פעם ראשונה עם סטראפאון

MikiBen24

New member
פעם ראשונה עם סטראפאון

החלטתי לשתף את כולם בחוויה שהיתה לי לפני כחודש. אני בחור סטרייט בן 25. לפעמים קורה שאני מדבר עם נשים ובנות בצאטים, ואפילו פעם אחת יצא מזה סטוץ. לפני כשבועיים דיברתי בצאט עם אשה בת 30 אשר הציעה לי להתנסות בסקס מסוג אחר... נוכחתי לדעת שהאשה דו מינית והפנטזיה שלה זה לזיין גבר בתוסיק עם הסטראפ און שלה. לא יודע אפילו למה, אבל נדלקתי על ההצעה, נפגשנו, וזה קרה... היא ממש דפקה אותי עם הסטראפ און. מאז אני כל הזמן מחכה לפעם הבאה. מאז אנחנו נפגשים פעמיים שלוש בשבוע, ןזה ממש מדהים... לאשה הזאת יש חברה בת 25 ועכשיו היא חושבת לצרף אותה... אשמח לשמוע תגובות מנשים וגברים כאחד אשר התנסו בחוויה מן הסוג המתואר או שמעוניינים להתנסות.

seymore butts

New member
זה לא פייר !!!

שנים אני מחפש מישהי שגם תבטיח וגם תקיים את מימוש הפנטזיה הזו שלי, ואתה ככה במקרה בלי כוונה בכלל מכיר מישהי בצ'אט וישר היא מזיינת אותך עם סטראפ און? הדברים נאמרים כמובן מתוך פירגון ולא מתוך קנאה. טוב אולי קצת קנאה בכל זאת...שיחקת אותה ידידי. שמח מאוד בשבילך.

MikiBen24

New member
כן, העניין הוא שהיא לא

אולי העניין הוא שהיא לא ממש צעירה, ולא כוסית מי יודע מה.... אבל בכל זאת:). אני מאחל לך ידידי למצוא את האחת שאתה מחפש.... מקווה שהיא לא קוראת פה את הפורום.....:)

seymore butts

New member
זה ממש לא העניין

הסקס הטוב שהיה לי בחיי היה עם נשים שהיו רחוקות מלהיות ממש צעירות או כוסיות. מה שחשוב זה מה שבראש, והנסיון כמובן.

Cגלית

New member
בהחלט חוויה כיפית../images/Emo45.gif

לא ניסיתי עדין אבל זה בתכנון. מקווה שתחזור לשתף בחוויה הבאה
שימשיך לך העונג

MikiBen24

New member
בהחלט

בהחלט אשתף את כולם בעתיד לבוא. אם את מתכננת משהו אני רוצה שתדעי שהתוסיק שלי תמיד מוכן :)))

אחלה חוייה זו מסכימה איתך

לא מעט פעמים עשיתי זאת וזה כיףףףףףףף,,, ויכולה להעיד גם כשמתחילים קשה להפסיק <לגברים הכוונה>,, חחחח אני מאוד מאמינה שכולנו גברים ונשים כאחד דו מיניים יש כאלו שבהכחשה ויש שמודים ונהנים מכל העולמות. אני בעד להנות...

Pokii

New member
סטרפאון דילדו שחור

אאההללן למומחית יאללה תני טיפים? יאללה ספרי חוויות? אין יותר כייף מלקבל דילדו ארוך בתחת ולהרגיש איך הוא מחליק פנים והחוצה. הכי חידוש זה דילדו גומר שאפשר למלא אותו בשפיך ולגמור בתחת....ממממממעולה יאללה בלאגן

חוייות לא ממש חושבת שנכון לספר פה חחח

ויש שיבינו גם למה,,,<בכל זאת יש קוראים שלא נעים שאכתוב עליהם> טיפים? אמממממ ראש פתוח וגם תחת חחחחחחח,,, הרבה חומר סיכה רצוי על בסיס מים,, ולהנות מכל שניה בהתחלה עדינות אחרי זה לא עדינה אני מודה,, יאללה חוזרת לצפות במשחק

למעלה