פעם ראשונה פה

chebis

New member
פעם ראשונה פה

לצערי בתוך כמה חודשים בודדים אני עוברת מפורום לפורום, התחלתי מפורום לקראת הריון כשהתחלנו לנסות, מהר מאוד הבנו שיש בעית זרע ועברתי לפורום פוריות, אחרי IVF אחד נכנסתי להריון ועברתי לפורום הריון אחרי טיפולים ולצערי הרב הגעתי עכשיו לכאן אחרי שביום חמישי עברתי גרידה בשבוע 10 בגלל שכבר לא היה דופק.
ממש לא יודעת איך מתמודדים עם זה, כל דבר שאני עושה מזכיר לי שברגע אחד פתאום אני לא בהריון.
מעבר לבכי ולרצון לא לצאת מהמיטה מתחילות מחשבות של מי אמר שזה לא יקרה שוב? הפחד הנוראי הזה לעבור את שוב.
ובכלל מתי אני יכולה להתחיל שוב טיפול? כמה זמן צריך לחכות?
אני יודעת שאני לא אתגבר על זה עד שאני אהיה שוב בהריון, וחוסר הסבלנות הוא בלתי נשלט.
ואני לא צעירה כל כך, חודש הבא 32, היתה בי שמחה שלפחות אני כבר בהריון בגיל 32 ומתקדמת בעניין הזה ועכשיו חזרתי כל כך אחורה ומי יודע מתי זה יקרה שוב ויגמר בסוף טוב.

מקוםבלב

New member
שלום לך,

צר לי על האובדן שלך, אני יודעת כמה קשה להיפרד מהריון כל כך רצוי ויקר.
כרגע הכל נראה שחור ובלי יכולת לראות את האור אבל זה נורמלי לחלוטין.
לצערי יש המון סיבות שהריון לא מתפתח וזה שכיח..לא שזה מנחם.
הרבה פעמים מתוכם הגוף מזהה שמשהו לא בסדר ולכן בוחר לא להמשיך את ההריון.
קחי לך את הזמן להתאושש ואז תוכלי להמשיך הלאה לטיפול הבא.
בעיקרון הוסת אמורה להגיע בין 4-6 שבועות מיום הגרידה. נהוג לחכות מחזור אחד או שניים על מנת לחזור לטיפולים.
הכי טוב זה להתייעץ עם הרופא שלך מתי להתחיל שוב את הטיפול. לפעמים לוקח לרירית זמן להתאושש מהגרידה ולכן רצוי לתת את הזמן הזה.
אני מאחלת לך מכל הלב שהטיפול הבא יביא הריון נפלא ,בריא וארוך.
חיבוק גדול

לולי283

New member
הי chebis

הי, קודם כל מצטערת על האובדן שחוויתם. רק רציתי לומר שאני מאוד מזדהה...גם אני בוגרת (סמויה/ביישנית) של "לקראת" וגם של "שחלות פוליציסטיות" ו"פוריות" עוד מתחילת 2011...הפלה של הריון שעובדים כל כך קשה להשיג היא כל כך עצובה ומכילה בתוכה גם פחד גדול- כי גם כך להשיג הריון זה מסע מפרך... אין לי כל כך איך לנחם רק לומר שאת ממש לא לבד פה. ולגבי ההתייעצות- אני אחרי הפלה טבעית ולי הרופא פריון אמר שלא צריך לחכות בכלל, ולחברה שעברה גרידה אמרו לחכות מחזור אחד בלבד לפני שתנסה שוב, מניחה שלגבי טיפולים אחרי גרידה זה ודאי דומה. מציעה שתתייעצי עם רופא הפריון שמכיר אותך טוב ויכול גם לראות באולטרסאונד שהרירית תקינה ומוכנה לקלוט עוד הריון. בינתיים תנוחי ותתחזקי לקראת הסיבוב הבא ומאחלת לך מכל הלב שיהיה האחרון והמנצח!!!

למעלה