר שאכפת לו... אנחנו הרי לא רשומות בשום מקום.. אז אם יש משהו שאני יכולה לעשות בשבילך- רק תפני ..

לצערי לא נעלמתי עדיין...

כי לכי תדעי אולי במקום "ההוא" שנעלמים אליו הם מחכים לנו... אני פה פשוט לא כל כך פעילה . ושלומי... סטטי! מצאתי שזו התשובה היחידה שאני יכולה להגיד בלי לשקר

למעלה